16

Анонимен

преди 1 година

има снимки на колата - един спукан фар ( но не се знае дали не е чукната в кофа пред НС преди месец ) ....

15

до ЮАР

преди 1 година

Ако на тръбичката единия краи е надигната на определена височина вълната излиза напред и назад от зад ще изрови много по малко отколкото ако си сложил е те така каменарски взрив на земята .

14

Анонимен

преди 1 година

Абе обществото иска съдебна реформа, ама гласува за партии, които няма никакъв шанс да направят такава. Ако искаха такава щяха да дадат власт на ППДБ, единствените които биха я направили. Старите партии са купени от мафията.

13

зрител на ТВ то

преди 1 година

Ако е тръбичка и е близо до пътя расеиването ще е по-малко от тръбичка поставена на 2-3 м от асфалта .... Оня израелския може да ми даде някой лев ,аз имам въображение ,,,,как ставало насочен та как ставало -е те така става !

12

Кънчо

преди 1 година

Добре бе, Гешев си е инсценирал атентата знаейки след това как ще се разследва и от колко специалисти ще се гледат под лупа фактите и доказателствата Т.е МВР, НСО и всички служни също са в играта на Гешев, защото доклада им ще заключава, че това е опит за покушение (най-вероятно). Служебният министър, назначен от Радев ще каже че атентата е факт и тн. Значи и Радев е в играта на Гешев. Вие сериозни ли сте изобщо ?

11

от ЮАР

преди 1 година

Очевидна инсценировка. Всеки, който е служил в армията и е минал упражненията за работа с експлозиви, веднага може да ви каже, че този взрив е от не повече от 400 г. тротил. Уж кратер, а едно петно обгоряла трева. Имало било осколки, но упорито отказват да покажат колите. Фишека е поставен на отсрещната страна на пътя върху обратен наклон. Няма никакви индикации за професионализъм нито от страна на тия, които са сложили взрива, нито от страна на разследващите. Съшито с бели конци. Бул-шит тотал.

10

Зрител на тв

преди 1 година

.... значи следата която видях сочеше взривна вълна надолу по склона след това има шосе и баир със дървета тоя който взривява е на байра от тв то знам че като се сложи взрив на врата от командосите взрива е насочен към вратата ,Другия вариант е насочване със тръба -- зема да спръ да не ме маат със някоя тръба по главата ! Те па и нашите каква секретност и мъгла подържат сакън някои нещо да не разбере --- и накрая всичко ще се разбере защото и експертите са разделени на наши и ваши !

9

Случаен минувач

преди 1 година

Всъщност нямаме атентат. Имаме нещо гръмнало край пътя, по който е минал кортежът на Каскета горе-долу по едно и също време. Ако са го сложили врагове, може и да е атентат. Ако е заложено от бракониери - е пресъпление по Чл.278г. Ако го е заложила Сийка - акт на ревност... Още не знаем какво е.

8

Анонимен

преди 1 година

Поредния "експерт"...бля бля бля

7

Анонимен

преди 1 година

Май никой не вярва на Гешев вече? Приятели гербери всички се обръщат срещу нас!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Мафиотската групировка, която построи Потока забивайки нож в гърба на Украйна, сега отчаяно си КЪСА ОПАШКАТА, ама НАНАЙ!!!! Всичко е записано на тефтеря!

5

карачанаков

преди 1 година

Ти ко искаш да ни кажеш ве Славчо,че Дерменджията прикрива Гешев,че то ако имаше нещо съмнително той щеше да ореве света че е инсценировка ве.

4

Анонимен

преди 1 година

Доста нескопосан опит за героизация и фалшива agenda. Но нищо, шараните кълват сладко на кукичката.

3

До Сандо

преди 1 година

Във всички случаи по-голям капацитет от Гешев и прокурорите МУ.

2

Анонимен

преди 1 година

Къде ни сравнява този с Мексико, последните 2 години и повечето страни от Африка ни задминаха и държавата скоро е пред закриване понеже едни хора раздадоха без да мислят от къде ще дойдат парите и натеглиха кредити като за последно.

1

Сандо

преди 1 година

бре какъв капацитет само бил тоя