122

.

преди 1 година

Този модел , че го е видял от американските ненормалници е 100% , но не можем да обвиним само тях и обсесията им за убийтукства, нито интернет , нито игри , ако помните тук също се е случвало по време на комунизма масово убийство в Студентски град в общежитията. Оттам нататък Сърбия трябва да приеме , че Косово е загубено и да разоръжи населението си , отделен въпрос е , че оръжие се държи в сейф, бащата е за затвор , забрана на носенето на оръжие , това не е първи случай , един беше осветкал 13

121

Анонимен

преди 1 година

Направо с тола си усещам как форумягите си фантазират как ако са биле те на място на застреляните щели да се справят щото са огромни герои и са си играли с ножки в училище

120

Анонимен

преди 1 година

До До Решение!Аха. И ще иска тежковъоръжена охрана и Очилището оградено с танкове бронетранспортьори и някой друг гранатометчик. А може и с огнехвъргачки или реактивни минометни системи.

119

До Решение!

преди 1 година

До решениеОчевидно не си ходил много на училище, след като пишеш Очилище. Очевидно е, че си бил затвора и режима ти харесва.Но това са деца! В Училището , а не Очилището се учан деца!

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 122. Навсякъде има и е имало тормоз, но той е резултат от семейното възпитание. Достатъчно е един невъзпитан екземпляр да има с авторитет и той повежда вкупом слабите психически и духовно и те прекопирват поведението му и не съзнават какв вършат.

117

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 119. Е не си ги стрелял нали ? Колко е необходимо да си слаб, че да си купиш оръжие и да ги загърмиш ?

116

Анонимен

преди 1 година

Тоест момчето въпреки, че е умно е и психично болно но в стремежа за обществена грдост не са му обърнали внимание.

115

Анонимен

преди 1 година

Ами и аз бях отличник, тормозен от съучениците си. Никой от тия дето ме тормозеха не прокопса, нито завърши, нито успя в живота. Комплексирани неудачници, липса на контрол в клас, ето докъде води. Тормозят децата, които искат да успеят и по-слабите не издържат.

114

От 117

преди 1 година

Но единици пушеха в целия випуск, нито един не се дрогираше и никой не е идвал пиян на училище. Момичетата се държаха също прилично (за разлика от година по-късно)

113

Анонимен

преди 1 година

В 7ми клас 1/3 от момчетата от класа ми носехме ножки, през 90-те много популярни бяха пеперудките. Състезавахме се в междучасията, кой по-добре може да я върти и кой на по-дълбоко, ще я забие в дървения паркет. Най-голямата драма беше когато чугунената дръжка на пеперудката се счупеше. Понякога и остриетата се изкривяваха, но това беше поправимо. Най-големия фал стана от едни 20 стотинки, направили 3 шева на устната на съученик след рикошет в стената. Пиратки купувахме от чистачката.

112

Анонимен

преди 1 година

тоз пък психноболния - ще превръщаме училищата в затвори със срог тъмничарски режим - аре бегай бе, нали затова има психолози, уители, родители - някой да разработи тая система малко, да си мръдне пръста, не да си затварт всички очите че се тормозят децата и после да се чудим що така станало

111

решение

преди 1 година

Орахата трябва да носи военна жилетка с броня. Трябва скенер със стъклена бронирана кабинка на входа. Хванат ли те, че носиш оръжие в училище незаконно, веднага ти пускат газ в кабинката и ти спират кислорода. Навсякъде в очилището трябва камери за следене на поведението на учениците, като в затвор. Не е толкова скъпо. Сега ще хварчт оставки

110

Анонимен

преди 1 година

До 106 - Споко, в един момент и на Стефчо може да му падне пердето и да "направи" нещо - на някои им отнема няколко години тормоз, други устояват на тормоза докато завършат и всеки поеме по пътя си, но не на всеки му издържат нервите

109

Анонимен

преди 1 година

Ми правилно, кво ще го тормозят. Те пък да се сещат, че всичко си има граници и да внимават. Точно по американски - имаш свобода, но имаш и оръжие, с което да я защитаваш. Така границите във взаимоотношенията стават по-ясни и цари взаимно уважение. Получили са добър урок по американски образец.

108

Анонимен

преди 1 година

Уж западните ценности виновни, а такъв случай в България е имало баш през комунизма.

107

Анонимен

преди 1 година

Детето няма да лежи, бил р на 13. Но как ще продължи след това е въпроса. На свобода тотално перде и психо готов да те отрепе защото не го кефиш или си го погледнал лошо.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 110Сърбите са си мало умни, какво повече да пишем за тех :)))

105

бухата

преди 1 година

До Анонимен 108Ще направи утре взима машината и почва да стриже на ред.

104

Анонимен

преди 1 година

До 106 Охранителят е загинал в този случай.

103

ьаьаьа

преди 1 година

Сега ще забранят всички видео игри и тик ток в Сърбия.А тука колко много оръжие имат разни тъпaци. Можа да стане голяма касапница. Най-добре е да стане, като в Тексас, като те стрелят стреляш и ти. Тогава няма да им мине през ума да стават такива неща.