79

Прозтаг

преди 1 година

Молъ ви съ, махнете тази снимка да не плашите дицата!

78

Анонимен

преди 1 година

За различие не може да става дума, защото Вие просто не можете да управлявате! Само не стана ясно Кой беше Кръстника, който ви инсталира във Властта? Ако бяхте останали да управлявате още малко, щяхте да сте Промяната на Виденов!

77

Нещо такова.........

преди 1 година

ПП-то само си чешат езиците. Не могат да управляват и не са добри политици. Не посредствени , а слаби ръководители са.Това е истината.Опитват да го прикрият , но стават жалки от ден на ден.

76

Анонимен

преди 1 година

С такива преписали за Харвард бе просто няма да видим Еврозона и Шенген, ами и борда ще счупят и само МВФ ще се навие на заеми и то не без промяна на курса евро лев бъдете сигурни, това ще се случи още лятото ако Копейкин вземе първото място.

75

от БНБ

преди 1 година

ЯНУАРИ 2022 > 82 МИЛИАРДА ЛЕВА ВЪНШЕН ДЪЛГ > ЯНУАРИ 2023 > 90 МИЛИАРДА

74

Име

преди 1 година

До 87, Боко започна с дъговата спирала и той изтели заеми за ковид. Не му изписвай вежди, че тия мушмули след него не стават, не стават, но и Боко е за дране. Без лустрация България няма да се 8змъкне от поредното заробване.

73

Гоце

преди 1 година

Герб спаси България а Киро и Ася я разориха

72

Анонимен

преди 1 година

Е, нема как да нямате дълбоки различия. Боко, дали го харесвам или не, ни извади сухи през 2009 от Световна финансова криза, наследил празна хазна и предизборно увеличени разходи за пенсии. 200 % увеличение на МРЗ. Финансова събилност и вкарване в"чакалнята". Усточив разтеж на икономиката. Ремонтира рухналата инфраструктура и наприви нова. Магистрали и метро се бяха закучили. Всичко отпуши, независимо как. Преведе ни най-леко и през Ковида. А тези за 6месеца ни попиляха! И Орешарски надминаха!

71

Анонимен

преди 1 година

то добре че дойдоха ПП,че вдигнаха пенсиитиле,че Бойко даваше само по 70лв да Великден,другото си го крадяха.сега пак щял да замразява пенсиите и да вдига данъците

70

Анонимен

преди 1 година

герп-дпс бяха лицата от магнитски ли, с тях ли да управляват? С доказани престъпници никой не иска да се клепа.

69

до 91

преди 1 година

Като са такива размазвачи къде им е правителството? Колко пъти ще печелят без да правят нищо?

68

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните си остават шарлатани, а балъците си остават балъци!

67

Анонимен

преди 1 година

Мошеникът на снимката е съден в няколко държави за измама!

66

Българин

преди 1 година

Кой не иска ГЕРБ, като ви размазват и заедно, и поотделно на каквито избори си искат и когато си поискат. Арогантността на тротинеткаджиите няма край. Радвайте си се на гнома Атанасов, Киро Харвардския и Сеньо Окото и стискайте палци на следващите избори да влязат в парламента.

65

Майора

преди 1 година

Спрете се с вашия популизъм от коалицията на провалите и доносите! Видяхме вашето бездарнои безобразно поведение довело до фалит страната и високи ценима всичко , двуцифрена и най висока инфлация в ЕС , тегленето за краткото време на 20млд заем от които за 9 дни изхарчени 9 млд без да се знае къде и за какво! България не е оптно поле за Харвардските мошеници ибившите комунисти и хора от ДС!

64

Непобедимото Слънце

преди 1 година

Поклонете се всички на Непобедимото Македонско Слънце и не се правете на държавници! Само боговете и македонците знаят как да управляват правилно!

63

Анонимен

преди 1 година

Не виждам какво повече има да коментираме герп, ясно е, никой не ги иска и точка, сами не могат да управляват. На боеко може да не му харесва демокрацията ама е така, избори до край и герп извън властта.

62

Българин

преди 1 година

И още веднъж - не е въпросът на кое място в ВС сме по държавен дълг, а каква е тенденцията последните 2 години, откакто тия циркаджии се появиха в политиката. Тенденцията е национална катастрофа.

61

Българин

преди 1 година

Лъжи, лъжи, лъжи - няколко военни завода им закърпиха общия резултат, който без тях е дебело в минуса, а тоя не спря да се хвали как държавата процъфтявала. Отвратителни. Арогантни. Овцевъди. Тротинеткаджии.

60

Анонимен

преди 1 година

до 82 Напишете в ютюб Асен и горския...яко смях!