134

До 151

преди 1 година

С Параноидна шизофрения си. Лекувай се, че си опасен и за близките си!

133

Истината 2

преди 1 година

Често съизвършителите могат да бъдат близки роднини, приятели, познати, съседи, но и наглед случайни лица, с които жертвата се среща в ежедневието си. Защо се прави всичко това? Знаят само онези на върха. Някои предполагат, че това е експеримент с произволно избрани хора, а според други жертвите са предварително набелязани, поради техни отличителни качества.

132

Уч

преди 1 година

Убиецът е с Параноидна Шизофрения. Тя може да се провокира дори и от леки стимуланти, дори и от марихуана. Факт.

131

Истината

преди 1 година

Организиран психотормоз. Набелязват се определени цели(субекти) и над тях се извършва систематичен и жесток психологически натиск. Някои от субектите не издържат на напрежението и стигат или до депресия, придружена с алкохолизъм/ наркомания, или до това, което Коста Белградски е извършил. Това се прави и в България с наглед случайни хора. Извършителите са, както от службите, така и външни лица, които са въвлечени в организирания терор. Прави се и в Щатите, и почти навсякъде по света.

130

До 133

преди 1 година

ТАМ убийците са 19 - 20 годишни, бивши ученици. Този е най- смъртоносният НЕПЪЛНОЛЕТЕН убиец в света!Пропуснали са НЕПЪЛНОЛЕТЕН в заглавието.

129

До 144

преди 1 година

Родителите са подредени. А детето е живяло с баща си само!!

128

До 144

преди 1 година

И ти си отговорен

127

Да допълня...

преди 1 година

Чикатило не е бил ученик на 13 години.

126

Бай Иван

преди 1 година

Че това, което този зомбиран *** е направил, си е ежедневие в любимата на психопатите от пплгдб+ люлка на демокрацията задокеанска ;) !!!!

125

Анонимен

преди 1 година

Що за малоумно заглавие? Чикалито и други такива не са ли по-жестоки?

124

Анонимен

преди 1 година

Бащата е за затвора, как ще учиш седмокласник да стреля с пистолет!! Бащата първо е изтрещял, и после се е предало на детето. И майката не може да не е знаела, че мъжът й учи сина им да стреля. И тя е отговорна.

123

Анонимен

преди 1 година

В САЩ има по-големи - 17 убити и 17 ранени във Флорида от бивш ученик. Осъдиха го на 34 доживотни последователни присъди.

122

Тъпи сърби

преди 1 година

Сърбите са си жестоки, в Централна Европа работих в екип и най-мръсните в моя екип бяха гръкът, едно франсе от френско село и една сръбкиня. Сръбкинята беше супер двулична, пред мен се правеше на приятелче по балкански, а зад гърба ме топеше на шефовете. Местните бяха сто пъти по-добри колеги.

121

Анонимен

преди 1 година

Той и Путин е бил тормозен като малък, затова избива толкова много хора в Украйна.

120

Анонимен

преди 1 година

Майка на едно момиче от списъка му каза, че изобщо не е бил отритнат от съучениците му. Идвал е многократно на гости в нейния дом, чакали са се с дъщеря й пред блока, водил се е и с др. деца. Даже точно обратното, бил е разглезено дете. Явно нещо му е прищракало. Нищо не го оправдава. Но ние тука много да не знаем, а да се взимат мерки, нашите хич не са по-различни от сръбските! Психо тестове, наркотестове - редовно! И да се наблюдават, стига сте им бутали GSM в ръцете, за да не ви занимават!

119

Анонимен

преди 1 година

Иван Костов е виновен, щото навремето даде небето ни на НАТО да мачкоти сръбете. Нъл тъй, русо рабе? :)))

118

Анонимен

преди 1 година

става въпрос за 13 годишен убивал 13-14. Стрелбите в САЩ са на по-големи деца.

117

Анонимен

преди 1 година

тва така с тва косово нема а стане

116

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 132И каква е връзката между американци и сърби в тоя случай според теб? Всъщност няма значение. Спокойно там дишай дълбоко очевидно ги знаеш и разбираш много нещата.Само да ти кажа че тоя още не е бил роден когато войната в бивша Югославия свърши.

115

Анонимен

преди 1 година

Журналистите, малко сте прекалили. Почти всяка една стрелба в американско училище е по-смъртоносна от тази. При стрелбата в гимназия Columbine през 1999 г. загиват 15 и са ранени 24. Посмалете малко в заглавието, че ставате смешни.