7

Анонимен

преди 1 година

Редно е всеки да получава пенсия според размера на внасяните осигуровки и годините трудов стаж. Това означава да няма минимална пенсия. Ако се е осигурявал като за 100 лева пенсия, нека взима 100 лева пенсия. Не трябва да се поощрява укриването на доходи, както е с тази минимална пенсия. Трябва да се махне и изискването за минимум трудов стаж. Като е работил 10 години и пенсията му да е като за 10 години стаж, примерно 50-100 лева.

6

Анонимен

преди 1 година

Освен това средна пенсия 2008 233 лева, 2020 437 лева ама пак повтаряте каквото са ви написали у фейса.

5

Анонимен

преди 1 година

То щото са ти вдигнали пенсията сега сме с дефицит, трябва да се вдигат само на тези с най-ниска пенсия.

4

Анонимен

преди 1 година

Банкянския кюлчеджия и пачкаджия завлече пенсиите на възрастните ни родители в чекмеджето си и не даде никакви увеличения на пенсиите - само зема и пълни

3

Анонимен

преди 1 година

И какво излезе сега, че хората с висше образование са прецакани заради наглостта си, че са учили.А в същото време имаха идея престъпниците в затвора да имат стаж за престоя си в затвора, т.е. лекарите и инженерите да си плащат, а престъпниците не.Дано не са я приели тая глупост!Ама това е България все пак, тук най-много права имат престъпниците и ... от маалите.

2

Анонимен

преди 1 година

При тлъстия крадец 12 години пенсията ми не помръдна и стотинка, докато при Промяната за 6 месеца бе увеличена 2 пъти - общо с 328 лв.

1

Анонимен

преди 1 година

Това означава, че майките и бащите ни са си клатили краката, вместо да работят.