8

Анонимен

преди 1 година

поредното разпъване на дъвка - когато няма закони и не се прилагат резултата е на лице. В САЩ книжка се взема в пъти по лесно и бързо, не са подготвени но треперят като видят полицай защото после знаят че цялата сила на закона ще се стовари върху тях - от полиция до съдии до затвори до глоби. Дела трябват а не говорене и ала бала. Тази държава е отпиши, никога няма да се оправи.

7

fati

преди 1 година

Потготвени са. Жечко Кюркчиев и той е подготвен.

6

Анонимен

преди 1 година

Не,не са подготвени.И не са възпитани.Затова трябват строги закони и хора,които да ги изпълняват.В други страни конфискуват колата за превишена скорост.Свалят номера и те пращат на проверочен.Налагат ти яка глоба,която плащаш веднага.И още много други неща.А тука е пълна анархия и не от вчера.Това трябва да се промени!

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Да тези, които имат реални книжки са подготвени. Връзкарчетата на мама и тате с купени книжки или дори без книжки не. Това също така не са шофьори, а УБИЙЦИ, ПРЕДУМИШЛЕНИ УБИЙЦИ, но "*****" закон ги защитава под претекст "НИПРИДПАЗЛИВОСТ". Между другото, непредпазливостта също е умишлено взето решение.

4

Факт

преди 1 година

Умшленото зат.ъпяване на народа води до неговото самоизтребление, умни хора не се командват лесно.След 1986-ти набор нито родителтие стават нито децата им.Нямат елемнтарно чувство на самосъхранение да не говорим опазване на чуждото.Деца на лесни времена, които ще създадът трудни времена за неследниците си така колелото се върти.

3

Анонимен

преди 1 година

аз взех книжка на 18 г, карам от 15 години. според някой все още съм млад шефиор

2

Анонимен

преди 1 година

'''Проблемът е, че се гледат много филми и си мислят, че това е като в някаква видеоигра и могат да правят каквото си искат", заключи шампионът по картинг' -- игрите му виновни на шемпиончето! сигурно за нищо не става в Гран Туризмо!

1

Анонимен

преди 1 година

Не знам доколко са подготвени, ама заради един молоумен ке леш, не бива да слагаме всички младежи под общ знаменател! Просто, да се погрижат, младия евроатлантик, да си излежи една тежка присъда, за да усмисли живота