23

Анонимен

преди 1 година

32, 'Като се замислиш колко държави спазват законите си и хората плащат данъците си, знаеш ли че са на светлинни години пред нас' -- вярвай и ще отидеш в рая! така звучиш. религията и държавността са от едно котило. и двете ползват страх да владеят

22

Баче Кико

преди 1 година

До анонимен 28Ако можеше да мислиш дори два процента с мозъка си, едва ли щеше да напишеш толкова *** коментар. По коментара ти съда, че си някой наркозависими, който си мисли, че като работи без да плаща данък е направил удара на живота си. Като се замислиш колко държави спазват законите си и хората плащат данъците си, знаеш ли че са на светлинни години пред нас? И нямат по 2-3 загинали от катастрофи на денонощие, а имат толкова за цяла година.

21

Анонимен

преди 1 година

Да си направят изводи другите държави, които легализират " безобидната" тревица.Ама нали трябва да върви бизнеса...нещастниц×и!

20

Анонимен

преди 1 година

Вижда ми се прекалено, поради факта за безвратността на наказанието.

19

Анонимен

преди 1 година

законите и държавността са измислени от вълците за овцете и само потомствена овца би им гласувала, спазвала измислените им закони или плащала данъците им

18

Анонимен

преди 1 година

Не де не,тя тревата не е дрога,както ни убеждават някои.Интересно в тази държава за пример,защо са на друго мнение ?Защо не пишете,че са комунисти и промити мозъци сега,а?

17

Анонимен

преди 1 година

23, 'Благодарение на хубавите закони, които също така се спазват и изпълняват, Сингапур е толкова напред във всяко едно отношение' -- 2016 май ходи да гласуваш заради 50те лв глоба и 2020 май не ходи в парка от страх от герберската глоба от 5000 лв, а робе?

16

Анонимен

преди 1 година

18, 'Не ползвам "лечебна тревица' -- не отговори на въпроса. Ще се предадеш ли да те убият ако те хванат с нея, щом си такъв защитник на закокието и държавността?

15

2016

преди 1 година

'Готовността за задължително гласуване е свързана с факта, че това е един от въпросите и в предложеното от Слави Трифонов за национално допитване.'

14

До 10

преди 1 година

Коеф. на убийства в САЩ е 7/8, а в Българиябе само 1,5.

13

До 16

преди 1 година

С удоволствие ще умра за Партията ако съм съгрешил!

12

Анонимен

преди 1 година

14, 'В нормалните държави явно има добри закони, които се и спазват' --- ти като си голям привърженик на държавата и законието ще се предадеш ли доброволно да те убият ако те хванат с лечебна тревица?

11

Анонимен

преди 1 година

при герб 2016 ако не гласуваш = глоба 50 лв

10

Анонимен

преди 1 година

Ами ето за всички които твърдят, че канабиса не бил дрога. В нормалните държави явно има добри закони, които се и спазват. Тук като започнем от определено малцинство, което се вози без билет и никой кондуктор не го проверява, като се мине през безумните закони да не можеш да се защитаваш в собствен имот от крадци и престъпници, като се стигне до това, че няма нито един осъден политик, магистрат, съдия... За какви закони говорим в България? За каква правова държава може да става въпрос?

9

Анонимен

преди 1 година

при герб 2020 ако те види полицай в парка = 5000 лв

8

Анонимен

преди 1 година

Който е ходил там знае, че всичко е стерилно чисто и подредено, Европа, включително Швейцария, пасти да яде. Само че за хвърлена хартийка или дъвка на улицата глобата е 1000 сингапурски долара или 1000 лева. Преди години мои близки пътуваха за Нова Зеландия, с прехвърляне в Сингапур. Баш тогава в Сингапур бяха хванали българи да точат банкомати и един от тях бил със същата фамилия като моите роднини - просто съвпадение. И за малко роднините ми да не ги качат на самолета за Нова Зеландия.

7

Анонимен

преди 1 година

Адмирации на Сингапур! Очарован съм да науча, че някъде има справедливо правосъдие

6

Анонимен

преди 1 година

Тука на Киро пици му разнасят,тия там за 1кило плява човек убиват.

5

Анонимен

преди 1 година

Айде санкции на Сингапур,нещо НПОтата няма ли да вземат отношение,или само на други места грaчат

4

Анонимен

преди 1 година

Да вземем да изпратим нашите управници, депутати, чиновници, калинки и ДС фирмаджии на малка екскурзийка там, с по малко канабис в багажа, без да знаят. Като ги проверят на летището, като ги хванат, ще ги осъдят и ще ни ги върнат в дървени костюми. Тогава България ще се оправи...