17

Анонимен

преди 1 година

Сега се премълчава, че ни тикат към война за да не стане революция, ама пак ще стане след като започнат да мобилизират.

16

Анонимен

преди 1 година

Когато Украйна беше част от Съветския съюз беше златна страна. През 1917 г. Украйна става част от СССР, чаааак до 1991 г.

15

Анонимен

преди 1 година

до 20 Я пак, че не те разбрах...Съветска социалистическа република е била Украйна, но не била част от СССР? Абревиатурата СССР знаеш ли какво значи, мозък? Муахахахахаа.....

14

Сведение

преди 1 година

Украйна не е била част от СССР, а Украинската съветска социалистическа република. Държава Украйна не е имало нито преди СССР, нито преди Руската империя.

13

Анонимен

преди 1 година

Тоя дрогиран лунатик да мълчи,след като претендира всяка собственост която е останала след разпада на СССР на територията на Украйна за тяхна,това означава,че всички пострадали и наследници на такива могат да претендират за обезщетение от Украйна!

12

Анонимен

преди 1 година

Всичко, ама всичко дължите на СССР . В Мариопул например 30 години тухла върху тухла не сте слагали ,така е в цялата източна територия най бедната държава с 15 милиярдера за 30 години 20 милиона са напуснали територията

11

Анонимен

преди 1 година

Дядо ми умира от рак през 1989 година, укрите да ми плащат милиони заради Чернобилът им. Ако не се възприемат за наследник на СССР, тогава да мълчат за място в съвета за сигурност на ООН. Крим даден им временно от Русия, поради административни проблеми от РССР го искат, ама Чернобила бил на Русия.

10

Анонимен

преди 1 година

А бе къде се скриха братята Кличко? Нали в началото на войната бяха навлечени с бронирани жилетки по улиците на Киев и щяха да се бият срещу руснаците? Що се изпокриха? Нещо вече и те усещат накъде отиват нещата и гледат сеира на наркомана.

9

Ужас

преди 1 година

Този само лъжи и глупости говори .

8

Говедо

преди 1 година

На времето се появиха слухове за активно мероприятие на западни служби,но после всичко се замаза!

7

Анонимен

преди 1 година

Тридесет и седем години от укърската некадърност, само можем да гадаем колко хора са умряли от рак заради укърския Чернобил.

6

Анонимен

преди 1 година

37 години от престъпното премълчаване за чернобилскатаа авария от правешкия цървууулл - Тодор Живков, благодарение на когото ракът се корени у всеки втори.

5

Анонимен

преди 1 година

А ти Евреино Наркоман защо стреляш по централата в запорожие? Искаш втори чернобил и да прехвърлиш вината на Руснаците? Твоите украински телевизии ги гледам от сателита и по тях дават как украински войници стрелят по централата и добре че руснаците я отбраняват имаче досега европа да е светнала.

4

Анонимен

преди 1 година

Вчера гледам на пясъчника, три годишните направили атомна централа от кофички и си играят на Зеленски как я обстрелва с ракети. Вече всички, даже бебетата, разбират какво става, само ПРОПАГАНДАТА се прави че не знаем. АМА ЗНАЕМ БЕ ЗНАЕМ ЗНАЕМ

3

Коментар

преди 1 година

Тоя шантажира цяла кравария и европастан!Къде е тръгнал!На останалия свят изобщо не му пука за него,даже и не са го чували!

2

Зелен наркоман

преди 1 година

На съвеста му лежат стотици хиляди убити и осъкатени! Дано скоро Господ те пребере!!

1

Анонимен

преди 1 година

Как по-конкретно Русия изнудва света като е завзела АЕЯ "Запорожие" ако обичаш по-конкретизирано ?