33

Анонимен

преди 1 година

епа няма да ходим

32

Анонимен

преди 1 година

Не се пише вални,а вълни байно! Какво да е ,ядеш,какво да е ,говориш!

31

Анонимен

преди 1 година

А бе другарю, гиб мелсън, ти май си работил само в това барче накрай града през живота си. Навсякъде по света тряскат едни и същи номера по ресторантите! А специслно у съседите е мръсно и вкусно! Гаранция!

30

Антрополог

преди 1 година

Нашето моренце си наше и хубаво дори шума на валните му е друг и слънцето е меко. Само дето няма контрол и всеки строи където иска .По документи се води с шахта и извозване на отпадните води с цистерна до определеното място ,но реално вечер изпразват шахтата която си има кран в основата в морето директно по някакав улей в пясъка на плажа.Смърди та се не трае целия курорт.Проверяващите лица са на смешна заплата и гледат жално чурбаджията в ръцете...

29

Анонимен

преди 1 година

А бе частна квартирка,като си турил у багажника хапване и ракийка, като си готвиш и като си заредил колата у българско става и в Гърция и в Турция!

28

Гиб Мелсън

преди 1 година

Като младеж съм работил две седмици като барман в един бар в околностите на Варна. Тогава беше модерно в питиетата да има има резенче лимон. Научиха ни едно резенче лимонче да го слагаме в няколко питиета подред докато съвсем лимончето се омърлуши и не мяза на нищо. Като отсервират чашите сервитьорките трябваше да сложим лимончето в чаша вода за да остане свежо. И така по два, три пъти, докато се омърлуши лимончето, тогава го хвърляме. Сервитьорките си завишаваха цените. Издържах две седмици.

27

Анонимен

преди 1 година

По евтино няма да стане! Едно време гларусите по морето я караха на копърки,хляб и домати ! И цял ден на плажа! Нищо не се е променило,само където плажовете са гръцки и турски!

26

Бочко

преди 1 година

До Водка Ахелой Нищо мойка ,като студент сигурно съм изпил общо около 50 литра от марката (ром и др. пак ахелой , но ги вземахме за 3 лв бутилката ,а не за 10 лв за 50 гр.

25

Водка Ахелой

преди 1 година

До Бочко Кво му е на ахелоя?

24

Анонимен

преди 1 година

Точно 0 лева и 0 стотинки, то дето цените им не отговарят на предлаганото ами са и в сивия сектор, НАП да ги провери тези всички които дават апартаменти и квартири.

23

Бочко

преди 1 година

И в Гърция и в Турция тачат българските туристи -лично наблюдение -само нашите мутрички тука се мръщят на местните гости, защото немогат да му пробутват чешмяна вода в ползвано шише от минерална вода и да му сипват водка Ахелой вместо Абсолют...

22

...

преди 1 година

от 2006 не съм ходил на БГ морето! Освен по работа! Спомням си веднъж имах работа във свети Влас! и там в един хотел закусваме с колеги и собственика на съседната маса! Беше накъде 5-6 септември! И собственика на хотела го чуваме да казва: "вземам си отпуска и отивам в Гърция да се насладя на истинско море!" :)))))))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 1 година

Е ,и? В Гърция ми излиза доста по скъпо но ходя там. Познайте защо?

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ва началото на зората на демокрацията у нас половината морски туристи бяха руско говорящи, другата половина немци. По времето на цар Симеон от 2001 до 2009 преобладаваха британци и ирландци но след като бяха мамени на всяка крачка в чейндж бюра, по магазини и обсипани с лоша храна и лошо обслужване вече всичко си дойде на мястото и в България от 10 години насам главни туристи са румънците и тук таме по някоя бройка от другите страни.Това ни е нивото.Няма как с два месеца сезон да има добри кадри

19

Ешерихия коли

преди 1 година

Следва да вдигнат и цените на имодиума и другите стягащи лекарства ,че са част от почивката по доста от курортите без канализация с тръба на плаща за акитата на гостите -Кръговрата на храната и акито да е пълен цикъл .Отзад излиза отпред влиза после имодиум и пак наново.

18

Анонимен

преди 1 година

На кой му пука???

17

Анонимен

преди 1 година

От 97-*** не съм стъпвал на нашето море,мисля 2037 да пробвам пак. Евентуално.

16

Анонимен

преди 1 година

След 11-я пакет санкции срещу Русия така ще е.

15

слънчак

преди 1 година

На Мутроморието мщма да ходя.Гърция или Турция.

14

Анонимен

преди 1 година

Мисля да не ходя, морската вода стана много солена. От глобалното затопляне в Гърция вече е страшна жега лятото и не се издържа.