130

България цяла да е

преди 1 година

Поздрави специално за съучениците ми от 11-я бе-то на тази истинската ни ГИМНАЗИЯТА НИ Ловешката. Ами, как да не ги поздрави човек, като са ми съученици и съученички. Браво на Росица и Геновева. НАДЯ ЩЕ ТИ НИ ПЕЕ на 50 годишнината. Ами, ШОФОРИ И ШОФЬОРКИ СА СИ. МОЕВ НИ ИЗПИТВАШЕ. При това, точно на 2-и юни, на БОТЕВ НА ДЕНЯ МУ. ТЕОДОСИЙ Е ГЕОРГИЕВ. А И ТАПЕША, МИЛЕН, СТЕФАН И ДОНИСЛАВ. Ама, изобщо не се срамим и не се плашиме. А и няма защо. Просто защото сме си българи и българки.

129

Българин

преди 1 година

Млади политически лидери са си. Ако им поискам да ме поздравят с една песен, ще ли ми я изпеят. Предпочитам я тази за ХУБАВАТА ГОРАТА. АСЕН ВАСИЛЕВ е. НИКАКВИ СЪМНЕНИЯ НЯМАМ за това, кой е най-добрият български финансист понастоящем. Аз пък съм оит най-добрите химице, а не физикохимици. Той може и дае академик, но такива като него съм ги виждал. Аз не съм академик, а обикновен кхн. При това, не от СУ-то им, а от БАН. А пък дипломата ми е издадена пред 1995 г. от някакъв си РОБЕВ.

128

Милионер

преди 1 година

Тези на снимката са почти толкова сериозни, колкото и аз. Усмихнете се бе хора. Бъдещето е пред вас. Ще ги преживеем и инфлацията, и обедняването, че дори и Байдън и Путин, взети заедно. Но пък, не ни вкарвайте във война. Че са си страшни тези неща с бомбите и атентатите. Но пък, те са за главните и бившите им. Не водете политика против Русия.

127

Смянана левчетата

преди 1 година

Какви стъпки, че при това и назад. Не разбрахте ли, че цялата България е зад вас ? На тези от статуквата, ще им звездичките. Просто, защото сме повече от тях, по-умни сме, а и сме по-красиви. А те са плешиви като главния си прокурор. А и с парите сме значително по-добре. Те, нека да си броятстотинките в БНБ-то. А пък ние сме виждаи и други БАНКИ, освен българските.

126

Християнини

преди 1 година

Ги млади бяхме, а и още сме си. За разлика от българските политически лидери, с изключение на тези от Промяната. НАДЯ СИ Е БОТЕВА. АНДРЕЕВ ПЕЕШЕ В СВЕТА ТА ИМ ТРОИЦА. На тези поповете от ловешката православната ЦЪРКВАТА.

125

Българин

преди 1 година

Хайде Наде, Тошко ДИМИТРОВ СИ НИ БЕШЕ КЛАСНИЯ. а пък РУМЯНАТА СИ НИ Е СЪУЧЕНИМКА. Ако някой каже, че българия е малка. ЗВЕЗДИЧКИТЕ. ТАЗИ, В ИЗПЪЛНЕНИЕ НА Г-ЖА Ботева ВАСИЛКАТА, МЛАДАТА НЕВЕСТАТА. Аз пък, ще съм с ИМАЛА МАЙКАТА ЕДНОТО МИ ЧЕДО. С очите му звездиците, а пък лицето трендафил. Като им викневм и запеем, те ще си мълчат. БЪЛГАРИЯТА НИ ЦЯЛА ДА Е. Приятелко, остави ги тези неща на мен. ВЪЛЦИТЕ И ЕДИНАЦИТЕ, ТАЗИ НАЛИ Я ЗНАЕШ.

124

туззеленски

преди 1 година

Кирчо ти още ли се мушкаш в правителството Вън от Н Р

123

Анонимен

преди 1 година

Затягането на паричната политика от ФЕД заплашва стабилността на банковия сектор. Покачващите се лихви увеличават кредитния и лихвения риск на финансовите институции. В резултат на това все повече банки, особено регионалните, вече няма да могат да се справят с диспропорциите в лихвените проценти. Например, сега, под натиска на негатива, акциите на друга банка, Valley National Bancorp, падат рязко и правителството, след като достигна "тавана" на държавния дълг, не може да отпуска нови заеми, въ

122

Българин

преди 1 година

Както каза Десито от парламентарната му група, на него вече не му става. За лидера им става на въпрэс на тези от Герб. Че дори и на Цвъкито им не му става. А пък те продължават да се мислят за значими фигури в българската политика. Г-жа Атанасова трябва да гласува за тези от промяната, за да има бъдеще за България. Тя си е българка, но достатъчно обиди от съпъртииците си е понесла. Тези от ПП и ДБ не са лоши хора. Чак рак ла де, Деси. Честита 2023 г.

121

Българин

преди 1 година

Някой разбра ли какво ще правят тези от Промяната? Имали били някаква програма? Асен Василев ЩЯЛ тепърва да прави бюджет, който щял да бъде по тяхната програма? Тепърва! Накратко, само да се докоснем до властта, и така ще опоскаме държавата , че свят ще ви се завие! Доказали сме че можем! "Виновни"ще са ...ГЕРБ!

