295

Оххх

преди 1 година

"аз съм тесен професионалист" ... хмммм

294

Анонимен

преди 1 година

Новите лотове по другите магистрали пак са магистрали, не са селски пътища. А тройната коалиция крадливи комунисти какво построиха, НУЛА! А окрадаха ли 10 милиарда от бюджета, окрадаха, и насреща какво има, мазни нагли лъжи на шарлатани мошеници!

293

Анонимен

преди 1 година

До 328...Какви магистрали бе...Има една единствена магистрала.И тебе те гонят ветровете.Колко магистрали има в България , че величаеш тоя велик Толуп за постиженията му.Една магистрала и милиони откраднат.А ако да десет сигурно милиарди щяха да откраднат Добре че дойдоха ПП та им спряха кражбите

292

Анонимен

преди 1 година

Аз пътувам по магистралите построени по времето на боко ежеседмично и са много по добри от липсата на магистрали непостроени по времето на крадливите и лъжливи комунисти от БСП ПП и ДБ. Трябва да уточним че и парите за непостроените магистрали бяха окрадени светкавично от горепосочената тройна коалиция на разрухата.

291

Радослав

преди 1 година

Атентата срещу Гешев беше реален колкото кадърни и здрави са магистралите на вожда му, колкото жълтите павета бяха наредени коректно от първият път, колкото Лиляна Павлова е кадърна и колкото Анна Никол Смит се омъжи по любов за 80+ годишен милиардер!

290

Анонимен

преди 1 година

Целта на бомбата е да се обвини опозицията в България.Че не е за борбата срещу мафията.За това се прави план за убийство на полицай Придружаващ Гешеф .И от това да се изкара Гешеф жертва на същата тази опозиция.Която иска да излезе явната истина за ,,пачките" и ,,кюлчетата".Гешеф сам си организира атентат придружен с убийство на полицай.

289

Анонимен

преди 1 година

Крайъгълния камък е ,,пачките" и ,,кюлчетата".Всичко се върти около тях И не разкритата истина.Гешеф ще бъде бранен със всякакви средства Дори и с убийството на полицай .От охраната му Сами са искали това да се случи Вижда се , че бомбата не е била поставена за Гешеф.А за преминаващите от кордона.Планът не се е получил поради чист късмет .Мафията се брани със всякакви средства И целта е пак същата.Бурафорни протести от самия Гешеф...Цирк

288

Пародийното Шоу

преди 1 година

Плешивият чалгар първи плачеше. Той плачеше и за Васил Илиев. Как висок мъж около 2 метра живее като червей или има душа на червей.

287

Анонимен

преди 1 година

Покровителите на Гешеф да искали да убият полицай Или охраната му.Вижда се от добре поставената ,,бомба".Че тя не застрашава Гешеф Тогава защо е поставена Очевидно за нещо.Винаги са могли да я спрът.Но това е и замисълът Да се задейства фалшив протест срещу мафията Срещу мафията която сама се жалва.Това е безпрецедентен акт на насилие .И организиран престъпен акт от самите управляващи тая държава Фалшиви протести срещу мафията.Гешеф минава всякакви граници..

286

КОПЕЙКИТЕ РЕВАТ...

преди 1 година

ПП ДБ КОПЕЙКИТЕ РЕВАТ, ЧЕ ГЕШЕВ Е ЖИВ, А НЕ КАТО В СЪРБИЯ, КЪДЕТО СЕ ИЗБИВАТ ЕДИН ДРУГ......СПРЕТЕ ДА РЕВЕТЕ, КОПЕЙКИ...... ГЕШЕВ Е ЖИВ...

285

Анонимен

преди 1 година

Пачките и кюлчетата са елементарен предизборен компромат за хора които трудно намират пътя за вкъщи

284

Анонимен

преди 1 година

Покровителите на Гешеф да искали да убият полицай Или охраната му.Вижда се от добре поставената ,,бомба".Че тя не застрашава Гешеф Тогава защо е поставена Очевидно за нещо.Винаги да могли да я спорът.Но това е и замисълът Да се задейства фалшив протест срещу мафията Срещу мафията която сама се жалва.Това е безпрецедентен акт на насилие .И организиран престъпен акт от самите управляващи тая държава Фалшиви протести срещу мафията.

283

Анонимен

преди 1 година

Мечтата им е да премахнат гешев за да възкачат рашков който да тричи борисов Престъпници! Не разбират че както беше с пеевски народа ще ги измете

282

Анонимен

преди 1 година

Никой в България не иска да разследва ,,пачките " и ,,кюлчетата".За това заслуга има Главния Прокурор.И за да се брани Главния Прокурор на Републиката , се измислят какви ли не сценарии Например като този Уж Ким , че искат да го убият Но убиват в место него полицай Темата с полицаите и техните задължения не е от вчера.И Гешеф е искал да яхне подобен вид протест след добре обмислени план Животът на полицая за Гешеф нищо не струва.За Гешеф и неговите покровители..Полицаи! Замислете се!

281

Жълто паве

преди 1 година

Факт е, че ***.те не успяха със закони да свалят Иван Гешев и прибягнаха до политическо убийство, използвайки хора от средите на мафията, към които се числят всички жълтоп.аветници и техните слуги по медии и бизнес кръгове. Самият тартор на протестите и основен техен спонсор Васил Божков заяви в прав текст, че превежда ежедневно пари на протестиращите на Орлов мост.

280

ГЕРБ=ГРОБ

преди 1 година

*** долна е всичко около Каскета и ГРОБските структури. Пожелавам терминални онко-диагнози на всички свързани с тази пародия, както и на близките им. Амин!!!

279

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че кюлчетата и пачките бяха истински, но бяха подхвърлени, за да дискредитират Бойко Борисов. Перфектна инсценировка с политически цели!

278

Мао

преди 1 година

Човекът-ракета не е видял ракета. Да беше наел някой по-умен, който да напише добър сценарий, а не сапунка. :):)

277

Анонимен

преди 1 година

Очевидната истина е , че бомбата е била поставена за да убие някого.Но не и Главния Прокурор А може би полицай и част от охраната.План зловещ.Но хитър.Веднага след това Главния сценарист , излиза на протест срещу мафията.Главния сценарист е самият жалваш се.Че искат да го премахнат.Уж Ким.Че се бори срещу мафията ..Цирк....

276

До 307

преди 1 година

Напълно Обективен коментар!!! Точно!