29

преди 15 години

emo,mi sa prekalili s onojdaneto ti

28

Emo

преди 15 години

VARNA NA TRI MORETA, BULGARIA NA TRI PLANETI !!!VOLEN V PSIHIATRIQTA!

27

преди 15 години

Хайде да си покаже военната книжка и ще гласувам за него! Може да идем и заедно до военния архив във Велико Търново.

26

преди 15 години

Добре нека заедно да разгледаме кво си написал и да коментираме интелекта ти:"Който трябва да управлява никога не ходи войник, това обаче не му пречи да стане генерал, когато е необходимо, и да реши битката". Първо е ясно ,че ако не си служил или учил за военен няма как да станеш генерал ама твоя интелект явно не го разбира. А думата ИНТЕЛЕКТ означава ,че мозъка ти мисли логично! Твоя явно не! Втората част на иречението ти - тоест се явява първа част "Който трябва да управлява никога не ходи войник" В момента Медведев е бивш военен и управлява , Путин също. Маккейн ,който е в момента кандидат за президент в САЩ също , както и половината Американски президенти и всички Руски! тоест тази глупост отново доказва липсата на каквато и да е логика в мислите ти. Къде тогава си тръгнал да говориш за интелект? Просто ти липсва такъв. Явно за това защитаваш Волен Сидеров. Ти вярваш на всяка негова дума ,въпреки явното му неадекватно държание и тъпотии!! Не говори за интелект и ум , просто ти липсват такива!

25

преди 15 години

що за високомерни интелигегетни в кавички *** коментират в тоя сайт

24

преди 15 години

Volen,Ataka!!!

23

X

преди 15 години

Винаги съм казвал, че интелектът си личи първо по това дали може да разпознае друг интелект. Така че до всички употребяващи думата "***" по отношение на мен, ще ви кажа не съм от Атака нито от което и да е друго стадо, интелектът е индивидуалист. Колкото да "цивилизования" Израел, откакто евреи ми окрадоха живота, винаги когато мога ще правя публични мискнлъците им. А колкото за задължителната военна служба можете да видите как е в Англия от векове. И как синовете на престолонаследника завършиха военна академия и отидоха после да се учат да казват стани-легни на такива като вас.

22

преди 15 години

Ей *** като не бе задължителна военната служба защо Касиос Клей лежа в затвора в САЩ ? Та нали защото отказа да служи в армията бе ***. По цял свят беше задължителна военната служба. еййй големи тъпани тия Атакисчета бе!!! Дори в момента кандидата за президент на САЩ Джон Маккейн е служил и е бивш военен от Военоморския флот. А Путин и Медведев са служители на КГБ.. Тоест света е проумял ,че армията дава най-добра подготовка само като теб блеят като овце кво ги лъже *** Сидеров.

21

преди 15 години

България на три морета - със скатавки от казармата...

20

spas

преди 15 години

Ако си жена - няма проблем - просто не си на ясно.Но ако не си значи си много сле. Ти бик никога неможеш да станеш, защото никога няма да разбереш онова отдолу за кво служи. А изречението" Който трябва да управлява никога не ходи войник, това обаче не му пречи да стане генерал, когато е необходимо, и да реши битката." -ПРОСТО ВЪРХЪТ! ТОТАЛНО ТЪПО СЛОВОБЛУДСТВО - ДАЖЕ ЗА АТАКИСТ!

19

Зангиев

преди 15 години

Болен да си прибира издънката / Д. Стоянов/ от европарламента и да се омита от политическата сцена, там няма място за *** и луди.

18

преди 15 години

Ясно защо си от Атака ! Ти си бил много ***. Казармата бе задължителна почти в цял свят допреди 20 годни. А да не споменавам ,че половината президенти на САЩ са били военни! А на Русия всички! В Израел също там дори жените ако до 20 години не се омъжат отиват в казарма да отбият военния си дълг. Отскоро по света почна да се отменя задължителната военната служба, защото вече няма чак толкова войни а и да има то живата сила вече не е приоритет! И за това се обезмисли но преди 33 години когато Сидеров е скатал казармата, света бе в студена война и САЩ имаха близо 3 милионна постояно потдържана армия. Ако си забравил Мохамед Али преди 30 години лежа в затвор защото отказа да отиде войник нищо ,че бе световен шампион! Но Сидеров е повече от Мохамед Али той е платил на продажен лекар да го скатае. Тоест в България когато "УЖ" нямаше корупция Сидеров е коромпирал.

17

anti ataka

преди 15 години

eiii tiq atakisti sa egati izduhanite skapani selqnduri. Ei kone s kapaci /atakistite/ vie ne vijdate li 4e 4oveka e mnooogooo lud i strada ot 6izofreniq be /Bolen Siderov/ !!!

