79

За всеки русофил

преди 1 година

ще се намери място на витинските мостове

78

Анонимен

преди 1 година

И да не забравяме парада от един танк на 70 години и няколко празни тръби за ракети.

77

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, скоро, по стара кремълска традиция, Лилипутин ще бъде обявен за враг, основен виновник и чуждестранен агент.

76

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се отреже кратуната на дъртия, бункерен рептил за да няма война и в Русия.

75

Анонимен

преди 1 година

Може да е започнал да купува от дилъра на Зеля или всичко е шоу

74

Анонимен

преди 1 година

Дойде фазата на взаимните обвинения и търсене на виновника за тоталния провал на Русия. Всички знаят кой е виновника но в Русия е прието първото лице никога да не се обвинява за нищо докато е на върха на пирамидата. Когато падне от върха всички ще се нахвърлят върху него като побеснели кучета. Много лоши дни очакват Русия и в частност русофилството.

73

Анонимен

преди 1 година

Пригожин говори именно за Лилипутин. Когато говори за Шойгу, или Герасимов, ги споменава лично, обикновено заедно с някои техни роднини. Краят е близо. Картите се раздават. Фракциите се подготвят.

72

Гнусни и прости

преди 1 година

русофили отдолу в коментарите за пореден път демонстрират нeвежecтвото и глyпостта си които са безкрайни като Вселената.

71

g.venov

преди 1 година

До Анонимен 101-първо се осведоми,че САЩ са пред "технически"дефолт,второ ,за какво им на руснаците изтърбушената от САЩ,гейска Европа?недй чети само нашата подлезурска преса,която няма нито"глас",нито квалификация!а Русия си взе това,което и трябваше,западнала Окрайна въобще не и трябва,а между другото умньо,на Окрайна е даден дълг досега в размер на 174 милиарда долара!а познай от кой джоб са парите,ахмак!

70

Петров

преди 1 година

Ройтерс кво се правят на лу ди, че и днесарите, става въпрос за дядо Биден, то си е баш дядо, по дядо от дядо Мраз и дядо Коледа взети завдно

69

Анонимен

преди 1 година

Пригожин тръгва към Кремъл. Ще хванат Жyжето и ще го предадат в Хага без да им мигне окото.

68

Анонимен

преди 1 година

Значи , до тук разбирам едно за гениалните руски планове....Фак да превземем Бахмут , пък после ще превземем и Светът и Европа....Гениално и след чашка водка на екс , гениален план....А , забравих , че са руснаци...

67

Анонимен

преди 1 година

Гледам и не вярвам.Имали такива заблудени хора .Толкова ли са наистина неосведомен и руската ко,чина.Че да не знаят срещу кого воюват.Как ще победят Запада.Европа ли ще завоюват.САЩ ли?.От там разбираш какво им е разузнаването .И стратегията им.Въобще ако някой има стратегия в Русия.Та може ли стратегията им да се изчерпва с ,,победа".А за да победиш , не се ли иска стратегия.Срещу кого и как.Но а...забравих.Това са руснаци...

66

Атлантикофоб

преди 1 година

Пригожин Президент!

65

до хахаха

преди 1 година

Имаш предвид умните руски воини от ж.п. гарата в Бургас, които са изконсумирали няколко бидона метилов алкохол? Но това е било толкова отдавна. Добре е, че го помните.

64

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ

преди 1 година

40 Укрофашиста умрели след като консумирали храна дарена от неизвестни добри хора. . Оказало се че в Кнедлите които са традиционно Украинско ястие имало отрова и в следствие на което Украинскатра армия спряла да приема дарения от неизвестни източници !

63

САРМАТ УЖАС

преди 1 година

Путин започва да се изчерпва от към ходове. Трябваше да прекрати тази война директно след референдумите и да си седне на гъ3ъ. Освен ако няма планове да пуска ядрени бомби и да унищожи планетата Земя.

62

Стамат

преди 1 година

Напишете нещо за "парада" :D

61

Анонимен

преди 1 година

Когато падне рашизма, ще дойде редът на българските му поддръжници. На ваше място щях да си закрия профилите в социалните мрежи и да ползвам само VPN. Просто приятелски съвет.

60

До 85

преди 1 година

Емии, за година и половина, толкова от великата руска армия. Ти какво искаш, целия Бахмут ли да превземат за толкова кратък срок?