42

до 40

преди 1 година

А, ако имам и е истина това, което е написано, какво? Ще се оcepeш от срам, защото един дечко (на 33 съм), те затапи. Имотите на са за хвалене, драги. Имам ги много. Но това е ПАСИВЕН доход. Докато мога да изкарвам АКТИВЕН такъв, го правя. А смешните ти наеми ги взима всяка втора бабичка рентиерка (вкл. леля ми, на която аз съм единствен наследник).

41

do 36

преди 1 година

Баце, само вилата ми на Симеоново от пра баба ми (вилен имот на антикомунист) струва повече от 3-4м евро. 5 декара двор. На google мапс я виж. Иначе долният правилно ти е написал. Всеки мой съученик от София има наследствени поне по 2 имота. В моя случай- 4 от моите родители, 4- от баби. Същото и от жена ми. Смятай колко сумарно имаме.

40

Хаха

преди 1 година

Само прочетох заглавието и ми стана ясно какъв ке *** ще е коментарника. Не останах разочарован хахаххаха

39

До 39

преди 1 година

Ти 100% си от Петрич и нямаш нищо в София. И много добре знаеш защо ви викат КЕФАЛИ! КЕКАШ И СЕ ФАЛИШ....хахаха. А и 100 % нямаш 20 години

38

до 36

преди 1 година

Да, чувал съм те тебе с тия апартаменти и дъртия МЛ. Прочее, ВСЕКИ втори кореняк има по 12 апартамента в София. С жена ми имаме общо 16 и 2 къщи- Симеоново и Бояна. Но не живеем в града. Мерси :) А съм написал минимум 9к. 9к изкарвах като студент.

37

Анонимен

преди 1 година

Въпреки простащинитее му, подкрепям онзи с мнението за новите коли. От 7 месеца съм с нова тойота и се родих. И аз бях с манталитета на човек, карал само втора употреба и все хвалех някакви немски псевдо премиуми по на 10-15 години. Няколко години се колебах, но наистина се оказа, че новата кола не е толкова недостижима. В момента ми излиза по 400лв на месец и 266лв на месец за каското, което ще намалява с всяка следваща година. Който може да си позволи да отделя подобна сума, смело да се хвърля

36

Анонимен

преди 1 година

Кара 13-годишна Е-класа, струваща колкото седмичния надник на консултант в ИТ сектора, седнал да обсъжда недостатъците на последните модели на топ марки. Върти клечката уверено, лидерски. Купи втора литровка PET биричка от кварталната бакалия и продължи да говори пред аудиторията от пенсионери, склададжии и тийнове. Удоволствие е да четеш как някой без 2лв. в джоба се опитва да те убеди колко прекрасна е някаква *** на 1м километра ахахахахахахахахха

35

До 33

преди 1 година

Аз карам Мерцедес Мл за 20 х лв. и колите въобще не ме интересуват. За мен е важното, че имаме 7 апартамента в София, 2 в Троян, 3 ет къща до София и 2 ет. къща в Орешака с 4 дка двор. Всичко за около 3-4 милиона лв. А ти ми хвали твоя 9 х лв доход. Ние вземаме почти 3 х само от наем . Ако не вярваш за тези имоти, слагай 10 хилки на масата и да почваме са обикаляме да ти ги показвам и отключвам!

34

до 26

преди 1 година

това ако ти е "напред в живота" и те кара да се чувстваш успял - притежание на някаква тенекия за от а до б и то изкорубен от каране от някой турчак джип без дпф значи си закъсал мисловно и всячески много.

33

до 32

преди 1 година

13 години, миличък, 13.

32

До 31

преди 1 година

Разбирам, че те гложди, че караш евтина осма употреба бракма и се опитваш да убедиш аудиторията как провалът Е-class е нещо смислено, но уви- не ти се получава. За колко време изкарвам 20к еврО? ЕврА изкарвате тираджиите, дето карате подобни бракми и се мислите за милионери. Ама по 20к на 6 месеца таван. 20 изкарвам в общия случай за 3 седмици :) Прочее, имам нов Мерцедес, ама те закачам. Иначе 20к евро струва топ AMG модел от тия години. И той няма стойност, уви. Като фен на марката го казвам.

31

Анонимен

преди 1 година

До 24Няма по-добра Шкода от Мерцедес Е класа на 3 г. Пишеш пълни булшитсове

30

Анонимен

преди 1 година

До 20за колко дни изкарваш 20к евра ? Ако си австралийският клошар те знаем . Върти бегача и поствай снимки от плажовете за социално слаби със старият айфон и 20 годишният лаптоп. Ти си признат богаташ. хахахаха

29

Анонимен

преди 1 година

Относно китайските автомобили: те са прекрасни на снимка и със страхотни параметри и много датчици и до там! Всеки вика....вземи я ти, гаранция Франция. Как звучи само "гаранция до живот ", а то живота им 1-2 г

28

до 27

преди 1 година

Абе, конкретно за Insignia съм писал и преди (не съм написал долния коментар аз). Имам последния GSi. 260 коня бензин. В момента цената му е около 5к надолу, спрямо това, за което го купих. Невероятно запазване на стойност, предвид факта, че и цените на новите коли се качиха. Никакви скърцания и подобни филми няма. А с разни 12-годишни дараци се подигравам на светофара и на пистата. Torque vectoring, масаж на седалки, 360 камери, автоматично паркиране- каквото се сетиш, което твоята Е-класа няма

27

...

преди 1 година

Британците да правят анкета за употребявани коли е смешно. Та те са по-мундари като поддържане от италианците.

26

Анонимен

преди 1 година

До 20ясно значи никога не си виждал тези автомобили.Невероятен е опела с пластамасата и скърцащите врати. за 100 хиляди... карай си го със здраве.

25

Ганчо

преди 1 година

Значи, всички с разни нови шкодички, рено и други подобни макри, които са скочили с 50к за кола яката са се прецакали. За тия пари аз си купувам 10 годишен премиум немски джип турбо дизел 200+ коня, махам ДПФ-а да няма задръстване с нашата гадна нафта и съм шефа на пътя! Като се строим аз в джипа и вие в шкодата за всеки е очевидно кой е по-напред в живота :)

24

...

преди 1 година

Няма надежден употребяван автомобил! това е мит и е време хората в България да си го набият в главата!

23

Анонимен

преди 1 година

Преди да се кача само на нови автомобили имах един Нисан 350з (първата ми кола). Ех, какви времена бяха. Цяло лято работих на бригада в САЩ, за да си го купя от там преди 13 години и да го докарам. Ей, това животинче още е живо и го кара момиче сестра на моя приятелка. 370 коня на колела. Японското си е японско. Но новото си е ново- няма спор. Всякакви приказки за някакви си Е-класи по-добри от нова Шкода от същия клас, са на хора, които нямат доход за нова кола (трябват си поне 9к месечно).