37

Ми явно

преди 1 година

...Адриан си е мислел, че пътят си е само негов! И сега е в шок, щото се оказало не съвсем така!!! Марковски, повечето убийци изпадат в шок след убийството. Да ги съжаляваме ли? Но повече теб съжалявам!

36

Анонимен

преди 1 година

Кръв за кръв

35

Не може да бъде

преди 1 година

ТАКАВА БЕЗДЪННА АДВОКАТСКА НАГЛОСТ!!!БОГ ГЛЕДА, МАРКОВСКИ!!!

34

Александър

преди 1 година

Ейййй.... мазен грозник, без душа!!!Ми утре може да е твойто дете на пешеходната бе! ***!!!

33

100%

преди 1 година

Станало е следното:Не е знаел, че има пешеходна или не се е уаетил защото е млад шофер, засилил се е да види колко вдига колата заради това е и през ноща, не се е усетил, че може да пресече някой не е толкова сложно. За мен си е за доживотна!

32

Анонимен

преди 1 година

Примитивен човек от примитивно семейство качил се на примитивна каруца и убил двама човека за удоволствие. Тоя дебелак брадат какво иска? Да му дадат нобелова награда ли ? Най разумно е да го разстрелят или да му дадат петдесетка в пандиза. За съжаление ще му дадат 3-4 години и пак ще трепе хора.

31

Анонимен

преди 1 година

Докато наказанията не са адекватни на престъпленията, няма да има намаляне на такива случаи. Всеки един такъв като се качи в колата, трябва да е наясно, че отнеме ли живот и неговия живот вече приключва.

30

Анонимен

преди 1 година

Примитивно ли??? Примитивно, но съвсем правилно, ще е роднините на убитите деца да го овесят да съхне на някое дърво.

29

бесен

преди 1 година

Не можел повече от 100 - по Сливница може ли да се кара със 100 бе?

28

Анонимен

преди 1 година

Дайте му условна или домашен арест, така е с убийците в бг

27

Анонимен

преди 1 година

Примитивно било...Примитивни са ти адвокатските локуми - видя се как профучава по булеварда, какво заслепяване, какви 5 лева...липса на спирачен път...наближаваща пешеходна пътека и не намаля нито грам...какво заслепяване пак питам...Типично повярвал си много младок и настъпва този бръмбар без да го е грижа...А имаше хора настояващи да се дават книжки на 16 години...тогава какви "заслепявания" ни чакат...

26

Мухаха

преди 1 година

Нямало срамни професии ? А? Като гледам как тоя мазен адвокат си изкарва заплащането .... Ами медал да му дадем на Адрианчо. Да му издигнат паметник на мястото на *** . А защо не и родителите на прегазените от него да му купят нова кола и да му изплатят 10-20 хилядарки... да има да си харчи..... Гнусни твари са това адвокатите.

25

Me

преди 1 година

На адвоката ми пожелавам да го оттърве и на следващия ден да помете децата и жена ми пред него

24

Анонимен

преди 1 година

Сега бил в шок,защо? Интересно когато караш в столицата със 130км/ч какво точно мислиш,че правиш и как се шокираш от последствията! Случаи като този имаше вече,за жалост,но той не си е взел поука от тях,нито е включил мисловен процес за последствия от действията си! Ще има книжка от 2 месеца и ще се прави на джигит,а после е в шок? И спрете с лъжата,че е бил заслепен, факт е,че е карал със 130км .

23

до 20

преди 1 година

До Левтер,не би било зле да му дадем медал,че е очистил света от две бг гни ди

22

ами от

преди 1 година

*** какво друго да очакваш,на българина коеф. му на интелигентност е колкото да може да открадне, да си продаде децата по чужбина(пример пенсионерите) и до там,за каквому е повече,къпе се в мляко,няма нужда си напряга мозъка на комар дето има

21

Анонимен

преди 1 година

Доживотен затвор. Голяма точка. 20 години затвор за всеки адвокат, който поеме защитата. В България голяма част от адвокатите са престъпници гаврещи се с правото.

20

Алекс

преди 1 година

Нека да изследваме юридическите факти.Има запис на автомобила непосредствено преди катастрофата и един експерт изчисли,че скоростта е била 130 км/ч.Шофьор,който се движи с такава скорост по градски булевард, е умишлен убиец.Според производителя максималната скорост на този автомобил е 155 км/ч,така че има как да вдигне повече от 100 км/ч.

19

Левтер

преди 1 година

Еми остава да го поощряваме...

18

бай Ставри

преди 1 година

дайте ни *** у зандана момченцето - найш ли ко бързо ше му изкарами шока и унеса - най ги убичъм таквиз мамини галени (и епилирани) да ми ги пращат