81

Спасов

преди 1 година

Коя е дискотеката?

80

Пешо

преди 1 година

Това е сигурно наказателна акция срещу собственика на заведението който не иска да си плаща на полицията "данък спокойствие" т.е. рекет.

79

Митьо Очите

преди 1 година

За да се спре употребата на наркотици трябва да се пресекат големите канали на най-високо ниво. Какво стана с такива като Митьо Очите??? Защо никой от тези дето се бори с наркоразпространението не задава такива въпроси. Само *** би вярвал, че като се хванат няколко квартални дилърчета нещо се прави в спирането на дрогато по улучите. Големите, големите риби трябва да се ударят, но явно на властта не им е удобно това, и за прах в очите на гражданите правят подобни отвратителни акциии.

78

Анонимен

преди 1 година

Кога ще почнат да си вършат работата като хората полицаите? Нямат ли някакви банди от роми да обискират или картели, трафиканти...Най - важното е ,че някой има една тревица!!??? Съседа правеше амфетамини в тях , миришеше на разни химии , дойдоха полицаите, каза им ,че е лекарство и сега си е на свобода!...Ама тревата им е проблема на всички алкохолици в БГ!!

77

И още

преди 1 година

Това е истинската трагедия,че сервитьорката не знае,че трябва да изпълнява закона дори да бе и е удобен. Охраната и той сърдит,че не му дали да си пипа телефона и не можал да се обади на когото трябва да се изнесе през задния вход.Не полицаите,а точно това изгубено поколение е проблема мислейки,че ако нещо не им е угодно няма значение закона,точно като Киро *** нали и той конституцията я няма за нищо или в деня на изборите за президент,когато демонстративно наруши закона пък и наркотиците

76

Одобрявам

преди 1 година

В тези дискотеки е пълно с малолетни,второ аз лично излизам винаги по малка нужда отвън,защото тоалетните са пълни с някакви шмъркотевици,бе че в другите дискотеки е различно,общо взето баровете в Бг са остров на беззаконието,така че много одобрявам,но не само в една и не само в чалготеките,защото въев всички е еднакво.Онази сервитьорка,щеше да ме разплаче по тв,закона можел да я задължи ама на нея не и било приятно и не искала за и не била съгласна да е поемно лице,какво ти е там някакъв закон.

75

pepi

преди 1 година

Чрез редовни вноски във фонд "Спокойствие" ще избегнете подобни проблеми.

74

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

До 77И какво работиш във Великобритания,уважаеми бежанецо?Момент да се сетя,береш зеле за жълти стотинки,а пияният англосаксонец се държи с теб като със роб,а ти доволен ,че получаваш мизерната си заплата и живееш във фургон...Не,народ а *** е казаал един велик поет!!!Относно статията ,подкрепям действията на полицията срещу друсалките,да се радват ,че и палки не са яли!!!

73

Анонимен

преди 1 година

Хора знайте си правата - АДВОКАТ И ЗАПОВЕД ЗА ОБИСК!

72

Ху Кеърс

преди 1 година

Правителството плаща и нарежда , а слугата за едно кюфте за 23 стотинки и гащеризон с логото на губернията изпълнява. Тези полицайчета знаете ли, че сутрин ги ебътттт шефовете им, а други са принудени да поемат 65 годишна пишш.ка за да са на работа и утре. Вярно ако имаше алкайда отдавна да им е решен проблемът, но в случая само полицията има право да продава законно дрога , а дискотеката им е конкуренция и затова.

71

Терминал 1

преди 1 година

България винаги е била полицейска държава! Заради подобен произвол от страна на родната милиция, взех решение да напусна милата ни татковина. Сега от 12 години имам малък бизнес във Великобритания и никога няма да де върна, да живея обратно в страната на абсурдите!

70

русофил копейкин

преди 1 година

Е такова безобразие в Русия нямаше как да се случи!

69

Бай Иван

преди 1 година

Продуктите на демокрацията- ***, наркомани и социални ***, такива искахте да имат права, такива получихте ;) !!!!

68

акция при чорапа

преди 1 година

Искам сега да влязат и на Дондуков 2 и там да ги съблекат всички голи и да ги накарат да клякат. Дано се случи ама надали.

67

Анонимен

преди 1 година

До 85 - Няма 400 приверени и делата са скъпо нещо. 500 лева ти е само да си поговориш с адвоката, още 1000 ти е да заведеш делото. Хора с такива сободни средсрва, си липат и биват удобно пропускани.

66

Анонимен

преди 1 година

Шансовете за проверка откъм VIP сепаретата са много малки, само да напомня. Не усламе, да ударим някоя комоания, дето има на наш повек дете или па да бе се случва - депутатско или мутренско чедо. Тогава се рушат кариери.

65

Анонимен

преди 1 година

"Като не правиш мизерии и пакости никой не те закача." -Може би в скандинавско. На балканско нщдруго. Спираха ме всяка вечер, когато си отувах към общака, след нощна смяна. Всяяяка вечер. Знаеха ме добре, кой съм вепе. "Нормати имаме". И ме питаха "много нова кола, бе колега" - 14 годишна Астра, по-дърта от техните .... А що не спряха келемето с G класата един път? Не е, като да няма висящи дела за узнасилване, побой и причие ... Ама нали тате е "големец". Никой не те закапал ... Фантасмагорийки

64

ЛЕСНО Е

преди 1 година

Ако е специална полицейска операция е логично да "ударят" всички заведения. Иначе остава съмнението, че е поръчка за мачкане на конкуренцията. В такъв случай трябва да се проведе вътрешно разследване дали началничето дето е разписало "специалната операция" в цивилния си живот не се простира по-далеч от възможностите на заплатата си... Когато една Власт е безконтролна тя се изражда до чудовищни крайности.

63

аз

преди 1 година

Всеки който казва че не са си превишили правата полицайте да знае че ако така продължава утре както си ходи по улицата куките ще му разтворят широко *** и ще почнат да бъркат вътре с палките да го погледнат какво носи вътре

62

ЛЕСНО Е

преди 1 година

Всички проблеми в полицията могат да се решат с един само ход. Като минеш през подкупите и "Ся ко ши прайм?", през подхвърлянето на доказателства и създаването на "уличаващи" ситуации, през злоупотребата на власт до некомпетентност и незачитане правата на гражданите. Цялата полиция трябва да бъде екипирана с видеокамери и информацията от тях да се съхранява поне шест месеца. Парите лесно ще се намерят ако пропуснем само "едни избори"- тия дето се очертават в близко бъдеще например.