192

хахахахаааа.........

преди 1 година

отдавна морга................

191

Анонимен

преди 1 година

Производството на нов автомобил бълва повече вредни емисии от карането на 15 годишна кола. По-добре за планетата е да се кара стара кола, която да се държи в изправно състояние (и с наличен катализатор) възможно най дълго

190

Кисело грозде

преди 1 година

До Анонимен Ами няма да си купим нов автомобил разбира се ,щото не можем да си позволим нов . Нали сме моргата на Европа ,най загиващият етнос ,най голяма смъртност .

189

Анонимен

преди 1 година

До Детокс метокс А снарядите с обеднен уран ,финните частици ,хвърлени от НАТО над Сърбия ,какво ни донесе ? Здраве ,цветя и рози или рак и маса други заболявания ?

188

Анонимен

преди 1 година

Няма да станем моргата на Европа, защото ние сме морга от 30 години. Така че нищо ново под слънцето

187

Анонимен

преди 1 година

българина кара 15 годишна кола защото няма пари за нова от завода. Всеки иска да купува нова кола но такова е финансовото състояние в България на хората. Продавачите на коли само ламтят за печалби и затова постоянно повдигат въпроса за старите коли.

186

Анонимен

преди 1 година

стига глупости. Стига притискайте бедните хора и да им вземате парите. Българина не е единствения който кара употребявана кола на 15 години. И дори на 15 години ако колата е изправна тя е добра за каране.

185

Анонимен

преди 1 година

Дължи се изцяло на европейският стандарт на живот в България

184

Иво

преди 1 година

До Детокс метоксТова приятелю са "екстрите" на големия град. Баничарки, бусове и камиони трябва да снабдяват всякакви магазини, за да можеш да си купиш цигари, алхохол и ядене на 100 от входа ти, а не да ходиш в големите търговски центрове на 5 км извън града. За увеличаване на заболеваемост не ти вярвам, едва ли си учен, да обощаваш, че само един 20 г. дизел от едно минаване ще разболее човек. Фини прахови частици се получават всъщност най-много от фойерверките, които в София са всяка нощ.

183

Детокс метокс

преди 1 година

С навлизането масово на дизеловие трошки без катализатори се увеличи пропорциаонално заболяевомостта в България ...Финните прахови частици са причина за увеличаванетона белодробни и др. болести.Колкото и да спортувате, каквито и фрешчета да пиете като мине един 20 годишен дизелак без филтри и катализатор край вас и нема разлика кво ядете дроба заминава.

182

Анонимен

преди 1 година

те нали новите коли не замърсяват :)) нали хванаха измамите на фолксваген ,дали един нов джип с над 3 литров двигател замърсява повече от по стар автомобил на газ? - обаче държавата няма да ти направи отстъпка за данъка или нещо друго че замърсяваш по малко на газ! а заводите за батерии не замърсяват ли достатъчно ? отделно правителствата от последните над 30 години толкова окрадоха държавата че не нова кола а нови дрехи да не може да си купе нормалния работещ

181

Емо

преди 1 година

Нема как да повярвам на Ушев, че се е загрижил за умрелите от мръсния въздух. По-скоро се е загрижил за собствения си търбух, за банковата си сметка, и затова, че има само 15-20 имота по света и у нас. А аз мога да карам автомобил на 30 или на 40 г., стига да ми харесва и да отговаря на еконормите от годината, в която е бил произведен. Ушев може да не го знае, но законът е такъв, а ако не му харесва, да се бори за промяна на закона.

180

Мдаа

преди 1 година

До 169. Ти моята покупателна възможност не я мисли. Имам достатъчно, за да поддържам две коли и всичко останало. Мога и нова да си купя, но няма да го направя, защото не считам за оправдано да дам 60-90 000 за ламарини и да ме изнудват за смяна на масла, застраховки и др простотиI и да пълня гушите на лихвари и автотъргаши.

179

...

преди 1 година

7млрд евро данъци, това са 500млн лв на година. По 25000 коли прави 20 хиляди данъци на кола, явно е основно ДДС, защото данък печалба е 10% и върху по-малка сума. Средна цена 100 хиляди- леко завишено звучи.

178

Анонимен

преди 1 година

Никъде в България няма наднормено замърсяване на въздуха от автомобилите. Този Ушев не знае какво говори

177

Гошо

преди 1 година

До Анонимен--184----Чакам го тоя момент като електичките станат око 30% и повече, какво ще стане с ел мрежата към 6-7часа вечерта да речем някоя зимна нощ с температура под 0- та а може и юлска с 30 градуса

176

Гошо

преди 1 година

За какво ми е нова кола като стара ми върши идеална работа? Каква е тая мода на 5 години да купуваш нова кола. Колкото и екологични да са те то крайния клиент пълни земята с излишък.

175

ПАРАПЕТКО

преди 1 година

БОЙКО НИ ВКАРВА СТАРИИ ТРОШКИ. ПРЕДИ НЕГО И ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ СЛЕД НЕГО КУПУВАМЕ И КАРАМЕ НОВИ КОЛИ.

174

Абе хора

преди 1 година

Стига сте смесвали понятията "стара" и "лоша" ! Има стари коли, които са по-добри от болшинството нови !

173

?

преди 1 година

А, тъй ли? Невероятно! Как тъй се случи? Въх!