18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29Добре айде нощна труженичка.

17

Анонимен

преди 1 година

До Black RiverХубаво бе никой не говори за това дали картата е удобство или не Тя е удобство за този който има достатъчно пари за да я пълни и да може да я ползва. За хората с малко средства тя просто е бреме. Всички знаят за кого са създадени банките - за хората с много пари. Ти явно няма за какво да се притесняваш. Дори и парите ти някой ден да свършат банката пак ще те обича защото ще счита че отново ще имаш. Пари при пари отиват.

16

Анонимен

преди 1 година

какво й има на думата *** бе? нали вампирът я е написал ама не сте я заличили може би защото не си личи каква е. И най - после трябва да се научим да говорим за нещата без ефмемизми Защото думата *** е доста точна за някои хора.

15

Black River

преди 1 година

Статия от аматьори за аматьори. Физическите пари, ги били карали, харчат по-малко. Глупости на квадрат. Дали ще имаш $//£ на ръка или в картата, е едно и също. Като свършат - свършват и като кеш, и в картата. Когато си кръгъл и.D.иот с парите си, то оставаш такъв завинаги. Картата е удобство. От години пазарувам само с карта. Изключително рядко ми се налага да тегля пари.

14

Анонимен

преди 1 година

До Таня Браво. Ама ти сама ли я пълниш или някой ти я пълни, това е въпросът. Щото ако си нечия метреса не звучи никак добре да се хвалиш с това. Иначе, погрешно си разбрала че кредитната карта е нещо лошо. По принцип не е. Но за онзи човек, Да, и такива като него, тя определено не е нещо добро.

13

НеолибераленТроцкист

преди 1 година

Не е заради скока на цените в света, а е заради климатичните промени, расизъма, ковид, руската инвазия, оригването на кравите, причиняващи глобално затопляне и отказа на населението да яде насекоми.

12

Анонимен

преди 1 година

До ДаДобре ама каква е връзката между инвалидната ти пенсия и Тик ТОк че нещо не разбрах. И като са простотии защо ги гледаш? Но за другото, така е с такива пари не само че не можеш да спестяваш ами и месеца не можеш да изкараш. Проблем с банките - нула. И никакви кредитни карти, по възможност само една дебитна че да ти ги пращат мизериите. Така живеят голяма част от хората в БГ.

11

Анонимен

преди 1 година

Ами да. Това да си държиш парите в банка е колкото добре дваж по - зле. Това най - добре го усещат хората с малки суми в банката.Направо за нула време парите им изтичат за глупави такси и какви ли още не глупости. Даже банка която уж ти дава възможност да вземеш стока на изплащане, го прави само ако си издадеш кредитна карта.За какво са му на човек сто карти? Но банката гледа да ги пробутва защото след това може спокойно да те рекетира с тях.

10

Да

преди 1 година

Тикток е добър учител по спестяванията. Рядко гледам простотиите там и не спестявам нищо от инвалидната си пенсия в размер на 284 лева. Това е положението. За доста инвалиди като мен работа няма и няма да има.

9

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм еземал кредитна карта. Прекалено лесно се влиза в дълг с нея. Дори с дебитната някак не усещаш как заминават парите. Плащането в брой си е класика. Виждаш как ти змаинават релано парите. :-)

8

Анонимен

преди 1 година

Странни статии. Веднъж крипто валутиите били бъдещето, друг път хората плащали в КЕШ. Изключващи се неща.

7

Дом на колела купи!

преди 1 година

Бъдещето предвиди. Правилно постъпваш ти!

6

Анонимен

преди 1 година

Няма смисъл от това занимание понеже хората ако си харесат нещо има шанс да се върнат с останалите пари дори да носят ограничено количество в брой и дори да не носят карта и ще купят това което са харесали.

5

Анонимен

преди 1 година

Много им се ще парите в брой да изчезнат и по всяко време да ти блокират сметката за "екстремизъм". Също да те следят къде ходиш, какво пазаруваш и т.н. Затова налагат модата телефоните да се ползват едновременно като електронни дебитни/кредитни карти, карти за гр.транспорт, лични карти и т.н.

4

Заради скокЪТ

преди 1 година

Абе как не се научихте на елементарна граматика?! Като видя неграматното ви заглавие, се отказвам да чета по-нататък!

3

Анонимен

преди 1 година

Не плащам с карта. Тегля си парите от банкомат и плащам с банкноти.

2

Анонимен

преди 1 година

Трийсет половите да си плащат с карти,марти,телефони,верижки, чипове и както си искат. Кешът си е кеш, всеки *** с контролни функции на държавна хранилка ще го потвърди.

1

в Русия

преди 1 година

В Русия няма скок на цените. Всичко се плаща с карти. Русия има собсвена платежна система.