47

Анонимен

преди 1 година

"Никъде не е било задължително да се ваксинират. Който е искал не се е ваксинират и пак е бил спортист по състезания.Зачитале се и това че си изкарал ковид както и фалшиви ваксинации." - На кой свят живееш? хахаха В Австрия приеха дори закон за задължителна ваксинация на всички, в Австралия Джокович стоя известно време на летището заради липса на ваксинация, в Италия и Гърция изгониха лекарите, които са без вакса и т.н. Ваксъри, отново ви призовавам - бустеризирайте се! Моля ви се от сърце! :)

46

Анонимен

преди 1 година

Доста млади спортисти си заминаха и преди Китайския вирус, за това какво ще коментират копейките? Пак ли ваксините са виновни? Или треньори + яко химия, ама от типа дето не се хваща на допинг тестотеве. Или просто с подмяна на пробите като Армстронг.

45

Анонимен

преди 1 година

"НЕ е вярно това за САЩ - веднага посочвам щата Флорида където е щата на антиваксърите и има супер много неваксинирани спортисти - всичките ви глупости са пропаганда, зле скалъпени при това -не си стъпвал в САЩ явно, а само дращиш от панелката на баба си Пенка на 18-я етаж" - Никога не съм живял в панелка, но това не е важно. Относно Флорида - ОК, това го пропуснах. Спортистката от Флорида ли е? ... :) ... май не е... :) ... Хайде жив и здрав, и моля те, бустеризирай се! Обществото ще спечели!

44

Анонимен

преди 1 година

Била е чиста като брат Уилямс, а не назобена като Шарапова... Вервайте ми...

43

Анонимен

преди 1 година

До До 33 "Всички спортисти са ваксинирани. Без Джокович, той излезе и умен." ---- абе не е баш така. Има разни скъпоплатени спортисти, за които нон-стоп се грижи поне един отбор лекари, диетолози, готвачи, рехабилитатори... та на тези няма кой да им позволи да се надупчат с експерименталки колкото и да искат. Мисълта ми е, че огромна част от профитата са с купени сертификати.

42

трите чипса

преди 1 година

Ваксините си вършат работата

41

Анонимен

преди 1 година

Причините са ясни - хормони, анаболи и файзер

40

Анонимен

преди 1 година

НЕ е вярно това за САЩ - веднага посочвам щата Флорида където е щата на антиваксърите и има супер много неваксинирани спортисти - всичките ви глупости са пропаганда, зле скалъпени при това -не си стъпвал в САЩ явно, а само дращиш от панелката на баба си Пенка на 18-я етаж

39

Анонимен

преди 1 година

До до 29 - В качеството си на човек, който е изчел доста неща (включително медицинска литература) по темата. Ако не си наясно в САЩ активни спортисти без ваксина няма. Просто не им дават да практикуват. В много други държави е същото т.е. аз съм сигурен, че е била ваксинирана. Ако не помниш Джокович имаше доста проблеми в Австралия по същата причина, докато наш Гришо първи се на_дупи за ваксинка... :) ... Оттогава съм фен на Джокович, въпреки че сърбите ме драз_нят и не харесвам Гришо!

38

Анонимен

преди 1 година

Бандата на антивакс конспираторите пак се е развихрила. Неграмотници има и други заболявания и причини за такъв край освен ваксина. Разбрахте ли!Да чуя отговор-"тъй вярно"

37

Анонимен

преди 1 година

От старост ще трябва да си е отишла. След 30 години живот староста е в напреднал стадии. Като знам колко 25 годишни си отидоха за 30 годишните не се учудвам. Лошото е че мислят че незнаем от какво си отиват млади хора. А истината е че ваксините причиняват сърдечен арест и тромбози. Имам приятел който без разрешение на шефа си е направил аутопсия на ваксинирани млади хора и ми каза че сее хванал за главата като е видял колко сее сринала кръвоносната им система. Затова са забранени аутопсиите.

36

До 33

преди 1 година

Всички спортисти са ваксинирани. Без Джокович, той излезе и умен.

35

Анонимен

преди 1 година

До Българин - Какъв допинг? Ти наясно ли си колко по-голяма е смъртността при спортистите през последните 2 години спрямо преди ваксата? Покачил се е по различни оценки с 500-600%. Викаш допинг... хахаха ... Дано да ви плащат добре за тези коментари от Пфайзер, Астрата и останалите. Поне да вземете някой лев, а иначе да успеете да ни убедите, че ваксата няма нищо общо е кауза пердута. Не сме иди_оти, а вие ако сте, си е ваш проблем!

34

До 28

преди 1 година

В медицината няма може да може, може и да не може. Това не е теория на вероятностите. Трябва точна обоснована доказана диагноза. Иначе има бая лекарски грешки. Трролче.

33

до 29

преди 1 година

в качеството си на какъв твърдиш че ваксината е причината - откъде знаеш че въобще е ваксинирана - само ваксини са ви празните глави на вас антиваксърите и пропагандаторите

32

Анонимен

преди 1 година

Ваксите не прощават.

31

Анонимен

преди 1 година

"заболяванията на кръносните съдове са често срещана причина при Ковид - може да те удари в сърцето, в мозъка, в черния дроб, в бъбрците, дори и след леко изкаран Ковид и за съжаление все по-често са причина за загубата на толкова млади хора" - Това го обяснявай на децата ти, на родителите ти и на приятелите ти. Също ще те помоля да си биеш бустера, защото ваксата те пази само няколко месеца и да напомниш на всичките си ваксинирани познати, да направят същото. Останалите не ни мисли... :)

30

До Българин

преди 1 година

Преди масовата ваксинация нямаше толкова внезапно починали. Явно допингът, съчетан с ваксина- компот води до фатален край.

29

Анонимен

преди 1 година

Ясно е каква е причината. Щом е спортистка и то от САЩ, значи е от боцнатите. Ваксъри, не забравяйте, че ваксината ви пази само няколко месеца. Много е важно да не спирате с бустерите докато сте живи!

28

Анонимен

преди 1 година

заболяванията на кръносните съдове са често срещана причина при Ковид - може да те удари в сърцето, в мозъка, в черния дроб, в бъбрците, дори и след леко изкаран Ковид и за съжаление все по-често са причина за загубата на толкова млади хора