32

Анонимен

преди 1 година

Какви 4 дни, доста хора има са принудени да работят на по две места за да живеят близко до нормалното то и това е целта, сега остава и децата да върнете обратно на работа.

31

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Изумен съм,че коментаристите не виждат реален проблем в приятелството на Турция с Русия.Не се сърдя,защото знам,че е невъзможно да се постигне знание без предварителна Родова подготовка за това.Накратко.Руснаците ще нарекат Богомилството свое.Турците ще нарекат Богомилството свое.А Богомилството бе против Турци и Руснаци.Много моля да не се мисли,че Ердоган и опозиционерът му са две различни политики.Богомилите тъкмо срещу единство на противоположностите бяха .Иде шизофрения култова!

30

Анонимен

преди 1 година

В бюджетни и държавни фирми се назначават пенсионери и закъсали частници, но свои хора, които тормозят хората с всякакви простотии които копират от западния частник, навсякъде става нетърпимо и долно. Опитват се да настройват хората един срещу друг, както и да ги отдалечат. Инспекцията по труда да се завърти само в близост до тях и ще видят за каква наглост става дума. Разлика в заплащането на хората е с хиляди лева, измислят се длъжности за свои хора за да получават повече.

29

Програмър

преди 1 година

Когато се договарям с нов работодател, първото ми изискване е за 30 работни часа в седмицата. Второто е 100% хоум офис. Чак след това идват парите.

28

Анонимен

преди 1 година

А бе будали , това е само за програмистите бе , вие лошия материал ще бачкате по 60 часа на седмица

27

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

До 28.Не те разбирам.Това за Русия някаква референция за какво е? Турците и с Ердоган и без Ердоган все са с Русия,защото руснаците за хазари.Още повече,че Ердоган и Путин са грузинци отвсекъде.А тоя дето иде на владт в Турция и лъже,че е опозиция на шефът си Ердоган е вече одобрен от Байдън,Путин и Си Цъ Га Нин.Алевитите ще излъжат,че са богомили,а богомили могат да бъдат само Българи и никой друг.Няма значение кой ще соечели изборите.Турците ще ни погребат живи ако не получим помощ Арабите.

26

Анонимен

преди 1 година

Дано да я направят 4 дни.

25

От До Веселинь

преди 1 година

Югоизточните*

24

До Веселинъ

преди 1 година

Не съм любител на източните ни съседи, нито на Ердоган, но се надявам той да спечели изборите. В противен случай и Турция ще се обърне срещу Русия и тук ще стане мамата си е.ало.

23

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Само питам ! Тия два милиона османо-иберски marranos,дето врешяха на митинга на грузинският иберо-османец Ердосган бачкали ли са поне един ден в живота си? А са май същият електорат на Алевитският "опозиционер".Като се обърнат и митинг на "хай хафте опозицията".Ново завъртане,пак Ердоган .Ново завъртане ,хоп,Алевитския поп.Ново завъртане,баф,ЕрдоАзар.И те така,разни ми ти испански ИзабелоФернадиеви иберийски мързеливи комшийски трупове с прякор "турци".

22

Шегобиец

преди 1 година

Както беше написало едно момче: в момента хората работят 5 дни по 10-12 часа. Плюс понякога и съботи и недели. Ама работодателите им го плащат като 8 часа на ден. Това реално ще означава да се работи с 1 ден по-малко в България :) Работодателите ще опищят орталъка.

21

Анонимен

преди 1 година

Зависи от това дали има работа. В периоди на по-интензивна работа и два дни да направят работната седмица, хората ще предпочетат да я свършат, ако трябва и седем дни да работят. И обратно, в периоди когато работата е по -малко и с въже да ги завържат хората към работното място, те пак ще се реят в облаците. Хубаво е да не се изхожда от идеологии (например като зелената доктрина) при решаването на правни и икономически въпроси.

20

Анонимен

преди 1 година

До 20 : къде ги видя тия 40 минути? Работната седмица е 40 часа по кодекс. И пропускаш ленинските съботници и бригадите, където работехме извънредно и безплатно. Както и работата в събота до обед. Май не помниш комунизма.

19

МНЕНИЕ

преди 1 година

По времето на СОЦА , работния ден беше 8 часа на ДЕН , 5 дни в Седмицата .Днес Работния ден е 8 часа и 40 минути . Тоест , увеличава се .

18

Програмист

преди 1 година

До 17 : да, така ви учеха в комунизма, ама тая свърши. И май не ти харесва, а? Свиквай.

17

ДО 15

преди 1 година

Програмисте ! МАРШ ДА СИ ЯДЕШ ДИПЛОМАТА . Няма да получиш храна ! Не си я произвел . До сега живяхме добре без компютри и без програмисти . От сега нататък всеки да си вади прехраната без да взима храната на другите които я произвеждат ! Програмисти и компютри не ни трябват ! Марш в офиса да ядеш офис мебели и компютри !

16

АНТИКОМУНИЗЪМ

преди 1 година

През социализма не желаехме да ходим на задължителен робски труд ! ! ! Това беше социализма - цялата държава - държавен затвор с принудителен робски труд . И понеже и до сега ни управляват същите иззедници то по-добре е да се сбъдне социалистическата ни мечта - да не ходим на робска работа ! Изобщо щом иззедниците считат че даваната заплата си е чиста загуба за тях , то нека си намерят роби , ние не желаем и ден да им робуваме . НИКАКВА РАБОТНА СЕДМИЦА ! НУЛА !

15

Програмист

преди 1 година

Не точете лиги за 4 дневна работна седмица. Тя е само за избрани хора, които имат висока квалификация и висока добавена стойност. Останалите - марш обратно в склада!

14

Анонимен

преди 1 година

"няма незаменими хора" последният ми шеф, дето го казваше сега кара такси.

13

Анонимен

преди 1 година

След като са разпределили деня на 8 часа работа, 8 часа сън и 8 часа "свободни" пътуваш до работа и се връщаш, съвсем нормално е да се разпредели и седмицата. В БГ частника се е възприел като господар, а лошото е че вече и тези които не са частници имат същия манталитет. С тези политически назначения нивото навсякъде падна сериозно, а тези които са на високо се самозабравят. В Енергийния сектор тези дето ги назначиха от служебното правителство махат кадърни хора и редят техни, но там не е шега.