111

?!?

преди 1 година

Популизъм, Популизъм, ама чак толкова не бива! Атанасов и общата прекалявят.

110

ПАРАПЕТКО

преди 1 година

ГОЛЯМИ ЕКСПЕРТИ СЕ ИЗВЪДИХТЕ ОТ ДИВАНИТЕ ТА ЧАК - КЪДЕ СА БИЛИ СТЪКЛАТА И ШРАПНЕЛИТЕ!! ВАЖНОТО Е ЧЕ БАНДАТА С ЮМРУЧЕТО СЕ ПРОВАЛИ И СЕГА ЩЕ СЕ РАЗПЛЕТЕ ЧОРАПА!

109

Ужас

преди 1 година

Представяте ли си тоя министър на правосьдието - утре убиват , човек и той започва да размишляваДали не е паднал като е дьржал нош срещу себе си и се е набол в негоЩото има данни че убития е имал кухненски нож примерно

108

Анонимен

преди 1 година

Бронираната кола на Гешев няма и една драскотина от шрапнели, иначе щяха веднага да я покажат по телевизията за по-голяма убедителност.

107

Гнома

преди 1 година

тотално се окъка.

106

Съшито с бели конци

преди 1 година

Започвам да се съмнявам, че изобщо е имало атентат. Няма никакви доказателства за това, само общи приказки. Тъй-като никой нямаше да повярва сценаристите на атентата вкараха и семейството на Гешев за по-голям съспенс.

105

Анонимен

преди 1 година

До До Долният ПРОПУСКАШ НЕЩО ВАЖНО. САМИЯТ ГЕШЕВ КАЗА, ЧЕ Е СМЕНИЛ АВТОМОБИЛА С КОЙТО ТРЯБВАЛО ДА ПЪТУВА. ОТКЪДЕ Е ЗНАЕЛ, ЧЕ ЩЕ ИМА АТЕНТАТ ЗА ДА СМЕНИ АВТОМОБИЛА???????????

104

Сата НАТО

преди 1 година

Въобще няма значение какво борче показват. Щом не показват надупчени ламарини и строшени стъкла, значи си е било гол кьорфишек. И мощността му е силно преувеличена. Искам да се намери НПО, което да организира независима експертиза и следствие, защото Сарафов и Гешев играят заедно. Заплашени са устоите на Републиката от няколко лица, милиционери на бай Тошо.

103

Анонимен

преди 1 година

В казармата съм взривявал калъп тротил от 400 грама. Прави по-голям кратер от тоя дето го показаха.

102

Гларус небесен

преди 1 година

Защо т.н. генерал се цепи от главната линия спусната от горе. Глашатая на партията му Харалан Александров сутринта заяви че това е дело на терористичната държава Русия понеже Гешев се заканил да арестува Путин. Не е нужно да се опитваш да мислиш в партия от сервилни глупци генерале. Гешев и братя му Боко за пореден път ви изиграха, защото вие винаги сте били от страната на булката. Колкото и да натиска американския посланник ваше правителство няма да има.

101

Сата НАТО

преди 1 година

Да. Ще прави инсценировка и вътре деца и жена и летящи шрапнели !?! -----///----/ Не е имало шрапнели, това е повече от ясно. Иначе щяха да покажат щетите по колите. И взривът не е бил 3 кг, а поне 10 пъти по-слаб. Няма да мине този аматьорски опит на милиционерите да яхнат народа, няма кой да им се върже.

100

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Показаха едно борче на което имаше дупка в кората, но не е ясно от какво е дупката от тесла или от шрапнел.

99

Сата НАТО

преди 1 година

Не е имали никакви летящи шрапнели.

98

Анонимен

преди 1 година

До До Атанаско 98 А жена му и децата му какво правят на служебна командировка, поне така съобщиха че отива или се връща от среща с колеги прокурори.

97

пуйката на Холмс

преди 1 година

Атентатът определено е дело на простаци или на ***,който въобще не е наясно,че главния прокурор е само административен ръководител и правомощията му са детайлно изброени какво е задължен да прави,примерно след решение на ЕС по правата на човека и т.н.Дори имунитетите на депутати ги иска след искане от наблюдаващия прокурор.

96

До Атанаско

преди 1 година

Милиционерът Атанасков да каже при такава "инсценировка" дали би сложил жената и Децата ! в колата ? С тия летящи шрапнели дето отнасят дървета, каква е гаранцията че няма да отнесат главата на някое дете ?! И Милиционерът от Държавна Сигурност при Бай Тошо ефрейтор Атанасков нека да обясни дали кадрите на Кирчо и Ленка с "парапета" също не са инсценировка или пък може би са истински ?!

95

Анонимен

преди 1 година

Нагласена работа, само че няма кой да разнищи случая. Пък и фигурата главен прокурор в България е неприкосновена. Интересно кой друг прокурор отива на среща с младши прокурори със семейството си?

94

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

АТАНАСОВ Защо закрихте спец съд инсценировка на черепите ли Атанасов ПОЗОР МУТРИТЕ ВЪТРЕ

93

Анонимен

преди 1 година

На Атанасов, не му ли е време да се пенсионира. Те затова военните ги пенсионират на 54 години, че след това мозъкът на генералите, от много военни стратегии, тактики и организации изпушва.

92

Анонимен

преди 1 година

Всички "големи" политици в България са имали опит за атентат. Доган.... баце Бойко... а сега и Гешефтурата. Да не се гласи да прави политическа кариера? Като гледам си е платил и на ПР агенция щото трътролчетата се покъсват да го хвалят и защитават. Тоя ттулуп дето само гллупости са му в главата изведнАж стана много мил на тролейската общност. Замислил е нещо.