70

Анонимен

преди 1 година

Сърбите по природа са по-злобни и агресивни от българите. Такъв им е генът и затова там войните никога не спират. От Сърбия започна и първата световна война. Българинът, с всичките си недостатъци, е в пъти по-качествен човек от сърбина.

69

Анонимен

преди 1 година

На тия само са им включили чиповете за тест на системата. Няма друго обяснение такава вълна от насилие да се пръкне така от нищото.

68

До бонго бонго

преди 1 година

Да, точно така, онова момченце Илън Мъск е виновен. Облъчва горките източноправославни славяни от сателитите си и те полудяват. Ах какъв лош американец и Илън Мъск. Мразят сърбите защото са много умни и технологични гении. Ужасно е. Някой да го спре.

67

Мараша

преди 1 година

Сръбската музика е класа

66

Анонимен

преди 1 година

В БГ това не може да стане, некой да стреля в училища и да убива деца, но сърбежите немат култура, те са неандерталци един вид :)))

65

Пууу

преди 1 година

Славянски ценности.

64

Бонго Бонго

преди 1 година

Гледах снимките на убиеца, трениран младеж с Калашников. Имало е и шофьор помагач.Това не е психично разстройство. Трениран, означава целеви. Имал е цел, която постигал с тренировки.Калашник??? Без мотив към избора на жертвите наред. Това престъпление е със замисъл да се започне стрелба и хаос в държавата Сърбия.Това е политически почерк за конфликт. Проба.Само една страна има интерес от това.....само една ...

63

Анонимен

преди 1 година

До Аз 77Сърбежите са си сбъркани по принцип, ама ние българите гледаме на тех със снизхождение и не виждаме колко са сбъркани :)))

62

Накъде отиваме?

преди 1 година

Какво е това с някаква лекота и едва ли не със садистично удоволствие да отнемаш човешки живот....Нямам думи, потресен съм!Причините вероятно са много дълбоки и говора на омразата в Сърбия,великосръбския шовинизъм и политиците носят огромна вина за случилото се.Бог да прости невинните душици и да бди над душите им,а убиеца да се пърши в Пъкъла!

61

Анонимен

преди 1 година

Никой не полудява по-бързо от нормалния човек.

60

Аз

преди 1 година

Какви сбъркани умове пишат постове под тази статия за поредната драма с човешки жертви! Цитират думички като "русофили" и "комунисти", отъждествени с болния мозък на един завършен убиец. Със сигурност са от поколение, което няма представа за значението и смисъла на тези думи. Ето това са жертвите с промити (измити) мозъци, продукт на западните "ценности". Срам за българската нация! Съболезнования към близките на жертвите! И въпрос-при "гадния" социализъм (не комунизъм) имаше ли масови разстрели?

59

До 71

преди 1 година

Може да е всякаква. Лично съм виждал човек, изглеждащ напълно нормален, адекватен, добре облечен, поддържан, социализиран, работещ - казваш му нещо със спокоен тон и такт, с особено внимание да не го обидиш или засегнеш и бум - коренна промяна в изражението, тикове с очите, тремор на ръката. След случката проучих въпросния човек и открих, че е според близките си - не е добре с нервите, задържа се по 5-6 месеца на работа и напуска, плюс опит за самоубийство с хапчета преди години.

58

La Piovra

преди 1 година

Всички БГ мутри обожават Сърбия. Кой е навсякъде в управлението на БГ?Не са ни виновни ЕС, САЩ ,Русия, Турция или коронацията на Чарлз..Да почиват в мир загиналите и при двата случая! Да пази Господ от такива изтрещялници!

57

Анонимен

преди 1 година

До64 . Сърбите не са проевропейски настроени . Те не са като словенците, македонците ,хърватите и т н.Сърбите , руснаците , поляците , французите се раждат социалисти и националисти . В Европа сърбите колко и да стоят бавно се променят Българите веднага се на гласят на местните правилата и реда.

56

ЕТО ВИ...

преди 1 година

ДОКЪДЕ ВОДИ ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК , ЧЕ НЯКОЙ ДРУГ ЖИВЕЕ , ПО-ДОБРЕ ОТ НЕГО И Е ЩАСТЛИВ.../...синдрома на КОМУНИСТА../

55

Анонимен

преди 1 година

Всички в Европа сме вкарани в Лисабонския договор,не се чудете ,все по-лошо ще става.

54

Анонимен

преди 1 година

До 49. И кодовата дума е ...

53

Анонимен

преди 1 година

До 60. Ако беше стрелял с М-16, щеше да е друга работа, нали?

52

Мараша

преди 1 година

До 60 Любимата им песен на пропадналите е всяка средностатистическа бг чалга.Сръбската музика е Класа.

51

Анонимен

преди 1 година

А за съжаление Путин е още жив