5

Анонимен

преди 1 година

От това агнешко по великден цяла седмица имах болки в корема, яжте си го.

4

Анонимен

преди 1 година

Ежте си го бе

3

Димитър

преди 1 година

Ако целта е да произвеждате агнешко за печалба, да, това е пътят.

2

Кожудеров

преди 1 година

Като им е скъпо агнешкото, да си гледат овце. Че дори и мляко, а и синенце ще си произвеждат. При това, хлябът им ще е без дупки, защото е втасал, а сипенето с дупки, защото е узряло. Докато ги учех на Стокознание, те предпочитаха да работят. Не съмнито професор, нито пък ректор на УНСС. Авревиатурата означана Утре Носете Същата Сума.

1

Смех...

преди 1 година

ДА ВИ Е СЛАДКО, БЕ..!!!!!