210

Анонимен

преди 1 година

кой гласува за тези хора защо продължават да са там

209

Анонимен

преди 1 година

Борисов се страхува че ще влезе в затвора, това е причината да се държи със зъби и нокти за властта. А гламавите гербаджии ни убеждават че само той който вкара България в блатото може да я извади от там.

208

Анонимен

преди 1 година

Предлагам атанасов да се оттегли от политиката, а и от телевизиите.

207

Анонимен

преди 1 година

Борисов излъга много хора и затова от 2 години България е в нокдаун. Заради него, заради това че се хванал за властта като удавник за сламка Радев си развява байряка с яневци и глъбовци.

206

Анонимен

преди 1 година

Яяя виж колко тролчета от статуквото са тук да плюят.Знаем че не ви е лицеприятен гномът нито това което ви се казва, но ГЕРБ,ДПС,БСП,ИТН и Възраждане представляват всичко което е проблемно в държавата в последните 78г. Всички кражби, мизерия, престъпления .Накрая ще останат малограмотниците, пенсионерите и ромите в държавата вие продължавайте да си плямпате .

205

1

преди 1 година

Герберските тикви пак ще ги хванете за дръжката. И слава богу, че отново Борисов трябва да вади държавата от калта. Единствения засега, който може да свърши работата.

204

Справедливост

преди 1 година

Този нагъл комунистически следовател и дясна ръка на Костов има наглостта да иска Борисов да се оттегли. Заради Костов и такива като въпросния политик СДС останаха един файтон хора. Бива да си нагъл, но чак толкова. Но така е когато паметта на народа е къса.

203

.

преди 1 година

Че Борисов за пореден път ще изтъркаля четата на черепа е ясно. Все още не е ясно как, но вече е ясно че ще стане. Пък и онова глупаво и некадрно същество мустафа си отиде, САЩ най-сетне изпратиха дипломат от кариерата, той бързо ще се светне че пепета и дебета *** за буре не стават.

202

Анонимен

преди 1 година

Гномът, мномът това е положението, Борисов е вреден за България, но герберските тикви още не са узрели за това.

201

1

преди 1 година

ГНОМЪТ АМ ГЪЛ е пълномощникът на архикрадеца иван костов в БГ пхолитика. Мижава партийка, с един файтон избиратели главно реститути и приватизатори на които костов напълни гушите до пръсване, с нашите пари разбира се. Щял да помага на Борисов, нещасника,откъде толкова акъл да разбере че Борисов е няколко класи над него. гномът е тотално недоразумение като генерал,костов го произведе от редник в генерал, такова чудо по цял свят няма, пък и като го видиш нещастника, егати генерала, гном отвсдякъде

200

Анонимен

преди 1 година

Не е достатъчно Бойко Борисов да се оттегли от политиката. Трябва да се направи нещо и по въпроса с чекмеджетата.

199

Социаглиcт

преди 1 година

Оппаа, uзплюxте ли камъчето най после чeнгетa нaглu! Само Борисов ви пречи да завладеете държавата. Не можахте да го сплашите с арестите на Рашков и сега го поканяте сам да се оттегли. Не се кахърете за милионите, никой не ги е отнесъл на оня свят, в пъкъла няма да ви трябват.

198

Анонимен

преди 1 година

ПП се самозасилват стремително по нададолнището след ИТН и БСП. Усилено се търси ново обеднение да замести ПП, тъй като ще се види как балонът Възраждане се спихва от красноречието на несвършените косомолски декламации в стл ала Виденов.

197

ОФчу

преди 1 година

Наглоста на "ПП" е достойна за психоаналила от страна на консорциум от видни психиатри!? Ако по някакъв начин те п-ки се докопат до власта ще разгонят фамилията на държавата... тотално!!!!! А, това ще е трета Национална катастрофа за 30 години - първата беше при Луканов, втората при Виденов, а третата ще е при Киро Т.!!!!

196

Случаен минувач

преди 1 година

Ами тебе кой да те отстрани от политиката, бе гном, старче гaдно? Как си влязъл в нея? Назначен си бил от номенклатурата на БКП за прокурор на Разград. Само това е достатъчно, за да се оттеглиш. Между другото, говорих с хора оттам, които те познават. Казаха ми - цял живот е пробивал с арогантност, лъжи и нахалство.

195

Анонимен

преди 1 година

А при депутатите , кога ще има затягане на коланите ? Отново си гласувате ЕДИНОДУШНО увеличение на заплатите с 800 лв . С комисии и клас ще взимате над 10000 лв най-малко .А какво работите ? Нищо ? Само плямкате , уж се карате , а всички сте един дол .... Но не е луд този ,който яде зелника , а този, който му го дава .

194

Анонимен

преди 1 година

Ами точно на вас от ДБ това ви е в главата,не икономика,не правителство ,а затвори и съдилища! За това и сте вече един файтон хора!

193

Анонимен

преди 1 година

Не пречи Борисов,а Атанасов и ДБ! ПП трябва да им бият шута на ДБ и тогава може да се надяваме на правителство! ДБ нищо не внасят и не говорят за политики. Говорят за отмъщение на Борисов и Гешев! Е това какво е?

192

Истукан

преди 1 година

Ами ПП кога ще се оттеглят от политиката? Заради тях има избори до безкрай.

191

Анонимен

преди 1 година

Борисов превърна ГЕРБ в проблем на плановете на ДС за непрекъснато прераждане на фантомни партии като матрьошки с председатели като кукли на конци разочароващи избирателите, но зависими от и умело направлявани от задкулисието. И досега ДС не са намерили кой да продължи производството на собствения си Фантомат. Борисов им пречи и като водач и като символ, че някой може да надцака това задкулисие.