82

Анонимен

преди 1 година

. . . жители на град Сан Луис Потоси са страдали от недостиг на вода в продължение на 22 дни, съобщи кметът на града, след аварии на тръбопровод от ключов резервоар. . . . А жителите на Перник колко дни БЕЗ вода бяха бе булка - колко дни! По лесно е да препишеш чужда статия отколкото да напишеш нещо собствено макар и за Перник! Българска журналистика в действие!

81

Анонимен

преди 1 година

абе ако не бяхме затворили 3 и 4 блок на аеца и бяхме построили преди 10 години двата блока на белене цялата страна можеше да се топли на най евтиния ток а гората щеше да си остане жива - ама като се оставихте на краваршингтонски слуги да ви решават съдбата сами сте си виновни

80

Натовеца

преди 1 година

Европа да мре лицемерна къчка !

79

Костадин Костадинов

преди 1 година

Възраждане са гейове.

78

Анонимен

преди 1 година

Е удавиха ги във вода до вчера, днес суша. Е кой пие водата и суши земята, сигурно са извънземните, те мразят земляните.:))

77

Дрънканиците

преди 1 година

на зелената пасмина са комунистически по същността си. Отровни са!!!!!

76

Русия е Европа

преди 1 година

Половината територия на Европа принадлежи на Русия, и в Русия има изобилие от вода и от всичко. В криза е само ЕС и западна Европа, която е само едно малко полуостровче на Евразия, бедни като мишки нямат нищо, разбира се, че от сега нататък само ще затъва в кризи.

75

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

преди 1 година

ВОДАТА е повече от ЗЛАТО! България доколкото знам е сред най-богатите на подпочвени води региони в света. Може и да не го озъзнаваме, но земята под краката ни струва ПОВЕЧЕ ОТ ЧИСТО ЗЛАТО. Много погледи са насочени към тази територия, наречана България.. и заради географията, и заради водата... и заради още други неща!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

74

Анонимен

преди 1 година

До 79 българските патриоти сме тук, никъде няма да ходим, ще браним татковинатам скоро ва почваме предателите

73

Зелен Демократ

преди 1 година

Звездичките са п..л.е.б.с

72

ОБЯСНЕННИЕ?

преди 1 година

Безводие тази година със сигурност ще има в Испания и Португалия, също и в Италия, частично във Франция. Причината доколкото съм се интересувам въздушно течение горещ и сух въздух от Африка над Иберийския полуостров, което течение завърта и стига до Англия. Т.е. и в GB ще има промяна в обичайния климат. В централна Европа за сметка на това може да има повече валежи. НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ а за течения, които се променят.

71

Зелен Демократ

преди 1 година

Поредния пирон в ковчега на неприятния и нахален ***, отново банално крестивни в мачкането му, Респект и Поклон пред Нас!

70

Запознат

преди 1 година

Ние сме водещи освен във златните находища, също и във водните ресурси, затова и забързаха геноцида, че пречим

69

Анонимен

преди 1 година

Ей копейките, бягайте от Европа до къде е време. Там при копейките или ония с дръпнатите очи ше ви носят цял ден на ръце. Само ше трябва да им казвате на къде искате.

68

Гиб Мелсън

преди 1 година

И кой е виновен? Главен виновник САЩ начело с Бай Даню. Най-големия замърсител на околната среда в света САЩ не подписват договора за намаляване на вредни емисии. И после Путин бил злия. Най-голямото зло за планетата е ясно откъде идва. Ще пиете вместо вода ютюб и фейсбук. И на Илон Мъск туитъра ще пиете.

67

Анонимен

преди 1 година

Така де, вдигайте врява за каквото ви падне! Трета година плюете Боко-чекмедже-кюлчета, това тази тема "излезе от мода" и не точи пари, платените хлевоустията за "туй е моят пРЕЗИЛдент" вече трета година НЕ вървят, "долу ГЕРБ" и "да жЮвей проНЯМАта!" също взеха да куцат - за какво ги храните всичките ви трольовци? Дай да дръпнем темата с водата, докато Радлер ви предложи "по-вкусна" тема - за сметка на всичко, което действително е от ИНТЕРЕС за малцината, които все още не са ви зарязали!

66

Анонимен

преди 1 година

Е ще има и война скоро .... тоя път за вода

65

Анонимен

преди 1 година

За щастие сме една от най-богатите държави в Европа на водни ресурси :)

64

Анонимен

преди 1 година

E, битките на това кълбо ще са за водата. Вовата нека си гони солниците в Украйна.

63

Анонимен

преди 1 година

Американец като каже: Имаме ботуши на земята в България. Това означава, че имат разположени военни там.