7

Бонго Бонго

преди 1 година

3 кг . В сравнение на Едуард Шеварднадзе вторият атентат е бил 13 кг тротил.и пак НЕУСПЕШЕН!!!!!!!!!!!!!!!Айде служби поровете се малко , за да сравните.Втори атентат на Едуард Шеварднадзе.

6

Анонимен

преди 1 година

Из белите държави журналистите (да, там има такива - истински) щяха още на секундата да хувкват към мястото и да пускат по 50 дрона над мястото на атентата да видят всички за какво действително става въпрос. Тук кротичко чакаме до следващия ден да ни звънкат в ефира от МВР за ''фотосесия'' на мястото, където всеки снимка едни и същи дървета и листчета, след което гърмят в новините си за апокалиптичната бомба и трите кила тротил

5

Анонимен

преди 1 година

Услужливите родни ''журналисти'' с устни на жаба повтарят версията за страховития взрив изпепелил половин планина, докато нашите лъжливи очи само виждат малко пръст по асфалта и няколко охлузвания по клонките на дървенцата. Оня експерт вчера с неговите 3 килограма тротил грачеше по всеки канал, докато при атентата в Сарафово действително бяха ползвани точно толкова тротилов еквивалент -> резултата: един автобус на мусака. Дори не можеше да познае човек, че е автобус. На кого да вярвам ся?

4

Анонимен

преди 1 година

Няма как да пометат брониран джип. За да го пометат трябва много мощна ударна вълна. Това което видях от снимките силата на бомбата е отишла в земята. Меката почва е спомогнала за намаляване на ударната вълна. За да се пробие бронята трябва нещо по едро и остро от сачми. По това се разбира че са работили аматьори които си нямат представа от бронирани стъкла и брониран жип.

3

истина е

преди 1 година

Играе се филм , и целият свят се смее на некадърните артисти , които се определят като държавници !!

2

Анонимен

преди 1 година

Много патърдия за един некадърник който играе политически игрички вместо да си върши работата

1

Анонимен

преди 1 година

1001 дена ли ще въртите инсценираният актьорски сблъсък?! Тиккквата Гешев се оказа по-хитър и от Тикваатааа Борисов