23

Мъка

преди 1 година

До 25. Момче ти на какъв език говориш?

22

Анонимен

преди 1 година

Надявам се, че на Хампарцумян му предстои да даде БРУТАЛНО много пари за лекарства!

21

Анонимен

преди 1 година

До 11 - Грешка. Банкерите си бяха суоер. Раздаваха масивни кредити, обезпечени от МВФ, с пари от МВФ, регистрирайки бонуси и печалби. Ако през XX веик имахме "the roaring 20s", демек 20те години когато всичко е било само нагоре с кухата тогва икономима, сега инахме лудите 2010-те. Смао детонидва "голямата депресия". В САЩ се е влапила 3-4 години, ореди да я усетят напълно. Сега е същото. Месеци, не повече от година ...

20

Анонимен

преди 1 година

До 22 - Не стига, че е фалшив резерв, ами сега е и чадтичен резерв. Всичко, което ... Том, да го наречем, предсказа преди 15 години се слупва днес. Пичът ме светна и за Далио после. Рей Далио е като оная врапка от Матрицата. Всичко позна досега. Понякога се слупват неочаквано нещата, но се слупват. Препоръпвам, да петете Далио.

19

20

преди 1 година

Не, честно! Отговори ми? Спекулация? Че то кое не е спекулация? Всеки търси максимална пепалба. Затова е всичко. Банкерът работи за това. Маркетинговият специалист работи за това. Програмистът. Състезателят по баскетбол. Упителят. Шофьорът. Лекарят. Кариерката. Фризьорът. Пожарнимарят. Политикът. Полицаят.Всички те, работят за максимално по-голя а печалба. Който казва, *** работи за друго или лъже, или има умствена изостаналост.

18

Анонимен

преди 1 година

Делът на долара в глобалните резерви е бил 73 процента през 2001 г., 55 процента през 2021 г. и 47 процента през 2022 г. Mиналата година делът на долара се е понижил 10 пъти по-бързо от средното за последните две десетилетия.

17

Анонимен

преди 1 година

До 8 - Само дето те взимат от последните 15 години ...

16

Анонимен

преди 1 година

До 15 - И това е проблем за теб, защото?

15

Истината

преди 1 година

... Става ти ясно, че подобни оце утели са една бухалка за силните корпорации и държавите, които ги притежават. Няма по-лесен начин, да съсипя някого, от това, да му дам ниска оценка! Падат ти цените на акциите, банките ти искат несъразмерно по-високи лихви, партньорите ти се отказват от теб. Това поредната бухалка.

14

Истината

преди 1 година

"Fitch намали кредитния рейтинг на Франция до AA- от AA, със стабилна перспектива" Веднага след като Макрон се споразумя с Китай за търговия в юани" - Работил съм в сектора с рейтинги. Ако гледаш сухите цифри, не излиза. Ползвахме ИИ, дето ни костваше 5000 евро сано в ТОКА, дето плащахме за машинте и много, много повече за специалисти. Прогнозите ни, които бяха мега точни се разминаваха бритално стези на топ агенциите. Но в момента, който вземеш да мислиш "политически" ... Ти става ясно..

13

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Всички забравиха ролята му в приватизацията и загробването на индустрията!

12

баба мара

преди 1 година

този чиляк не се ли усеща че преиграва на всяка манджа мерудия хаиде стига вечеписна ни от разбирачи по всичко

11

Анонимен

преди 1 година

"Fitch намали кредитния рейтинг на Франция до AA- от AA, със стабилна перспектива" Веднага след като Макрон се споразумя с Китай за търговия в юани.

10

Относно дебилите

преди 1 година

И това соросоидно мекотело, което до скоро взимаше по 67 хиляди лева месечна заплатакато дългогодишен директор на "Уникредит Булбанк", не минава ден без да се появи поедна от *** ни телевизии у нас /БНТ,БТВ или НОВА/. Явно целта му е да провокира и без това оредяващите зрители на тези компрадорски медии с мазната си физиономия и простотиите си !

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 8 Сега с вдигането на лихвите е жътвата на банкерите.

8

Кръц

преди 1 година

Докато Гърция и Италия не си изплатят обратно всичките кредити България ще стои далече от валутният съюз на ЕС - .

7

Анонимен

преди 1 година

САЩ ви наказват за русофилството да плащате репарации или данък в полза на САЩ чрез лихва .. Всички банки са чужди и собствеността води към САЩ

6

Анонимен

преди 1 година

На програмистите по кредитите за апъртамените които навзеха през последните годините става почти двойна..

5

Myxaxaxaxaxa

преди 1 година

Tpoлoвe ceмnли, yмишлeнo ce npaви roлям бюgжeтeн geфицит, зa ga ce избerнe влизaнe в eвpoзoнaтa...

4

Кръц

преди 1 година

Този индивид на снимката днес само за военното положение в Судан не се е изказал. Голям капацитет. Какво точно е финансирал финансиста Х...рян?