344

Анонимен

преди 1 година

дедо от село -- основен елемент на стадото.

343

Анонимен

преди 1 година

По думите на известен анализатор доцент от су -- видеа в ютюб -- всички кандидати за депутати на евроатлантическата мафия и мъгла минават за одобрение през цру -- така се дърпат конци на кукли -- заплати им плаща бг народът(стадото), а музиката се командва от сащ. Докога ?

342

дедо от село

преди 1 година

До Анонимен 367 Тя е дъртаа бре и за нищо не сава!?!?

341

шмatka

преди 1 година

Тоз *** гаалош кога ще спрете да го показувате???

340

Анонимен

преди 1 година

Този ще става все по-грозен колкото повече сатаната му дърпа конците.

339

Анонимен

преди 1 година

Европа не може да се измъкне от веригата за доставки на петрол Близък изток -- Русия. Тази верига държи и сащ и средно и дългосрочно ще ги души и цеди. Така че не залагайте на куци коне -- фракциите на цру герб и пп. Стреляйте по тях с laynometi и се наслаждавайте на ефекта.

338

Анонимен

преди 1 година

Европа не може да се измъкне от веригата за доставки на петрол Близък изток -- Русия. Тази верига държи и сащ и средно и дългосрочно ще ги души и цеди. Така че не залагайте на куци коне -- фракциите на цру герб и пп. Стреляйте по тях с *** и се наслаждавайте на ефекта.

337

Анонимен

преди 1 година

Баце отново отиде до Рим , но пак не видя папата !

336

С кого,бе Кикирико?

преди 1 година

С ГЕРБ вие не искате,а Възраждане,ДПС,БСП и ИТН вас не ви искат...А-а,сетих се- ще направите експертно правителство:ти-експерт по миграциите и чуждото гражданство,Кокорчо-експерт по харченето на пари,липсващи пари и вземането на дългове,Лена-експерт по семейните взаимоотношения,Руди гела--експерт по многопартиен живот,Рашков-експерт по демокрацията на ареста и по управление на личните имоти,Денков-експерт в добив на научни титли и фирмаджийство.Всички по комисионерство и криптовалута

335

Савчев

преди 1 година

Чиба, измекярин с измекярин ! Не искаме нито теб, нито правителството ти !!! Чиба !!

334

Картошки

преди 1 година

Боко Тиквата беше 12 години подред министър-председател, стига му толкова лапане. Ако трябва всеки месец избори докато тоя не се пенсионира.

333

Найо Птицин да

преди 1 година

обърне внимание на Кирчо-да се усмихва,да показва трапчинките,че хората да си кажат какъв готин бивш канадец си имаме.А така-умислен,провиотикът на върви, козунаците са скъпи,Лена е бременна,властта е химера...Мъъъка.

332

Новото дерби,драги

преди 1 година

зрители!Комисионерите срещу корупционерите,под благия възхитен поглед на амбициозните службогонци от другите отбори(голям проблем-на кого да заложат,чий кон ще стигне до финала,коя ракета-носител ще ги изведе на висока орбита на държавна хранилка).А иначе и играчите и зрителите в този цирк НС не си оставят магарето в калта,първата грижа са заплатите,те да не са големи,а огромни,5 цифрени суми.Ех Франция,Германия,Гърция...Хората имат високи доходи, на стачкуват за по-високи.А у нас???

331

Анонимен

преди 1 година

Това нали го пробваха и преди когато имаха даже повече депутати и не им се получи ,защо решиха че сега като са 2ра сила ( и то заедно с ДБ са втори) ще стане . Я да припомним как се нарича човек който прави едно и също и чака различен резултат? В този ред на мисли от избори на избори ПП получават по малко подркрепа съответно и депутати т.ч. аконе променят нещо скоро изхвърчат от парламента .

330

Тия започват

преди 1 година

да наглеят!Те не го искат в селото,той пита за къщата на попа!?!Зорлем,ще ме накарат на следващите избори да гласувам за ГЕРБ,без да съм фен на Баце или член на неговата партия!Достойно е да знаеш как да спечелиш,още по-достойно е да знаеш как да загубиш?!?Паднеш,удариш,заболи,след което да станеш,изправиш и продължиш напред и нагоре,а не да се ерчиш и перчиш или напиняш,като костилка на *** по-голяма нужда!!!

329

Анонимен

преди 1 година

Ти юай наистина искаш с камъни да си заминеш, барабар с третополовитв ти избиратели

328

Анонимен

преди 1 година

Ний па готвим референдум.

327

Веднага Нбел за Киро

преди 1 година

Гения от Хъарвард : -Ще подкрепя управление с ГЕРБ само ако няма никой от ГЕРБ в управлението !?

326

Гъзибар

преди 1 година

Петков: Готвим правителство с втория мандат без участие на ГЕРБ!! За да кадем повече!!

325

Психодиспансера

преди 1 година

"Искам ,но не искам" !?Едно време такива им викахме луди ...