205

Анонимен

преди 1 година

Честит ден на победата

204

Пак по опорката?

преди 1 година

До Жоро: Заслужаваш поздравления за тази измислица. Но дори и да е вярно, какво следва от това? Рейтингът на Путин в Русия е над 80% одобрение. Кой друг политик в Европа може да се похвали с такова?

203

Анонимен

преди 1 година

Украинският народ трябваше да избира между Европа и Блатото.Украйна избра ЕС,но Блатото се оказа много отмъстително.

202

хайдутин

преди 1 година

парад на поражението за 24 февруари на фюрера

201

Анонимен

преди 1 година

Супер Парад....няма нищо общо с НАтоДжендерастията с ГолоГъзерите и знаменцата с Дъгички на псевдоЕвродупедавците хахахахаххахахаха

200

Жоро

преди 1 година

Жена ми е рускиня и е голяма патриотка, но сега казва "докато Путин управлява, това не е моята Русия. Срамувам се!".

199

Станев

преди 1 година

Ами щом вадят Т-55 от резерва, смятай! Този танк в средата на 60-те години вече не е бил актуален. Бил съм танкист в началото на 90-те на Т-62, който също беше *** от всякъде.

198

Така е ..

преди 1 година

Слава на Русия, слава на Сталин. Избиха нашествениците. Сега Путин е в ролята на Хитлер и нашествениците трябва да бъдат изгонени. Така повелява логиката от ВСВ.

197

Анонимен

преди 1 година

И к'во, един танк от музея изкараха ... всичко е скрап и тор по Украинските земи...

196

expert

преди 1 година

Ми тя есента мина. Мишоците на Пригожин още са в Бахмут. Частна армия,... жалка картинка, попиляха ги!

195

Ури

преди 1 година

Когато СССР напада Финландия през 1939 г. в "специална операция", загубите на финлндците са 25 хил. души, а на руснаците са били 126 хил. Както тогава, така и сега в Украйна, руската армия няма тактика. Те печелят единствено с числено превъзходство и ужасяващ брой жертви. И ВСВ печелят със същата липса на стратеги и тактика. Толкова могат.

194

Анонимен

преди 1 година

До expert - "Пилците се броят на есен"... :)

193

expert

преди 1 година

до трола Не виждам Русия да се е противопоставила и на една натовска държава. Напротив. Нападна вероломно многократно по-малката Украйна и затъна в Бахмут с 200 000 жертви. Доста унизително.

192

Анонимен

преди 1 година

И още нещо за БВП. През 1989-а според статистиката БВП на България е бил около 20 млрд. долара. Днес е 84 млрд. долара. Мислите ли, че сте 4 пъти по-богати оттогава? ... :)

191

Анонимен

преди 1 година

Стига с този БВП бе хора... :) ... 100 долара във Гвинея и 100 долара в Швеция са две коренно различни неща. Колко ще се добави към българския БВП, ако си направите пломба при зъболекар тук и колко ще се добяват към английския БВП, ако си направите манипулацията там? ... :)

190

Ури

преди 1 година

Ха, ха, най-голямата по територия държава е с по-слаба икономика от Ю. Корея,..!?! Да се смееш ли, да плачеш ли! Аз се смея! Смешници- сополанковци с пушки, това е обикновения руснак, ***.

189

Анонимен

преди 1 година

До Милена - В грешка си (не нацяло). Според класацията в разни сайтове Русия е 11-а по БВП с 1 657 555 000 долара, а Южна Корея е след нея т.е. 12-а с 1 619 424 000 долара. Обаче относно БВП има една много важна подробност. Ако един домат в Русия струва един долар, а в Южна Корея 3, тогава се добавят един долар в руския БВП и 3 в този на Южна Корея, така че се гледат и разни други неща, за да се добие по-ясна представа за нещата. Може би БВП на глава от населението е по-точно, но пак не съвсем.

188

Яна

преди 1 година

Уверявам се, че руснаците нистина са овце и заслужават това, което им се случва. Аз ги съжалявам! Примитивен народ, с мегаломански управляващи диктатори. Тия са още в 19 век, като общество.

187

когато фактите

преди 1 година

До Миленче, и как така тази едничка Русия противостои на ВСИЧКИ НАТО страни които съвкупно нама кой да им се приравни като топ икономика? Смяяях ,смаяях! :):)

186

Милена

преди 1 година

Стига лъжи! Направете си справка, Русия НЕ Е в Топ 10 на най-развитите икономики. За сравнение, Южна Корея е с по-висок абсолютен БВП спрямо Русия, а тя е едва се вижда на картата, с 44 млн. население. Смяяях, смяяях,...!