16

Анонимен

преди 1 година

Ами като толкова ви лъжат,що не отидете до Германия,да обикаляте 2-3 седмици за кола,да ядете народни колбаси с евтина лютеничка,да спите по паркингите,да проговорите немски и като купите евтина и хубава кола да се върнете в БГ щастливи! Прав ви път!

15

Пич гАзар

преди 1 година

Че купя тоя път малко по-нова - на 11 години.

14

Анонимен

преди 1 година

Един приятел ще продава едно ауди, на километража 200 хиляди, питам го знае ли реално на колко е, каза 480 хиляди. Още преди него е връщан, ама се виждало с някаква програма.

13

големи измамници

преди 1 година

са по автоморгите, правете си засечка на километрите от чуждите сервизи преди покупка, свалят много км. пот пробега и ви поставят в летящ ковчег. тука трябва да има държавна намеса при внос, да се криминализира тази измама и да им се чупят ръчичките на такива престъпници + при бай Ставри

12

Купува

преди 1 година

Кошници на по половин милион км, превъртяни на 150хиляди.

11

Име

преди 1 година

Купува де това, което може да си позволи.

10

Анонимен

преди 1 година

Какви коли копува българина-ами разбира се най"доброто"-"нов внос на 100 хиляди километра,редовно обслужвана,карана от пенсионери"

9

Анонимен

преди 1 година

Колите вече въобще не струват, затова си вървя пеша... Е ползвам и градски транспорт... все още могат да се намерят истински превозни средства, от старите, в градският транспорт... Едни такива раздрънкани, без климатик, без отопление, без охлаждане...

8

Автоморга Горубляне

преди 1 година

На пазара е пълно американски коли с челен удар,давени от потопите в Италия и Германия, също да не забравяме и тези с превъртените километражи,които уж ги е карал някой ,,дядо,, дори и бастуни слагат в багажниците все едно е забравен от дядото.Като я купиш си взимат бастуна за следващия ,,***,, който ще им се върже на номера.Друго като я спазариш колата днес и дойдеш утре вече е с ,,нови,,гуми *** от всякъде.

7

Анонимен

преди 1 година

Нова кола е пълна щета, аз се навих единствено и само защото фирмата плащаше по-голямата част и сега най-смешното е че мога да я продам за същите пари за които я взех преди 4 години но няма да го направя защото ако искам друга нова цените са двойни.

6

Анонимен

преди 1 година

",а 10% карат коли за над 50 хил. евра защото са или мафиоти или политици !!" - Сестрата държи сервиз и ще ти каца, че хич не е така. По-скороса 3-4%, тея с колите за над 50000 лева. Оше по-зле сме ...

5

Анонимен

преди 1 година

За 3000 лева има перфееейтни автомобили, само да им рязбира човек.

4

Анонимен

преди 1 година

Внимавайте като купувсте втора ръка внос оглеждайте я добре че има удавени автомобили. Аз щях да се набутам с такава добре че си водех един приятел монтьор та той я огледа подробно и ми каза да не я пипам чее била удавена. Ако не беше той аз нямаше да разбера чее давена и щях да се набутам. На външен вид беше като нова но отвътре ако не разбираш няма да разбереш чее била пъна с вода

3

Анонимен

преди 1 година

Вместо да закусвам и обядвам си зареждам нафта. А да ме качат на електрокар и да го чакам с часове да се зарежда тая нема да стане.

2

факт

преди 1 година

В най-бедната държава в Европа няма как да карат нови коли ,защото заплатите са най-ниските!!

1

обективен

преди 1 година

90% 0т българите карат морги защото се лишават и от храна,а 10% карат коли за над 50 хил. евра защото са или мафиоти или политици !!