16

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Приятел, стилът ми на писане е съобразен с цялостната характеристика и състояние на това общество, за това пиша по този начин, с този псевдоним и т.н

15

X

преди 15 години

Като се научиш да изпълняваш стани-легни и да се подчиняваш, не означава че можеш да водиш и да управляваш, ами май-точно обратното. Първата работа на казармата е да пречупи мъжете още в ранна възраст, за да могат да изпълняват заповеди, иначе, станеш ли бик преди да те скопят е много трудна работа да те овладеят. Не случайно в цивилизованите страни това е професия за ниските слоеве и никога казармата не е била задължителна. Който трябва да управлява никога не ходи войник, това обаче не му пречи да стане генерал, когато е необходимо, и да реши битката.

14

преди 15 години

Johnny името ти адски ми напомня за един *** чалга певец , второ постоянно използваш турски думи като "евала" ... Съмняваш ме че си някой брикет който се изявява като националист :)

13

преди 15 години

Първо да ходил съм в казармата и то точно по-времето когато надуха момчето с компресора. Но да ти кажа ,че това момче бе в строителни войски при *** КЕЧ. Не оправдавам действията им но и сега да влезеш в ромска махала ще видиш при всеки празник и брадви и колене. А казармата всеки служил ще признае ,че не съжалява и всеки баща с гордост пращаше сина си войник. Друг е въпроса ,че имаше тарикати като Сидеров ,които предпочитаха да се скрият като жени от този дан ,който всеки Българин плаща да опази родината си. За Ареста на Димитър Стоянов. Вече доста снимки и записи бяха показани и няма кво да се добави, няма да има осъден полицай. Или според теб ако по улицата вървят четирима души крещят и псуват а в ръцете си носят вериги и ножове полицаите трябваше да се обърнат на другата страна ли? И какъв е тоя митинг с вериги и ножове ,че и бокс намериха в един от хората на Д.Стоянов.. или ти е толкова празна главата ,че не проумяваш идиотизма на Димитър Стоянов. И големите националисти що плюят България а? Аз на всякъде хваля родината си въпреки многото косури а той дето се бие за НАЦИОНАЛИСТ плюе нацията си! Глупав си човеко и мижаш с очи ,за да не видиш истината. Твоя Волен освен ,че скатава казарма и фалшива диплома за висше показа на кметските избори ама го изловиха на бързо и той си призна. и миналата година завърши задочно семинария!! Щото е най-лесно. И журналистите снимаха изпита му и знаеш ли какъв бе изпита? Да каже отче наш!! Ми дай тогава на всяка баба с 3-то отделение да дадем по една диплома за висше , сигурен съм ,че всички баби знаят отче наш ,че и повече молитви от Сидеров ще знаят. Просто Сидеров е такъв прави се на тарикат. Винаги да е по-най-лесния и уреден начин. Не се бори като другите а иска всичко на готово с минимум труд . И накрая кажи ми един закон ,точка или алинея към някой закон да са предложили АТАКА? Няма да намериш такава. Просто Атака само лежат в парламента ,нищо не работят и само от време на време бламират парламентарния контрол. Това са шайка утрепаняци , които разчитата на утрепаняци като теб ,за да си веят байрака.

12

Johnny ATAKISTA

преди 15 години

Браво, точно това е истината.А за измекярите като #5 не се притеснявай, ще дойде и техния час.

11

X

преди 15 години

Може да е за хубаво, че не е ходил войник. По негово време целта на армията не беше да пази България, а да даде два часа време на руските войски да се разгърнат. Именно от военните среди от онова време идват най-големите беди за България, характерни са с голям размах, имат огромен ресурс, но и огромна простотия, все още са верни на бившата метрополия. Лошото е, че до колкото чувам Сидеров и хората му са чест гост в руското посолство. Ужасът е пълен - има псевдо партии, псевдо бизнес, в крайна сметка псевдо държава, където живеем като псевдо хора. Може би трябва първо да престанем да бъдем псевдо хора и да кажем какво искаме, ама не чрез сламените човеци на мафията-олигархия, а пряко.

10

Emo

преди 15 години

Ne be - ATAKA izob6to ne sa korumpirani - 4e 5-6 deputati napusnaha, 4e izlezna pedofil ot tqh, 4e dovedeniqt sin na Bolniq Siderov - e v Evroparlamenta- nqma nishto ob6to s korupciq. S mercedesite na partiinite 4lenove po otdelni oblasti - sy6to nishto ob6to s korupciq. Do v4era plueshe Kostov i Borisov- sega s tqh koaliciq :)))