46

Спрете

преди 1 година

Американските телевизии

45

Мда

преди 1 година

В Сърбия спокойствие няма да има никога. Разсейките от туморното образувание СФРЮ ще се проявяват още дълго време в бившите републики. Трябва да сме щастливи, че отвсякъде са заобиколени от членки на НАТО. А и тепълва още ще се разпада "великосръбската държава" - до някоя и друга година идва ред и на Войводина да се отцепи, по един или друг начин, и Сърбия остава около 50хил.кв.км.

44

Мда

преди 1 година

Ей, съсипаха ги сърбите от както са в НАТО и ЕС! Каква хубава държава бяха преди да влязат в англосаксонските съюзи! А сега! Гледай какво става! ... чакай бе, *** те не са в НАТО и ЕС, а твърди русофили!Че от де идва тая деградация тога?!

43

Ами

преди 1 година

Провален / според думите на дядото/ означава Наркозависим. Амфетките Не прощават - унищожават задръжките и стопират положителните емоции като съчувствие и емпатия.

42

Анонимен

преди 1 година

Играл е ПУБГ и се е вдъхновил.

41

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Пак ли триете? Давайте, това ще спаси загиналите и ще върне и нашите животи, след като подобни сценарии започнат да се разиграва и у нас. Като ви се случи същото, може да си спомните за някой друг "НЕКОРЕКТЕН И ЗАБРАВЕН ЗА ОБЩЕСТВЕНОТО ЧЕТЕНЕ" коментар, но ще е късно.

40

до 39

преди 1 година

Кви трето полови те гонят - за тебе путин някъв мачо ли е ?

39

леля чичо

преди 1 година

цялата машинация е с цел да се изземе оръжието от къщите на хората за да не могат да се защитават от косоварите, защото по нататък америка ще отворят и този фронт и на Русия ще е по трудно да въоръжат сърбите при днешните събития, америка много иска да завладее сърбия защото е колония в сърцето на ес , ес съответно е болонката на сащ, интересното е че 1999та фащ не успяха да сломят сърбите, защото сърбите се защитиха като истински мъже , сега целта е да се изземе оръжието

38

До 38

преди 1 година

Евала скъпа, третополовите днес шествие със дилдота в ръце имате явно

37

До 37

преди 1 година

Третополов, нови батерии за дилдото ти ли ти обещаха? Активна си. Ти сигурно крещиш give it to me daddy"

36

Анонимен

преди 1 година

Сигурно е крещял слава путину и си е представял че трепе украинци. Русофилите са най долната прослойка

35

SS

преди 1 година

Четох ,че има и трети случай! А вчера една тийнеджърка намушкала с нож даскалицата!

34

Дядо Ильо

преди 1 година

Какъв смисъла ? Има още милион сърбела като него ! Грешката е осакатената српска кратуна!

33

Анонимен

преди 1 година

Минусчета и плюсчета всеки може да слага, това не променя мизерията в просия и пост-савецките територии.

32

Анонимен

преди 1 година

Рашките не гледат сериозно на тех, гледат сериозно към българите.....:)) Те са си клоуни сърбежите, нищо че им се вричат във вярност на рашките, те не им вярват в това нещо, знаят, че са фурнаджийска лопата :)))

31

Анонимен

преди 1 година

В Сърбия 83 на 100 души притежават оръжия... В "Демокративните" Щати 87 на 100 души. В България този показател е едва 8 на 100 души. Правете си сметките защо се гърмят най-много точно там.

30

до Кремлевский Чик..

преди 1 година

демек в САЩ са яко русофили, така ли?

29

Кремлевский Чикатило

преди 1 година

Това е русофилството до къде води...

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 28 Сърбетата са много по зле от нас психически, те затова страдат много, както физически така и психически :)))

27

Аз

преди 1 година

Онези, които са написали мнения по-долу и имат най-смислени изказ и логика на обстоятелствата, са "наградени" от лузърите с най-много "минуси". Ето това е нивото на повечето, които са се изходили във форума! Явно се чувстват дълбоко засегнати от истината, или не могат да я понесат, или не могат да я осъзнаят! Защо ли!? Отговор-оскъден умствен багаж и гладки мозъци!