207

До 192

преди 1 година

Благодаря за отзива. Не съм специалист, но си мисля, че както биологичните създания, така и ИИ подлежи на еволюция. Това което виждаме сега може би съотвествува на неандерталеца в човешкото развитие. Но висшите нива си представям като не материална, а може би някаква енергийна форма на съществуване. И тук идва Парадокса на Ферми. Не ги виждаме защото нямат материална форма и може да са еволюирал ИИ от други материални цивилизации.

206

Анонимен

преди 1 година

Единствено последно време съм забелязал да разкарват касиерки от Лидъл и да ги заменят с каси на самообслужване, сега гадовете освен дето пестят от заплати ами наредили някакъв лук за 5 лв. - нещо което беше стотинки и то ми се видя кофти качетво.

205

Анонимен

преди 1 година

Извод: животът на човека е ценен, само ако може да прави пари. Ако не може, не трябва да го има. Това е върхът на цивилизацията. Дотам стигна.

204

до 209

преди 1 година

Хора-лекари ще са лукс и ще са само за богатите. То това вече се случва по цял свят. За всички други - робот с алгоритъм; ако имаш рядка болест и сбърка - още по-добре за елита, един излишен човек по-малко...

203

Анонимен

преди 1 година

До 203: Може да прави всичко изброено от теб. Не се шегувам.За какво мислите се изградиха 5G мрежите. :).

202

Анонимен

преди 1 година

До Мда Докторите едва ли ще останат. Щом може операция да се извърши онлайн, нищо не пречи скоро да бъдат заменени и те.

201

До 203

преди 1 година

И за какво му е на ИИ да копае и да жъне? Той и на това може да се научи докато е под контрола на хората. Но когато стигне до етап на самовъзпроизвеждане, хората ставаме излишно бреме за него.

200

Мда

преди 1 година

Докторите ще останат , ИТ , хора в кол центрове , Дейта анализатори и административни длъжности ще бъдат закривани ...

199

Били Спасителя

преди 1 година

До 203 "А, какво ще правят хората ще си цъкат в нета и ще.." Мм не. Просто няма да има нужда от толкова хора. Работим по въпроса.

198

Анонимен

преди 1 година

Споко, в България винаги ще има лоша леличка на гишето или касата. Там вече са с изкуствен интелект.

197

Анонимен

преди 1 година

Който иска да си представи какво ще е животът с прословутия безусловен базов доход, да види гетата за хора на помощи. Това ще бъде.

196

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект каквото и да това чудо ще може ли да сее да жъне да копа да строй ако може всичко това евалла.А, какво ще правят хората ще си цъкат в нета и ще получават кинти от тик ток да се спират с тея глупости че главите ви тотално се побъркаха.

195

Бачко

преди 1 година

Бачкаторските професии скоро няма да бъдат заменени. Щото човешкия труд за сега все още е по-ефтин от колкото на робота . Да му мислят работещите седнали на столче . Там определено ще се настани робот. Отначало бавен и тромав , но все по-ефективен и с по-малки разходи за работодателя. Което е основната цел на всеки бизнес. . Не случайно обмислят 4 дневна работна седмица и базов основен доход. Нищо не става ей така , за една нощ. Ще мине време, но...... случващото се е НЕИЗБЕЖНО.

194

И това ви

преди 1 година

Харесва???МОР ЗА РОБИТЕ И ПЪТ НА РОБОТИТЕ!СМЯТАЙТЕ КАК ДО СЛЕД ДВЕ ТРИ ГОДИНИ,ЩЕ СЕ МРЕ РЯЗКО, ЗАЩОТО ТЕ ИМАТ ПЛАН ЗА НОВ СВЕТОВЕН РЕД!

193

Grom

преди 1 година

И нашата фирма си купи "робот", който да осчетоводява фактури сам. За да го прави, трима души работят с него на ръка, а той осчетоводява със скоростта на ***. Каква ефективност, кво нещо Скоро AI няма да замени точно баш счетоводителите.

192

contractor

преди 1 година

Както казах тоя АЙ е тапав ако някой му повери важни работи, ми много тажно.

191

Анонимен

преди 1 година

Повечето не знаете как да си инсталирате една програма, ама сте тръгнали за "изкуствен интелект" да философствате

190

Анонимен

преди 1 година

До 195 Всъщност точно важните професии ще бъдат поверени на ИИ, защото са твърде важни, за да бъдат оставени в грешните човешки ръце.

189

Анонимен

преди 1 година

Според мен няма никаква заплаха за истинските важни професии. Тези работни места които ще бъдат елиминирани и без това никога не са били нужни. Те са от типа оператор на асансьор и директор на водопад.

188

Анонимен

преди 1 година

Промяната е единственото константно, постоянно нящо. Е, и, к`во ?Изкуственио че ми цмуцне естественио, естествено !