74

Анонимен

преди 1 година

На по-късо разстояние сривът на долара едва ли е възможен. Ако вземем такива фактори като техническия фалит на Съединените щати поради неуспеха да се повиши лимитът на държавния дълг и победата на Русия в NWO, а оттам и на Китай в първата битка със Съединените щати, както и стагфлацията в Американската икономика, тогава всички тези събития ще продължат да се случват и ще се възстановяват в една ориентирана към долара система.

73

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ИСКА ДА КРАДЕ, НО ОТГОВОРНОСТТА ПОСЛЕ ДА Е НА ВСИЧКИ

72

Анонимен

преди 1 година

Екзистенциалното колебание на Банкясникия крадлив похотливец - с Радев или с Пеевски?

71

Анонимен

преди 1 година

Ами споделяйте си я тази отговорност,какво се мотахте досега?Айде да видим кой ще ви клекне и целува ръце.Как задкулисието ще излезе отпред.

70

Анонимен

преди 1 година

герб свалиха правителството на промяната, защо смятат, че промяната и демократите ще ги подкрепят?...

69

Мда

преди 1 година

Днес в чест на герб като пьрва политическа сила си свалих - винету пьрва част тъй като не сьм по четенето а и се затруднявам малкоЗатова реших да го гледам с образователна цел

68

ПроСоТо

преди 1 година

не попивайте малоумщините на полуеднокнижника от Банкя!!!...Радев НЕ може да "управлява",защото И ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОЕТО ТОЙ беше ПРИНУДЕН да назначи,ИЗПЪЛНЯВА РЕШЕНИЯТА НА НС !!!!!!!!...Повтарям:..-Не се правете на толковабезмозъчни,не повтаряйте шизофреннитедрънканици на Тиквата !!..Проявете характер,чест,доблест и достойнство!..-Отворете си очите и прозрете истината!

67

Анонимен

преди 1 година

До ПроСоТоЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА ПО КОНСТИТУЦИЯ СА,ЧЕ НЯМА ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ОТГОВОРНОСТИ!!!

66

Анонимен

преди 1 година

ДПС НАПРАВИ ЕДНА "НАЦИОНАЛНА" ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ ФОКУСИРАЙКИ СЕ САМО И ЕДИНСТВЕНО ВЪРХУ КЪРДЖАЛИ И РАЗГРАД И РАЗБИРА СЕ РОМСКИТЕ МАХАЛИ,НО ТАМ КАРДАЙЪТО ПРАЩАШЕ ЕМИСАРИ СРЕЩУ ОГРОМНИ СУМИ ДА МУ ВЪРШАТ РАБОТАТА,ЗАЩОТО ГО БЕШЕ СТРАХ ДА НЕ СИ ИЗЦАПА ОБУВКИТЕ ЗА 2 БОНА КАТО СЪЩЕВРЕМЕННО ЧАКАШЕ ПАРИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ В УЛТРАМОДЕРНИ И ЛУКСОЗНИ ЗАЛИ В ПЕТЗВЕЗДНИ СПА ХОТЕЛИ...

65

ПроСоТо

преди 1 година

До До ПросТо То...Президента просто изпълнява ЗАДЪЛЖЕНИЯТА си по Конституция !!!!!..Той не само не е "оторизиран" да се занимава с политика,но няма и никаква възможност за това!!!...ШЕЕЕЕ БЕЦИТЕ ,самонарекли се "народни представИтели" НЕ са в състояние "на две магарета сено да разделят" !...ЗА ТОВА, ще не ще,президента трябва да се намеси !..Разбира се,алчнитенекадърници няма с кого да си изтрията нааканитегзове и за това хапят Радев...Защо си мислите,че хората не знаят това?!

64

До ПросТо То

преди 1 година

Основната вина има превратаджията Радев, който според Конституция, трябва да не се занимава с политика! А всички видяхме какво направи с държавата/ и с парите на Черепа/ последните две години!

63

ПроСоТо

преди 1 година

Както всичко останало,така и прилагането на "политика и управление" у нас е "с краката нагоре"..Какво имам предвид?..-По Конституция НС е Законодателен орган и то определя ПОЛИТИКАТА на държавата..Прословутия "Кабинет" е ИЗПЪЛНИТЕЛ на решенията на НС...Но нашите политподметки си правят точно обратното:-Приемат,че "Кабинета" е най-важния в държавата и за това толкова се натискат за него..Разбира се,основната вина носи Тиквата,който успя с помощта на верните си послушни мажоретки да обърне тотално

62

Анонимен

преди 1 година

Значи като я видя тая деса и ми прилошава , как мнението на туй с-во е важно ?-що за абсурд ? една нахална и противна незнайно как пропълзяла напред ще управлява ? -не ,не просто нямам думи - УТОПИЯ !

61

Анонимен

преди 1 година

Забравих, Слави сменя Кошлуков, и по цял ден и 7/8 става бнт, нон стоп чалга,чат пат Криско и Хазарта

60

Анонимен

преди 1 година

Да споделиш отговорност си е голяма отговорност :)))

59

Анонимен

преди 1 година

Време е за Шиши министър председател, Киро и Асен вицета, Бойко на мвр и службите, на външно Херо Мустафа- ще й дадем паспорт, на отбранта Паси с вице Кремчето, Лена на правосъдието, Антихристо главен прокурор,Караядайъ на културата, на земеделието Нинова

58

ПроСоТо

преди 1 година

Стига с тия "кабинети",че станахтеОТВРАТИТЕЛНИ !!!!!...Вие сте там за да приемате закони !..Но явно законите изобщо не ви интересуват,а сте се вторачили като зомбита в задаващите се милиарди и основното ви вълнение е кой ще седне в наследствената "джипка" !...Ама така е!...Докато не излезне народа да притисне тия чудовищни БЕЗОТГОВОРНИЦИ и ИНТРИГАНТИ,те ще си разигравят коня до безкрай..

57

Анонимен

преди 1 година

До 66 Човек Не искам Борисов и Доган, Нинова и Копейкин,нито чалгар-диван. Те се провалиха. Погледнете Румъния и вижте България....и така ще бъде докато тиквата и Гешев не са в затвора. . . . Не разбрах с какво Копейкин се е провалил, защото не даваш пример, но за единомислещите пло ско зем ци няма значение!

56

Slavuca

преди 1 година

Хайде, мили мои от кога ви чакам. Нямам много време - да се събираме да крадем

55

Алекс

преди 1 година

ГЕРБ си търси патерица,която да използва известно време и когато е ненужна да я изхвърли при вече употребените на политическото сметище/АБВ,Москов.ВМРО,Валерката/.Обаче вече мараклии за тази роля нещо не се намират.