19

Да допълня...

преди 1 година

Тези от Възраждане много си повярваха и се възгордяха. Само че и тях никой не ги иска.Властта е само блясък в очите на Костадинов. Те никога няма да управляват държава.

18

До emigrant

преди 1 година

стой си там и си бери ягоди, че явно четенето не ти се отдава...моля те покажи къде са казали излизане от есср....

17

Бонго Бонго

преди 1 година

До емигрантБг е проуст проуст роуб. Райдев кокарджата съсипа страната. Храната тока е вдигна с пъти, още 13 млрда сега заеми заради опуления, кражби кражби и Радев хубав. Тоа ги гърби тв викат още може. Ей сомнамбули, толкова сте проусти , че режете клона на който седите. После лайня и падане ви чака. Те по умни)))))))Да си берат плодовете. Аз съм добре в Бонголандия.Радев да ми яде мунго мунгото)))

16

Анонимен

преди 1 година

Митрофанова каза: "Аз бих гласувала за КЪСтадин КЪСтадинов."

15

Нови Избори

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

14

Анонимен

преди 1 година

Бих гласувал за тях ако не беше излизането от НАТО, за което се борят или законите за чужди агенти, които целят да остане една-две медии които да отразяват тяхната гледна точка, не мога да си представя тяхното управление като нещо друго освен опит за диктатура - иначе говорят по-добре от повечето партии и имат интересни идеи

13

emigrant

преди 1 година

За първи път чух за възраждане преди няколко от поредните избори.Взех със себе си 4 жени,които работят на полето в чужбина.След туй в разговор казаха,че са гласували за Възраждане?!Какво ми беше учудването когато разбрах,че основна точка в програмата на тази партия е да вади БГ от ЕС?!Ето това е българинът.Тези жени гласуваха да ги извадят от ЕС,да си загубят работата и поминъка или да се редят пак за визи?!Е те нема такову ж,евотну като българина??Немам думи?!

12

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са проект на ченгесарско-генералитетската прослойка, членове на комунистическите мракобесни служби, които са и сред ГЕРБ БСП ДПС и редица други бандитски партии. Които ограбиха държавата и прогониха милиони български граждани. До кога, ще позволявате с глупостта си да ни въртят в един и същи цикъл десетилетия наред. Подиграха се с родителите ни, подиграват се с нас, ще се подиграват и с децата ни. Докога с това безвремие?

11

Бонго Бонго

преди 1 година

Аз па пръйднал на тяхната не подкрепа.Те са мишките на Радев.Костика плановете ти рухват за излизане от НАТО и ЕС.

10

До Спешна забрана

преди 1 година

аз гласувах за тях. да се срещмен пред мола на бул България след 20 минс да ти покажа "как се крЪпа дрЪпа"? :)

9

Анонимен

преди 1 година

Отказали , защото ПУТИН наредил на КОПЕЙКИН / *** / и криминалните му авери , да заминат за Бахмут и да се бият срещу Украйна !!!

8

Анонимен

преди 1 година

Прави впечатление доста по-миролюбивото отношение на Възраждане към ГЕРБ, отколкото към ПП/ДБ, и това повдига много съмнения! Относно ДПС пък, въобще няма какво да говорим - не помня Възраждане и дума да са казали против тях, въпреки че уж трябва да са им крайни противници!?! Пунта Мара ще излезе цялата работа

7

Анонимен

преди 1 година

Не е глупав Костадинов. Правителство няма да бъде излъчено така или иначе. Защо му е да се компрометира като води преговори за компромиси?

6

Анонимен

преди 1 година

Отказали , защото ПУТИН наредил на КОПЕЙКИН / *** / , да заминат за Бахмут и да се бият срещу Украйна !!!

5

Анонимен

преди 1 година

До Хм Няма как да има грижа за България вън от Европа. Примери на противното, колкото искате. Но вие първо ще се прецакате, ще прецакате и сънародниците си, а после ще мигате на парцали учудено "ама що така?' И пак някой друг ще ви е виновен. Докога ще ви търпим с ретроградните си и самоунищожителни идеи?

4

Спешна забрана

преди 1 година

на тази гнусна cBолa4eска сбирщина, от плиткоумни дразнещи дeбuлu , и смяна на името й на "Изхождане". Вече, ако срещна някой, който ми каже, че е гласувал за тях, моментално му вкарвам няколко от най-здравите си токати. Просто не мога да се удържа.

3

Анонимен

преди 1 година

"Възраждане" известни също като "Ептен чуканите" са едно проектче

2

Хм

преди 1 година

Няма логика партия като Възраждане да подкрепя какъвто и да е кабинет, след като в нито едно от предложенията българският интерес НЕ е приоритетен. И дума не се отдумва за правителство, чиято първа грижа ще е България и само България.

1

Анонимен

преди 1 година

Помнете ми думите, Възраждане са партия "златен пръст". От тях не може да се очаква нищо работещо и полезно за обществото и за обикновените граждани. Както и другите предишни проекти на мафиотизираната корумпирана машина на прехода, те са създадени с цел за опазване на властта и парите на цялата тази машина. И докато в Румъния си спретнаха държавата и продължавата да работят здраво срещу своите корумпирани бандити, то тези идоли в България объркват хората с популист-фашистки идеологии и омраза.