171

Тина

преди 1 година

Хаха Вагнер в Судан, Рамзан в Киев, гъррчч за запада дааа победа над извратеняците

170

НАТО vs Русия...

преди 1 година

"Нови доставки на оръжия е договорил украинският президент Володимир Зеленски по време на посещенията си в Хелзинки и Хага, предаде БНР." НАТО Частаната военна компания е додоворила за разлика от ЧВК Вагнер....

169

То

преди 1 година

Поне да имаше сериозна причина да умират !

168

Аха

преди 1 година

Тъкмо и те да понамалеят значително !

167

Анонимен

преди 1 година

Давай Рамзан, продължете да трепете укронацистите!!

166

На

преди 1 година

всяка бомба се вързва по един бахур,куршумите нежно се намазват със свинска мас и се носи осолена сланина за храна на пленените.За пиене-мастика

165

анонимен келеш

преди 1 година

Кадировския Башибозук ще остави костите си в Православните Украински земи!ВСУ ше им изпърлят брадите с помощта на НАТО!ВМЗ Сопот и Арсенал Казанлък са нашият Български принос за избиването на Азиатската Руска папплач:):):)

164

Анонимен

преди 1 година

Украйна, ще спечели войната и ще си върне Крим и окупираните земи от кръвожадните руски убийци и терористи!

163

Маркс

преди 1 година

До 999Ще стане като Южна и Северна Корея.....Русия ще си остане ***,Украйна ще "гърми"!

162

Алекс

преди 1 година

Кадиров ще изпрати бойци,ама друг път.ВСУ вече ги утилизира.

161

999

преди 1 година

Кой какво може не е важно.В последният абзац от статията ясно се показва целта - BlackRock да черпи ресурс от фонд за възстановяване на Украина,в който ще участват частни и обществени средства.Отново наднационалния капитал ви надигра.Пък вие си спорете кой е по ,по,най!

160

Паню Баирски

преди 1 година

Радев е нещастен русофил и руски агент - колкото по-бързо се махне, толкова по-добре, той е срам за България.

159

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да сменят, защото Вагнер е унищожена на 100%. Кадировците могат само да издевателстват над пленници. Избягват да влизат в бой и много бързо бягат от бойното поле. В отчаянието си руснаците снощи цяла нощ са сипали фосфорни бомби върху позициите на украинците в Бахмут, но и това не им е помогнало да превземат града, последвалата руска атака е била разбита. По всичко изглежда че на 9 май Путин няма да има с какво да се похвали пред колхозниците.

158

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 178 СКЪПИЯ ГАЗ ЩЕ СТАНЕ ПО-.ЕВТИН ОТКОЛКОТО БЕШЕ ДОГОВОРА НИ С МОРДОРСКОВИЯ ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е! ЗА ПОСЛЕДНИЯ МЕСЕЦ ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ НА ЕВРОПЕЙСКАТА БОРСА Е ПАДНАЛ С ОЩЕ 10% И СЕГА Е НА 36 ЕВРО ! ПЪ СЪЩОТО ВРЕМЕ ДОГОДИНА ЩЕ Е ПО-ЕВТИНО ДА НЕ СМЕ НА ДОГОВОР С МОРДОРСКОВИЯ! А ПАДАНЕТО НА РЕЖИМА В МОРДОРСКОВИЯ НЯМА ЦЕНА!

157

Русуфилщината

преди 1 година

Тук трябва с огън и меч да се изтръгне. Такива като Радеф, Копейкин, Нинова са пречка да бъдем богати

156

Анонимен

преди 1 година

Има ли значение каква азиатска тумба от хиляди километри ще домъкне Атихриста Путин в Украйна?Буряти,калмики,чукчи,чечени.Всеки от тези си няма идея от Украйна,но пред Хаймърс всички са равни.

155

Анонимен

преди 1 година

Е то си чети статиите щом искаш ,а аз ти казвам,какво реално работи,а дали ще ти донесе парички ,как мислиш щом купуваме 8 самолета Ф-16 за 3 милиарда.Голямата печалба.Те такива са ви всички сметки измислени.Да не говорим ,че няма да свършат никакваработа.Тия пари само не могат да покрият разликата от скъпия газ с които се набутахме заради глупави политици.Амде няма нужда.Не си пробутвай украинските интереси.

154

мдааа

преди 1 година

отиват да умират доволни че горе всеки от тях го чакат по десет девици :)

153

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 173/ В ЕДНА СТАТИЯ ПИШЕШЕ , ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЗАЯВИЛА 30 МИГ-29 ЗА ПОДДРЪЖКА ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПИШЕ, ЧЕ ИМАМЕ САМО 16! АКО ИМА 20 РАБОТЕЩИ ПОЛОВИНАТА ДА СЕ ДАРЯТ НА УКРАЙНА ,А ФОНДА ЗА МИР ЩЕ НИ ДАДЕ ПАРИЧКИ ;)

152

РУСКАТА АРМИЯ

преди 1 година

ПАНДИЗЧИИ И БАШИБОЗУЦИ