15

Анонимен

преди 1 година

Има си нарушения за които трябва да се взима книжка, а те са масови и това се дължи единствено на липсата на контрол. Ако така продължат от КАТ ще става дори и по-зле, все повече хора ще нарушават правилата защото никой няма да ги спазва.

14

big meech

преди 1 година

До Какво - да ама нова телевизия не харесва товята статистиката :D

13

11111

преди 1 година

От сутринта му слушам на този глупостите против разследващите полицаи. Ами като говорят....утре са без работа. Справка законите в БГ. Иначе Мир на праха и Бог да ги прости загиналите. И Господ да помага на близките.

12

Един

преди 1 година

Трябва да има радари, глоби, отнемане на точки. Тези, които ,, забравят" да си платят глобите и ги хванат на пътя, сваляне на номерата и автомобила извозен на платен паркинг. Така ще въведат ред и ще съберат средства за поддръжка на радарите.

11

Анонимен

преди 1 година

Нищо не трябва да се прави в държавата на лаинювците връзкари, те сами ще се само изядат докато ги превземе друга държава, така е справедливо, накадърни връзкарски лаяна няма как да иматбдържава

10

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Системата бонос-фалус доказано не работи при положение че застраховките у нас са за автомобил, а не за водач. Всеки водач който има произшествия винаги може да използва автомобила на водач без нарушения като съпруга например и пак да си прави каквото си иска. А това да се иска психологическа годност на водачи от категория B това го няма никъде в света и е връх на абсурда и безсилието.

9

Анонимен

преди 1 година

България е единствената държава в ЕС,която няма бонус-малус.И имаме една от най високите нива на смъртност при катастрофи.Ако имаше бонус малус хора като Семерджиев със по 100 акта щяха да плащат по 5 хиляди на месец за ГО.В същото време ако колите на пияни и дрогирани се отменят колата на Семерджиев можеше да бъде конфискувана след като е бил задържан да кара под въздействието на наркотици и живота на двете момичета,които загинаха можеше да бъдат спасени.

8

Анонимен

преди 1 година

Отдавна е видно, че скоростите се увеличават, трафика е засилен, повишена дисциплина на пътя е единствения начин да се задържат параметрите на нещастни случаи в предишни нива. За дисциплината кой отговаря? Там трябва да се повишава капацитета за да се извършват пъти повече дейности, поне реципрочно на повишеното натоварване по пътищата.Останалото са празни приказки и отбиване на номера. Щото има такива, на които нивото на дисциплина им е ок. Нарушават и си плащат, и се мислят за безсмъртни.

7

Анонимен

преди 1 година

Държавата? Да вземе мерки? Ми че то държава няма. Има едни дето получават заплата от нас а изпълняват чужди нареждания. Нашите проблеми не ги интересуват много, важното е партньорите, демек господарите да са доволни.

6

Анонимен

преди 1 година

Смъртно наказание и това е. Няма как такива откачалки посегнаи на живота на други да живеят.

5

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Няма нужда да се вземат никакви мерки, а само да се спазват съществуващите закони.

4

??

преди 1 година

Щом и за тази комисия се карат означава,че и от там се краде.От ясно по ясно.Значи за нещо лобират,наливат се пари в банковите сметки.

3

Анонимен

преди 1 година

Решението е НАДЛЕЗИ на всички булеварди!

2

Анонимен

преди 1 година

Полицейско присъствие е необходимо, а не чиновници-заплатчици! Да се създава ред и да се съблюдава закона! Убийците да бъдат съдени ефективно, а не както в Горна Оряховица 18г. синче на висш полицай, което уби други две момчета на тротоара да бъде освободен и с редовна шофьорска книжка, под предлог че бъдещето било пред него! Пред другите деца е нямало бъдеще, така ли? Да бъдат избивани по тротоари и пешеходни пътеки от децата на държавните чиновници ли?!?

1

Анонимен

преди 1 година

Както след всяка поредна катастрофа с жертви - нищо.