119

Да благодарим

преди 1 година

На бащицата.Под неговото мъдро управление,стигнахме дъното,из между всички бивши соц страни.Някой да е чул за емигранти от Чехия, Словакия, Словения, Унгария, Хърватия и т.н.Скоро и от Румъния няма да има.Благодарим на вожда слънце и шефа му в Росенец,че съхраняват прилежно еврофондовете на родината ни.Новия ни добър приятел,г-н Магнитски също ще му благодари.

118

Анонимен

преди 1 година

значи всичко е по план де, поредната конспирация се оказа истина ;)

117

Анонимен

преди 1 година

НАТО харесва това!

116

Анонимен

преди 1 година

Комунистите ще да са виновни на демократите...

115

Анонимен

преди 1 година

Това е заради предателите наричащи себе си емигранти.

114

Дес

преди 1 година

Защо му обръщате внимание ? Не го ли разпознавате - един и същ пише съчинения редовно - ту живее в село , ту в столица , ту има бизнес , ту няколко бизнеса. На различна възраст е. Едно единствено е общото всеки път - каквато и да е темата - "аз съм повече от всички ви , всички сте *** ". Каквито и проблеми да има с психиката , изглежда не е потърсил лекар до момента.

113

Анонимен

преди 1 година

Сорос харесва това

112

?

преди 1 година

И какво от това? Никой не иска да седи на село. Няма лошо хората да се развиват и да градят кариера, да раждат интелигентни деца, които да ходят в хубави училища и после университети.

111

До 135

преди 1 година

И колко са такива?Единици.То има и лекари,които вадят по 30 к на месец, ама това не означава, че всички са такива. Средната заплата в Ай Ти сектора е 5000 лв.5 пъти по-малко от тия 25 к.

110

до 135

преди 1 година

Вероятно за там говори. Толкова е брутален недостигът на кадри, че вече работя на 4 места (уж за по цял ден).

109

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че има по-апетитни селца (в общия случай около развитите градове БЕЗ ромско население), както и селца, в които никой не иска да стъпи. Ей ви на- Мария, победителката в Мастършеф си живее в Родопите. Да й завиди човек. Ей ме мен- в планината, но до големия град. 3 декара двор, спокойствие, не се краде, страхотни млади съседи, с бусче карат децата на градина и училище. Райски живот. Невъзможно е да купиш къща- всичко се продаде. Слепите по рождение? Не знаят що е то дистанционна работа :)

108

Анонимен

преди 1 година

Плюйте комунизма бе!!!

107

Евроатлантик

преди 1 година

РУСОФИЛ: Но пък имаме банани :)))

106

do 131

преди 1 година

Написал е нищо интересно, а не нищо. Ще дам пример за ИТ сектора. Имам много колеги (вкл. аз), които работим за сносни заплати (над 10к) и паралелно с това сме фрийлансъри или през собствена компания работим за друга Б2Б. И да- определено 25к в този случайн е е нищо интересно. Прекрасен доход е, но не е интересен. Интересен е нещо wow в много десетки пъти над това, което може да изкара всеки втори, ако пожелае и има желание.

105

До 127

преди 1 година

И кой е тоя сектор,за който 25 к на месец са нищо?

104

Анонимен

преди 1 година

Тя й Габито ви изглеждаше т*па, но всъщност ви се струва добричка и забавна, за разлика от надутата варненска кючекчийка :)))

103

До 126

преди 1 година

Изобщо не висока раждаемостта в България. А и доколкото я има половината деца не са българи.

102

До 123

преди 1 година

Женен съм с 3 деца. А 25к на месец е нищо особено за сектора, в който работя. Затова и казвам, че има накъде да се развивам.

101

анонимен

преди 1 година

Стига сте ревали, според статистиката дори имаме малко по-висока раждаемост от средната в ЕС. Защо ли ви са хора, дето масово са без квалификация, мързеливи, злобни и некадърни?!

100

Анонимен

преди 1 година

с условията който се предлагат в селата ,нищо чудно