120

Владката Марков

преди 1 година

Тези от Промяната да дойдат в Дружбата ни в София. Без охранители, без коли, а с метрото им на Фандъкова и на тези от Герб. Ще ви позлатим приятели. БАЙ СТОЯН ИЛИЕВ ЩЕ ГО ПОВЕДЕ ХОРОТО. Той е от Ямбол, А ПЪК аз съм от СЕВЕРНАТА НИ БЪЛГАРИЯТА НИ.

119

Българите

преди 1 година

Преди Петков, в затворите ни БЪЛГАРСКИТЕ ТРЯБВА ДА ВЛЯЗАТ БОРИСОВ, НИНОВА, тези от ДПС, Костадинов и Трифонов. Имат си доста извършени престъпления, които дори и ГЕШЕВ ГИ ЗНАЕ. ХАЙДЕ ОПА. БАЙ СТОЯН ИЛИЕВ ЩЕ ГО ПОВЕДЕ ХОРОТО ОКОЛО ЕЗЕРОТО НИ В ДРУЖБАТА. То си е наше, както и земите, имотитие и активите ни. Не са на България, нито пък на мутрите от Герб. Те, като си подават декларациите за физически лица, ние сме от юридическите. А и печелим с приятелстватна си. ХАЙДЕ НАШИТЕ.

118

ИЛИЕВ

преди 1 година

Canadians are also among my friends. Special regards to Mrs PETKOV AND VASILEV. Чак рак ла де. А и чай- шукарието. Не го познават те г-н Илиев, просто защото не са живяли в Българията ни през годините, в които са ги учили финансите. А пък ние сме, а и м прощаваме грешките. Просто, защото сме по-големи от тях, въпреки че не сче цавършили в Харвард. Но пък, им знаем номерцата на тези, които са завършили в Симеоново. СЛАДКО. Да хилядиш, приятелю. Както и тези от Промяната.

117

Гражданин беден

преди 1 година

Ти защо не си в затвора , бе, инфантил ?

116

Певец, от народните

преди 1 година

Бай СТОЯН ЩЕ ГО ПОВЕДЕ хорото около езерото ни в Дружбата. Аз пък, ще ги играя РЪЧЕНИЦИТЕ с някоя от продавачките в най-хубавия ни квартал на Софията. А и има защо да са така нещата. Той познава както миналото, така и настоящето, че дори и бъдещето ми. Освен това, знае и прекрасния ми характер. Но пък, ако им ги запея, ще си обърна шапката и ще им ги събираме еврата. Кой колкото даде. Така ме е учила прабата, тази врачката. ХАЙДЕ БАЙ СТОЯНЕ !

115

Дружбата в София

преди 1 година

Специални поздрави и за пирятелите ми от Медико. Те правят наистина ВЕЛИКОЛЕПНИ ПРЕДСТАВЯНИЯ, на които им казвам презентации. Повечето от тях са си дружбенци, че дори и подаръци ми правят. Ще ги поведа ХОРАТА И РЪЧЕНИЦИТЕ, около езерото ни в Дружбата. Дори и да има извънредно или извънземна правителство. Само г-н Стоян Илиев е по-истински българин от мен. Малко са хората като него, които могат да кажат на шефа си работодател: Я да не ме ядосваш. Аз не съм му шеф, но сме си от ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ

114

Милионер

преди 1 година

Хайде Влади, бизнесмен. Имаш ли пари за мен. По-дълбоко се бръкнете, особено тези от БНБ. Изобщо не искамда ми връщат парите, а даси купя АКТИВИ с моите си жилищно компенсаторните записи. А и, да не ми обясняват тези мутри от БНБ, че не съм разбирал НИЩО. Управлявам активи за над 800 хиляди евра, ако те знаят какво са активи и евра. Честита 2023 г.

113

Певец, от народните

преди 1 година

Довиждане на левчетата. А и заедно с тях, до чао до свив на мутрите, водени от тоиз банкянския Борисов. See you later as the native Americans says. I really was at their county many years ago= Nearby to Onondaga lake. Но пък, от високите скали, Ловеч грлада си е най-хубав. А и тази за манастирите, тези белите си я знаем. Поздрави за депутатите от ПП + ДБ. Тези от Герба минус СДС-то да си гледат работата. Ямурлук и япанджак. Внук на овчари съм, та я знам разликата между тези две български думи.

112

анонимен

преди 1 година

Не мога да разбера едно нещо. Какво като Денков е в този 1% на топ учените. Дали това автоматично значи, че ще е добър управленец? Ами не! Да си занимава с науката. Като министър на образованието не показа кой знае какви качества. Самите Петков и Василев превърнаха Харвардското си образование в прикритие на собствената си некадърност и са най-яркият пример, че първо трябва да покажеш, че притежаваш качества, а чак след това да се хвалиш с титлите и дипломите.

111

Анонимен

преди 1 година

Василев бил експерт, раздаде 12 млрд от нашите пари на Ай ти фирми-хрантутници, а сега ще стяга коланите от нашия залък, нали?