181

А дано

преди 1 година

Го разкарат тъпия паметник. Време е да се изкара наяве истината за съветската окупация и ограбването на България , подпомогнато от марионетното комунистическо правителство след 1945.

180

Само така

преди 1 година

За какво точно да сме признателни на СССР :1. За ограбения златен резерв през 19452. За отмъкнатия държавен архив3. За марионетното комунистическо правителство4. За уж правилното участие на България във войната, завършило катастрофално за БА, с репарации които сме плащали 20 години5. За идиотската пропаганда 45 години ? За промитите глави и учебници на две поколения ?Изберете 1-5 и довършете плочата с избора, да е ясна картинката за пенсионираните фенове. Те били търпели *** и ние така

179

До дупкаа

преди 1 година

задават ли се избори краварите излизат да подскачат пред Паметника, а къде са през останалото време и задайте един конкретен въпрост на протестиращите.. например какво работят или с какво си изкарват насъщният?

178

Анонимен

преди 1 година

Аз искам да демонтират паметниците на загиналите летци на ФАЩ и Англия от първата световна война!!! Дойран им е бил малко!

177

ВангелияГущерова

преди 1 година

Убий Путин,спаси Русия!Убий руски войник,спаси украинско дете!Убий русофил,спаси България!

176

Хунтата

преди 1 година

В София да не би да готвят Майдан?

175

Равнопосавеност

преди 1 година

До 179 - Украйна е суверенна колкото България е суверенна! Когато с диверсионни действия подкрепени от запада подмениха правителството в Украйна махнаха ли паметника на летците Българоубийци пред американското посолство?Може би понеже кметицата не е от София и не знае колко цивилни са умрели при бомбардировките над София? Има ли дефиниция за целенасочено убиване на цивилни в военен конфликт? Това не е ли военно престъпление? Каква дефиницията за безродник и продажник?

174

Теодоро

преди 1 година

Долу гнусните ви мазни ръчички от таз светиня!! СЛАВА НА МАЙКА РУСИЯ И НЕИНИЯ ПЪЛКОВОДЕЦ ПУТИН

173

Анонимен

преди 1 година

Ако това беше паметник на американските войски и сега САЩ беше нападнал суверенна Украйна, щяхме да го бутнем този паметник.

172

СДС

преди 1 година

Още като махахме мавзолея на Гошо Тарабата и петолъчката над партийния дом, трябваше да се отървем и от този символ на червеното ни робство.

171

емо

преди 1 година

да го преправим на паметник на американски и английски пилоти,загинали до София!

170

НАРОДА

преди 1 година

До АнонименАБСОЛЮТНО ТОЧНО КАЗАНО!!

169

НАРОДА

преди 1 година

ТЕЗ ГЛУП..И НЕ СЕ СПРЯХА С ТЕЗИ ПАМЕТНИЦИ!!!!!!!!!!ТОВА ЛИ Е НАЙ ВАЖНОТО БРЕ ГЛУП..И???КОЙ ВИ ШИЛОСВА

168

афро

преди 1 година

Кметицата-бивша учителка по руски език-най-яростна противничка!!!!

167

ДА СИ ПРИПОМНИМ

преди 1 година

КОМУНИСТИТЕ ТЕРОРИСТИ ВЗРИВИХА ЦЪРКВАТА СВЕТА СОФИЯ ПЪЛНА С БЪЛГАРИ.НАЙ -ГОЛЕМИЯ АТЕНТАТ В ИСТОРИЯТА БЪЛГАРСКА Е ИЗВЪРШЕН ОТ ТЕЗИ,КОИТО СЕГА ПАЗЯТ ОКУПАТОРСКИЯ ПАМЕТНИК

166

До Дъртите комунисти

преди 1 година

До ДЕМОКРАдИЧНА ОБЩНОСТВодката и сельодката не са те ударили достатъчно, аз гласувах за Възраждане. Ама за тебе всичко дето не е на твоето е дясно и джендърско. Поискай повече копейки следващия път, барем едни очилца и грам акъл да си купиш. България ще се оправи когато последното червено комунистическо джудже умре на наша земя.

165

Факт

преди 1 година

Руските талибани разрушават десетки православни градове в Украйна

164

Анонимен

преди 1 година

КОГА СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ УНИЩОЖИ ВСИЧКИ ЦЪРКВИ В РУСИЯ НЕ РЕВАХТЕ,СЕГА РЕВЕТЕ ЗА ТЕЗИ МАРОДЕРИ

163

До дъртите комунисти

преди 1 година

Отивайте да целувате ботушчетата на червената армия и да гниете по ткзс-тата, когато не си изпълните петилетката. Вечна слава на алкохолизма, цирозата, счупените арийци в МосквЪ и маниите на едно комплексирано джудже! Сталин беше по-разумен от ПоТлЕр. Но *** ди *** явно има да доказва на някого нещо. Вече година.

162

Анонимен

преди 1 година

Украинският народ трябваше да избира между Европа и Блатото.Украйна избра ЕС,но Блатото се оказа много отмъстително.