47

Анонимен

преди 1 година

"И какви права им липсват на македонците в България. Някой да е пребиван на улицата затова, че се счита за македонец (както става с хора, които се счита за българи в РСМ)? Няма, нали?" - За сяяя не, мааааа бъхтааами ени мноу устати :)

46

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 38: "Москва е против приятелство на България с Македония"? Г'лупости са това. Това е дъвка за русофобските т'ролове. С русофобство не можем да оправдаваме собствените си грешки. По времето, когато е "създавана" македонската нация, председател на Коминтерна е бил не друг, а Георги Димитров.

45

Отличник

преди 1 година

Разбира се, че не сме братски народи. Ние сме един народ.

44

Анонимен

преди 1 година

Той нароода ок ... ама земята земятааа ;)

43

Анонимен

преди 1 година

До 44 Не на нас. България зор няма. Македония напъва за ЕС.

42

Мъкеанадолците

преди 1 година

Са 2 Потурнашка Република.На знамето си имат ислямската звезда като на братската им турска република.

41

Анонимен

преди 1 година

Отхвърля се! Тоя е луд. Не може да си плюем на историята. Северномакедонците може и да искат да са независими но не може да лъжат и да крадат историята ни, а още по-малко ние да се отричаме. Видяхме до къде води това да си затваряме очите. Те посегнаха на нашата история и дори азбуката. Не става така.

40

Анонимен

преди 1 година

Много обичаме да сме братя с някой.

39

Малко за политика

преди 1 година

До Петрич: И какви права им липсват на македонците в България. Някой да е пребиван на улицата затова, че се счита за македонец (както става с хора, които се счита за българи в РСМ)? Няма, нали? Всеки може да се счита за какъвто иска, но всички са равни пред закона. Нека и в РСМ всеки да има право да се счита за какъвто иска. Това, с което ние не сме съгласни, е да се преиначава историята. Не може хора, които преживе са казвали и писали че са българи сега политиците в РСМ да ги изкарват македонци

38

Анонимен

преди 1 година

До 39 И кво ще спечелиш от това? България де.

37

Анонимен

преди 1 година

Нормален човек не се кара с хората, защото били чужденци и желаят да се чувстват някка си. Защо се връзвате на пратения алантически геноцид?

36

точно

преди 1 година

и затваряне на граница и отнемане на българсо гражданство. забрана за ЕС.

35

Анонимен

преди 1 година

Москва е против приятелство на България с Македония. Не разбрахте ли?

34

копейка

преди 1 година

Някой се помъчи и успя да скара България и Македония. С цел втората да не влезе в ЕС. Познайте кой.

33

Анонимен

преди 1 година

Death Metal ти друсан ли си? Познанията ти по история са НУЛЕВИ.

32

Анонимен

преди 1 година

Не виждате ли, че правите нацизъм и сеете омраза към македонците? Хайде спрете се, че само това остана, македонците да ви победят и да ви денацифицират. Монархофашизма ви е пълен провал, провалил се е още преди цял един век с Фердинанд. Няма смисъл да го натрапвате на хората в чужбина с вашите монархофашисти клубове Борис Сакскобургготски и Хитлер. Те даже не са българи, а германци.

31

Светозар

преди 1 година

Народа е рекъл - Насила хубост не става. Защо насила искате, да ги правим българи ? Нямат българско самосъзнание и не искат, да са българи. Искат, да са със сърбите. Разберете го това ! Оставяйте ги и не се занимавайте повече с тях.

30

Анонимен

преди 1 година

Преди да се появят платените атлантически суеци нмахме никакви проблеми с македонския народ. До 2012-та ходехме редовно без никакви проблеми на Охрид, в Скопие и хпората си бяха чудесно разположени към нас. Полиците, както винаги, ос. аха всичко!

29

Петрич

преди 1 година

Дайте Човешки права на македонците в България.

28

Малко за политика

преди 1 година

Това, което можем и трябва да правим е да искаме от РСМ да спазва правата на хората с българско самосъзнание. А останалите да се считат за каквито искат. Нито можем да ги накараме насила да се считат българи, нито пък ни е нужно такова нещо. Практиката показва, че политиците от албанските партии в РСМ имат по-добро отношение към България и българите от тези, които се бият в гърдите че са македонци.