35

До руския бот

преди 1 година

Който и руснак ако ри прочете глупостите за преуспяващите икономически показатели на Русия и написани от нейния фюрер,ще ти се изсмее,ако не ти начупи рогата.Ще помисли,че му се подиграваш.

34

Анонимен

преди 1 година

Да изкореняват растенията и слагат слънчеви панели! ЕС печата инфлационни еврос да дава субсидии и няма да умрат от глад.

33

Анонимен

преди 1 година

До До руския бот - гледай в юаюб Russian supermarket sanctions и ще видиш, че има изобилие от стоки, и цените са съвсем нормални, в ЕС могат само да мечтаят да живеят като руснаците.

32

Анонимен

преди 1 година

Статията сравнява най-висока измерена със средна за сезона температура. Все едно аз да сравнявам цената на нечие Бентли за 800000 лева, със това, че средната кола в българия за 2010-2019 е струвала 4800 лева (ило каквото е там, разбрахте ме).

31

Анонимен

преди 1 година

абе не знам кви пропагандни глупости дрънкат руските ***, има в ютуб доста клипчета .. факт е че в големите градове взимат по-големи заплати от българските и факт е че кило домата в камчатка септември 2022, когато е пика на зеленчуците е 15 евро килограма ...

30

Анонимен

преди 1 година

"Земеделието е за изостанали държави, които не мога да развиват технологии и други производства" Ами закрий си цялото земеделие ... Да видим тогава,дало няма то искам по 15 евро за тостерен хляб :)

29

До руския бот

преди 1 година

С минуси истината не можеш да скриеш.В Русия цените на много неща са по-високи от европейските,а заплатите на крепостните в пъти по-малки.Едно е да драскаш пропаганда за копейки по вестниците,друго е реалността.

28

V1.ru

преди 1 година

Редакции Городских порталов прошлись по рынкам и магазинам всей страны, чтобы узнать, сколько сегодня стоят овощи. Огурцы поразили нас больше остальных кое-где за них просят аж 1390 рублей за килограмм. Помидоры от огурцов тоже недалеко ушли кило, бывает, продают за 1200 рублей. Станут ли эти нескромные цифры на ценниках пределом этого сезона или цены продолжат расти?

27

Анонимен

преди 1 година

Русия цъфна и върза,та отиде да оправя и други държави!

26

Анонимен

преди 1 година

Който желае може да провери цената на краставиците в сайта на Азбука вкуса, огурцы свежые. И да, не са евтини зеленчуците и плодовете в Русия, но цени от 1200 няма.

25

Българин

преди 1 година

В Украйна всички български училища работят.В окупираните от Русия територии българския е забранен и училищата са затворени.Какво изпищя Костя Копейката по въпроса?

24

Анонимен

преди 1 година

"Защо не напишете,че кило краставици в Москва днес беше 1200 рубли?" - хахаха, 13 евро за 3 краставици? Уау... Аз пък видях, че в Германия черешите са по 40 евро килото, малко по-резонно, че все пак не им е сезона, но като цяло глобализма стигна своя повратен момент и се превърна в какафония.

23

Анонимен

преди 1 година

Защо не напишете,че кило краставици в Москва днес беше 1200 рубли?

22

ЗАМРЪЗНА ЛИ ЕВРОПА

преди 1 година

РУСКИ ШУШУМИГИ?

21

Анонимен

преди 1 година

В Русия оранжериите са предимно пето поколение, но все повече навлизат и оранжерии от 6то поколение които са 100% автоматизирани и функционират 24 часа без прекъсване с изкуствено осветление през нощта, което рязко увеличава добива. В ЕС оранжериите са предимно трето поколение, с ниски добиви, но и с ниска консумация на енергия, ЕС е беден на енергии, не може да си позволи оранжерии от 4,5 и 6 поколение. Освен това няма земя, няма площи за селскостопанство, ЕС е гъсто населен.

20

Анонимен

преди 1 година

До 24 - Е те там нало ще закриват фермите, заради високите паникови емисии?

19

Анонимен

преди 1 година

До Северна Испания Няма значение. За България, всяка лъжа става новина. Важното да се предизвика тревога у желаещите да прочетат нещо. Така работят нашите медии - изследват общественото мнение чрез лъжа. Друго което на практика правят - проучват с колко е допустимо да се вдигнат цените на храните, уж като повишаване на цените на международните пазари.

18

Анонимен

преди 1 година

оффф, има ли статич под която кремълските тролейбуси да не се извъкат

17

в Украйна

преди 1 година

В Украйна ако не говориш украински на публични места може и куршум да получиш.

16

Анонимен

преди 1 година

В Холандия изключват своите оранжерии, които не могат да поддържат правилната температура за зеленчуци и плодове заради високите цени на енергията. Холандия е вторият по големина износител на селскостопански продукти в света след Съединените щати, така че намаляването на селскостопанското производство ще удари доставките на плодове, зеленчуци и цветя.