174

ИзраелВиждаВсичко

преди 1 година

На тоя един път му свири на флейта белгийската министърка на отбраната и е нейно к.уче завинаги

173

-_-

преди 1 година

Пръд-льо с какви глупости и измислици се занимаваш мазнейки се на натовските утрЕп-ки..Кой ти пусна руската хибридна атака в празната манерка..

172

Яяя

преди 1 година

Поредния кравешки *** .САЩ унищожава България а тия *** им целуват задниците.Слава на Русия ,дано пак ни освободи от такива ***.

171

Анонимен

преди 1 година

"Служебният министър на външните работи Николай Милков да бъде назначен на поста постоянен представител на България в мисията на НАТО в Брюсел " ---- какво има да се коментира повече .

170

Анонимен

преди 1 година

Влиза в списъка на националните предатели с всички последствия.

169

Анонимен

преди 1 година

Всички американски слуги трябва да бъдат прогонени от държавната администрация и съдени за вредите, които нанасят върху икономиката и другите сфери на обществения живот.

168

105 години

преди 1 година

руснаците изнасят революция по света, демек комунистически глупости. Украинците не са фенове на комунистическите глупости. Българите не са фенове на комунистическите глупости

167

шмatka

преди 1 година

А бре, тоя какви бръмбари му човъркат празната главица???

166

Анонимен

преди 1 година

Престани с тези пр.о..стотии,бе едноклетъчно!Държава "България" отдавна няма,има само територия с такова име и само тази територия,с разположени американски бази и башибо..зук от местни млекопитаещи интересуват Путин!В този смисъл,руснаците са проучили пътищата за придвижване на окупационни американски войски и придвижването на същите ги интересуват.Въобще не им пука на руснаците от туземните млекопитаещи,че да водят някаква си "хибридна" война.

165

НЯКОЙ

преди 1 година

Ето това е нагледен пример за хибриден политик, който ни прави хибридна атака само и само да заслужи добра служба като представител на България в НАТО.

164

Дебил

преди 1 година

Няколко прости въпроса към това, на което му викат Министър на Външните Работи:1. Кой и на кого и колко пакета санкции наложи?2. Кой забрани използуването на долара и еврото при разплащания с Русия?3. Кой изключи Русия от SWIFT ?4. Кой каза да не купуваме руски газ?5. Кой сложи таван на цените на руския петрол?6. Кой арестува корабите с руски минерални торове ? Когато неуважаемият министър на външните работи отговори тези въпроси, ще стане ясно кой и какво инструментализира.

163

Българи

преди 1 година

М.и службите да се размърдат и със закон да се забранят проруските партийки, движения и т.н малинкин ходи до мясква за награда, мутрафонова рекламира копейката...к.в.о чакате още!!!

162

Смешна пропаганда

преди 1 година

Русия използвала контрол върху храните чувствителни кибер технологии и пропагандата ?!? Кой го казва ? Точно тези които ни тъпчат с ГМО храни (мухи и х.ле.барки)подслушват телефони (Гугъл Айфон..) и ни заливат с анти руска пропаганда и такава против интересите на България. Америка срещу България Хелзинският комисиарат Атлантическия пъб и други подобни лапащи грантове от Козяк нищоправци ! Превзели Нова тв БТВ и повечето онлайн медии плюс почти всички политици в България !

161

Анонимен

преди 1 година

Николай Милков: Изправени сме пред безпрецедентни руски хибридни атаки ----- еми с тоя потник-президент и разни копейкаджии е така. БНТ, БТА, БР - всичко ръси проруска пропаганда.

160

Boko

преди 1 година

Тоя "сбъркан" външен министър да си ходи там където му посочиха място - наш представител в НАТО. Там, пред другите себеподобни да бръщолеви за "руски хибридни атаки, дейности и похвати". Ще му поверват, вервайте ми!

159

Анонимен

преди 1 година

А защо нямаме ''ЗАЩИТА'' против това ????Защото сме НЕ-ГРА-МОТ-НИ !За13г. Баце и герб ни ОПРОСТАЧИХА из основи !

158

За битката в Судан

преди 1 година

Кога ще пратим пушкала? Предполагам, че трябва да се бием и за Тайван срещу Китай! Чудя се нас българите какво ни интересуват конфликтите в бившия Съветския Съюз? Цяла Африка и Азия се бият, ама не взимаме страна.

157

Анонимен

преди 1 година

Горкичкият.

156

питащ

преди 1 година

До 165:Кой казва,че не гласуват.Това ,че не отиват до урните ,не означава ,че не гласуват.И 5 души да гласуват депутатите са 240.Същото и с "Не подкрепям никого".Те не подкрепят никого и пак 240 депутати?Отделно възниква въпросът за гласуване в Народното събрание в частта "Въздържал се".Няма такова животно.Щом си там,трябва да имаш мнение по всеки въпрос!(Ако не разбираш темата-вземаш си консултант. Естественно му заплащаш , но затова е голяма депутатската заплата и т.н.)

155

ХАХААААААА

преди 1 година

КОЙ ТЕ Е ИЗПРАВИЛ БЕ? ЯВНО СИ БИЛ ПО РОЖДЕНИЕ КРИВ!