531

Анонимен

преди 1 година

Страхливото джудже и масов убиец, ще бъде ликвидиран вероятно от руснаците. Война, срещу федерацията на злото, ще се води не от запада. Ще се води от народите, които е потъпкала и завладяла през многовековните си имперски войни, ако самите жители на федерацията не успеят да се обединят и да остранят имперската нацистка шайка настанила се в Кремъл.

530

Анонимен

преди 1 година

кочбайрям ба не си много умен за 70г старец

529

Я чакай малко!

преди 1 година

До Анонимен 565...Ако ще Американците да са дали и 5 милиарда долара на Украинците, а не на "укрите" какво от това?Това си е техен вътрешен проблем от кого , какво и как да вземат, или да не вземат и не е работа на Русия да се меси в делата на суверенна държава!И не са Американците тези, които нагло, безпардонно и самонадеяно нападнаха чужда независима и суверенна държава!Така,че стига се е жалвал Путин - никой нормален човек на планетата Земя не му вярва.Каквото си е надробил, това ще сърба!

528

Анонимен

преди 1 година

Хамериканците даже не крият,че са дали 5 милиона за Майдана на укрите през 2014-та.Под отчет са им давали в зелено да палят и убиват.Сега пак дават,а укрите ще има да плащат с поколения.Заробиха ги.В Холивуд вече снимат филми за укрите като артистите са всички афроамериканци.Така им намекват,че са им роби с толкова дългове.Хем ги използват да отслабят руснаците,хем после ще си плащат за това.

527

истината е ,че

преди 1 година

путин започна война срещу света....и името му след време ще бъде като символ на мракобесие и безчинства, на самозабравил се клептократ и насилник. Но каквото и да прави путин, колкот и да му се иска, не може да достигне сталин....по брой жертви и репресии.

526

Анонимен

преди 1 година

До 558:Хахахаха ама си научил една дума и я дъвкаш само че неправилно я пишеш по всички социални мрежи.Не се пише "демагок",а " демагог".Бас ловя и че не знаеш какво означава даже.Пак си продължавате с миризливата укро пропаганда за тoaлетни...оcpaхте се с тази Ocpaйна...

525

мдаа

преди 1 година

вайка се и всеки момнт ще зориви а га кради тоалетни чинии не рива кражбата на толетни чинии и украински перални се наричала специализирана операция а не война и наистина е така то си е специалзиран грабеж -каква война

524

али

преди 1 година

До САЩ СЕГА САновите фашисти просия

523

мдаа

преди 1 година

по опасен враг който подрива страната отвътре от Путин Русия не е имала .Първо създаде клика от милионери олигарси който живеят на гърба на руския народ разбира се и за путин има полза и второ провежда агресивна политика с което изолира русия от света и са си близки само със северна корея

522

Инж+

преди 1 година

Парадните униформи ще си ги носите в Москва, а не в Киев!!!

521

Бен

преди 1 година

ДЕМАГОК

520

Двама артиста

преди 1 година

Ми смачкаха империята. Отивам в Холивуд

519

Пу*ьо Късото

преди 1 година

Имам супер хипер мега оръжия. Ще видите вие. Повече няма да си играем

518

Пу*ьо късото

преди 1 година

Аха да превзема Бахмут ама не стана

517

Лоьш Лоьш Запад

преди 1 година

Руши ми Русията. Кажете му да спре

516

хей бобчУ курво

преди 1 година

врачанска....pleaseGoFuckYourself, както братята американци биха се изразили. За теб има запазено място.......да увиснеш на Околчица.

515

Боби

преди 1 година

Т34 е върха на танковете. Максимална скорост 300км/ч. Оръдие 2500 ММ. Освен това е стелт

514

Боби

преди 1 година

Т34 е значително модифициран.Максимална скорост до 180км/ч.

513

Истината!

преди 1 година

Днес цивилизацията отново се намира в решаващ, преломен момент. Срещу нашата родина отново се води истинска война, но ние дадохме отпор на международния тероризъм, ще защитим жителите на Донбас, ще гарантираме нашата сигурност. Това заяви руският президент Владимир Путин в началото на днешния парад на Червения площад в Москва по случай Деня на победата над нацистка Германия.

512

Анонимен

преди 1 година

Браво на Русия!