186

А контранастъпление?

преди 1 година

Укронацистите тъпчат на място, а руската артилерия всеки ден изчиства поне по 200-300 от тях. Не му завиждам на Зеленски. Ако така върви, ще му спрат доларите.

185

Нищо ново

преди 1 година

Латерната на русофобската пропаганда трябва да се върти непрекъснато.

184

Който се смее ...

преди 1 година

В Артьомовск е ликвидиран смеещият се командир на специалните сили на SOF. Капитан Александър Чернигов, роден през 1997 г е бил командир на група от елитния 73-ти център на ВМФ. Унищожен на 24 април, в същия ден е убит друг офицер от MTR на Въоръжените сили на Украйна, лейтенант Владимир Ободенко. Смеещият се Чернигов беше наречен заради многобройните видеоклипове, които записа и публикува в мрежата, където обикновено разказваше колко добре се справят въоръжените сили на Украйна в така наречения Бахмут.

183

Анонимен

преди 1 година

едно 50 милиона може да се санират руснаците да не се ежат толкова и да спрат да мътят водата в чуждите държави

182

Анонимен

преди 1 година

Това не е вярно за руските жертви в Бахмут. Всичко на всичко има двама с драскотини от украинките джавалини и трима натровени от фалшива водка.

181

Анонимен

преди 1 година

Като прибавим избягалите зад граница и умрелите по концлагерите и затворите, при преброяването за 2023 Русия ще е намаляла поне с 1.5 милиона.

180

From Bakhmut

преди 1 година

Бахмут отдавна е превзет от Великая и Непабедимая. За какви жертви може да става въпрос!? ;) Май че още го превземат, ама да не издребняваме чак толкова.

179

100к

преди 1 година

Малко са. Още ще измрат заради джуджето.

178

Анонимен

преди 1 година

Втората свтовна война руснаците я печелят с 12 милиона живота по-малко. Така че има още много жертви да дават, докато постигнат победа.

177

при 5 към едно

преди 1 година

Ако руснаците са дали толкова, укро-еничарите са дали над ПОЛОВИН МИЛИОН. егати!

176

Анонимен

преди 1 година

Това не е възможно ето по каква причина - още през септември 2022 година всички медии съобщиха, че Бахмут е превзет от руската армия. Шах и мат.

175

путин

преди 1 година

И 50 пъти по толкова ще дам и без това халопите ми за нищо нестават ..главното е моята 70 годишна попа безцена да е цяла

174

кратко и ясно

преди 1 година

Кърби до сега е дал 93 оценки по всякакви въпроси по службата му грешил е само 4 пъти от тях ...Сериозен источник без исхвърляния дори доста консервативно и най вероятно дори занижава загубите

173

нищо ново

преди 1 година

руснаци тях кой ти ги брой за хора за нас значат по малко от патроните с който картечяря ги коси на стада А за собствените им командири и толкова незначат ...Ерих .М. Ремарк

172

Анонимен

преди 1 година

Най вероятно са и повече поне 30% от ранените ще пукнат или тотална инвалидизация ...поне в авганистан така измираха а сега са още по зле с медицина и логистика ..

171

Ахмат сила

преди 1 година

Цевта ми е обслужена от 52 руски военни

170

Еленовъд

преди 1 година

Нахрани Елените и не говори глупости кожегетович

169

Кремълски цинизъм

преди 1 година

Нахлули в чужда независима държава и искат да се хвалят ,колко "укри" избили, и най-вече цивилни? Няма такава перверзия! Копейкаджиите даже и не подозират, колко са жалки!

168

Шойгу каза:

преди 1 година

Само през април украинската армия загуби повече от 15 хиляди души.

167

Нищо ново

преди 1 година

Както винаги - за загубите на Русия ги изкарват огромни, а за украинските загуби - нито дума. Но краят на Бахмут се вижда.