42

ПорЦелан

преди 1 година

Между другото доктор Фаучи дето мрънкаше в едно интервю като започна първият локдаун, че вируса е тръгнал от панголини, е човека получавал най-висока заплата в американското правителство, която е идвала от това че е ръководил биолабораториите на Пентагона.

41

ПорЦелан

преди 1 година

Има статия в "Нейчър", ноември 2015-та година, за разработване на вирус химера (лего от няколко вируса) на базата на корона вирус от прилепи. Екипа разработвал това нещо е в университета в Южна Каролина, като участва и жена учен от Ухан. Те не са искали да знаят какви са бъдещите мутации, те са ги създали. Няколко пъти съм споменавал за това от както започна тази история, даже и тук и веднага го трият.

40

Анонимен

преди 1 година

Така де. Искали да знаят, проучвали, бърникали, експериментирали..... Накрая изтърваха края. И според теб , научното любопитство освобождава ли от отговорност?

39

ЦРУ

преди 1 година

Може да са го финансирали но китайците го пуснаха по невнимание най-вероятно.

38

Анонимен

преди 1 година

хората са искали да знаят какви са възможните бъдещи мутации.... Българина обаче търси конспирация :D

37

Бай Пешо

преди 1 година

За мен, това са фалшиви документи, внедрени от хакери китайски прилепи, за да се унивинят хуанските прилепи и пак да могат да си летят на спокойствие по пазарите.

36

404

преди 1 година

И какво излиза че зад всяко зло седи САЩ !!!

35

кристина

преди 1 година

целта е ясна - да се затрият 4 милиарда ненужни консуматори ..

34

Обективен

преди 1 година

А добро утро!

33

Сто

преди 1 година

Какво ревете бе пфайзер направи 4млрд долара, нищо в сравнение с откраднатите 9млрд от киро

32

Анонимен

преди 1 година

В САЩ битката демократи/републиканци е безмилостно жестока. Документите са им ги дали защото и двата лагера са с хора на всички нива, а камъка в удар изцяло по администрацията водена от демократите. И по- жестоко ще става. Иначе имиджовите щети за САЩ като цяло са ясни.

31

Анонимен

преди 1 година

Нали трябва да се продават ваксините на файзер!!!те докато не унищожат земята и населението на земята няма да мирясат!!!

30

Анонимен

преди 1 година

Ми, така е, който не схваща игрите им, сега може да се хване за палците си.

29

до 37

преди 1 година

Само толкова довод ли можа да изходиш след 30 минутно напъване...Тичкай до аптеката за нещо разслабващо а понеже ще ходиш така и така там си вземи притовирусни препарати....че се задава поредната грантаджийска .....ъъъъ пардон коронавирусна вълна

28

Фокс Нюз?

преди 1 година

Сущите дето платиха 755 милиона заради лъжите си за изборите 2020.?!!?

27

Анонимен

преди 1 година

Къде са умнокрасавците за да се изходят нещо по темата? Скриха се тежко, щото всеки трети има роднина покойник от тази шитн***я по рецептура на стожера на демокрацията и човешките права зад океана..Гризе ли ви вътрешно грантоядци?

26

Анонимен

преди 1 година

Опааа. Кво става сега, неолиберали? Да не се окаже, че стояхте затворени две години, заради м1зериите на любимата ви Америка, а? :-))))

25

Анонимен

преди 1 година

Много ясно, че създаването на проблеми по света и "решаването" им е национална стратегия. И да няма такива - ще ги създадат. Бях намерил едно видео от началото на века (преди близо 20 години), което показа среща на национално ниво на най-големите фарма босове и лидери в правителството. Крашна ми харда, след което загубих линка (или е изтрито). Но за всички мисля, че вече е ясно какви са тези свински, птичи, прилепски и т.н. пландемии...

24

Анонимен

преди 1 година

Те преди време твърдяха че вируса се е появил понеже китаец е ял супа от прилеп.Всеки един тв канал твърди някаква глупост и накрая хората почват да я повтарят.

23

Анонимен

преди 1 година

Добре е да публикувате и друг един факт, разкрит пак от Judicial Watch - в украинските лаборатории хамерикосите са финансирали разработването на антракс.