153

Анонимен

преди 1 година

четох нещо в ПИК за банка с бълг.собственик -била прала пари за Русия,внимателно с клепането на банките,че помним КТБ,за банките тишина,че може да пострада цялата система от глупостите ви.

152

Реалист

преди 1 година

Както и с това хасковско ***,така и с малкият Тошко, не може да се очаква нормален разговор за ситуацията у нас. Оср.ни до ушите бившите управляващи искат да се поизтръскат да миришат по малко,но това така и не им се отдава.

151

ПроСоТо

преди 1 година

тия гробари са абсолютниГЛУПЕНДЕРИ !!!...Ръсят клевети,лъжи и обвинения срещу пп ,а в същото време им се натискат за подкрепа !?!?!..Това е тежка диагноза !...Но,какъвто е чорбаджията им,такива са и държанките му..

150

Анонимен

преди 1 година

Как познавате, че някой от герб лъже? Много просто - виждате го как си отваря устата. А как разбирате, че журналисти са на заплата при герб? много просто - публикуват всякаква гупост, която им пуснат. ПП бяха "на власт" за не повече от 6 месеца. За сметка на това герб направиха всичко възможно да няма правителство, а освен това бяха на власт 12 години и ни набутаха на последно място по всички показатели. Даже Румъния ни изпревари.

149

зеленски

преди 1 година

Пълен ***.При буци 135лв При Киро и Асен 395.На фона на Европа жалко но добре от от буци.И ния сме хора господа герберски ***.

148

Анонимен

преди 1 година

на този *** не му ли е неудобно да говори нагли лъжи

147

doko

преди 1 година

Диляне, диляне. Диария да те хване.

146

Готин

преди 1 година

ГЕРБ е първа политическа сила! Честито да ви е! Получихте за времето на тяхното управление "магистрали", "правосъдие", "европейски стандарт на живот", "права и свободи", "спокоен и уреден живот", "безусловна защита от полиция и прокуратура", "достойни старини".Дали!? (Дали разбрахте намека!?)

145

Анонимен

преди 1 година

ББ се опитва да ръководят двете партии ,спечелили с най-големи проценти както показват резултатите от изборите,но...вторите не искат с първите! Е,тогава не може и обратно-ГЕРБ няма няма да подкрепят ПП-ДБ естествено! Ясно!???

144

Анонимен

преди 1 година

Много точно и ясно! Така е,Деляне! ШАРЛАТАНИ,МАРШ!

143

Анонимен

преди 1 година

Така е колкото и да защитават някои хора ПП ситуацията е много ясна и видима при 10 годишното управление на Борисов бяха изтеглени около 15-16 милиарда кредити 5-6 за да се платят неплатените сметки на тройната коалиция 5-6 около ковид кризата. Дойде тандема ПетковВасилев - участници в 2 правителства на президента + 7-8 месеца - общо над година и дълга от общо 22-23 скочи на 40 милиарда лева. Факти факти . Герб не са докосвали властта от края на април 2021..

142

Папо

преди 1 година

Тоз Делянчо в последните дни скача като заклан петел на всички . Споко бе пич , стига се натиска за гербаджия на седмицата пред дебелия си шеф Боко Винетуто.

141

Дедо

преди 1 година

ПП за шест месеца в четворна коалиция ги изкараха най черните. Пък ГЕРБ , че 12 години изсмукаха държавата проблем няма.

140

Хюго Капет

преди 1 година

Ми като са толкова гадни и некадърни, защо се натискате да ви подкрепят за правителство? Няма такива долни червуляци като герп

139

Анонимен

преди 1 година

Тия където ядоха и пиха бяха ГЕРБ и то не 2 години, а поне 12. ПП не успяха да управляват, тъй като и кметовете на ГЕРБ си бяха на местата и техните калинки, също и на Пеевски.

138

Гротеска

преди 1 година

А 12 г. Тиквата и ти....работехте само за народа?

137

Анонимен

преди 1 година

Значи,когато раздадохте 13 милиарда лева"помощи"на бизнеса,не вредеше,ама сега въвеждането на данък свръх богатство щяло да вреди?Докога ще баглеете и ще се правите на улави бре?Незабавно приемане на еднократен данък свръх-богатство от поне 30 процента,незабавно въвеждане на подоходно облагане от 10 до 50 процента върху доходите,не може една държава д просперира след като облагаш и милиардерът и последният сиромах с един и същи дан-10%

136

Анонимен

преди 1 година

Боко е железен. От Посолството му заповядаха да подкрепи ПП, за да не включат Електомагнитски и железният Боко да залепне за него. Боко няма думата. Играе роля пред телевизиите. Но истината е, че му е заповядано от САЩ да подкрепи кабинета на ПП. Пак САЩ ни спасиха от партийния хаос. Железният Боко се управлява лесно от Електромагнитски. Играе партиен театър, прави се на важен, но няма никакъв избор. Боко е сварен и няма мърдане. Да престане да се прави на театрална актриса.

135

Анонимен

преди 1 година

Тия докато ни разиграваха две години тоя цирк,всички заедно гласуваха и раздадоха на бизнеса и то най вече на едрият червен такъв 13 милиарда лева субсидия наши пари,а виждаш ли сега,бюджета бил на дефицит и България трябвало да тегли нови заеми за да покрие повишението на социалните разходи!

134

Анонимен

преди 1 година

"Децата" няма да плащат старите дългове. "Децата" ще ги рефинансират, както сегашните бивши "деца" го правят. Тъппата мантра на Боко: "Децата" ще плащат дълговете е още една лъжа. Защо бившите днешни деца не плащат дълговете? Старият дълг от социализма беше изплатен. Новите дългове ги направи ГЕРБ. Вземаше, за да има излишък в края на всяка година, който да дава без контрол на неговите инхаусни приятели.