8

Анонимен

преди 1 година

Ако ПП сформират кабинет веднага заем от 30 милиарда за изчегъртване на мутрите и корупцията.

7

Анонимен

преди 1 година

Асен Василев е прав.

6

Анонимен

преди 1 година

СВЕТОВНОНЕИЗВЕСТЕН *** ПЛАТЕН ОТ МУТРИ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ ПО МЕДИИТЕ.

5

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за падане на валутния борд в следващите 2-3 години ако продължаваме така. Ако имате дългове в евро или предвиждащи превалутиране в евро при падане на борда, помислете за предсрочно погасяване на поне част от тях. Не дръжте много големи суми в български банки.

4

Амии

преди 1 година

Специалистите на чорапо гащникът са такива. Като начникът си. Кухи, скучни, некадърни но държат да ги приемаме като високо квалифицирани. А това с орязването на пенсиите ако се случи ще бъде краят и на чорапа, и на Кюлчев, и на Корчев, и на ***, и на останалите ***.

3

MR Buch

преди 1 година

с големи крачки идва обезценка на Активите и на Пасивите в БГ. Ако се чудите какво е това вижте Турция. Само че има една много съществена разлика, нашето производство и износ е 2-2,5% спрямо този на Турция. Което означава че ще ни удари яко, нас работещите. Богатите , пък ще си изнесът бизнеса и капиталите от такава икономика. Респ ще паднат и приходите в бюджета

2

баба Пена

преди 1 година

Сега ако ПП сформират кабинет и те веднага започват с ново заемче от 15 млрд, че да има какво да се харчи. Да ви каже баба че то с пари всеки може, ама без пари е доста по трудничко. Всеизвесния финансов генийй Асенчо ще ни фалира както си е фалирал фирмата у Англия преди години.

1

баба Пена

преди 1 година

мдаааа, започнахме да живеем на кредит, като Гърция