28

пуйката на Холмс

преди 1 година

От какво да ги реабилитират?Новите са пътници без Бойко,а с него само ще станат като БСП,Слави ще има бройката на БСП,а БСП на Възраждане.

27

Анонимен

преди 1 година

До 35 даже и не съм те чел! Прочетох само до това,че сме " ***"!-:( Виж бе момче! Не знам на колко " демократични годинки" си.Но аз за разлика от теб,съм Гласувал за др Тодор Колев! Но за избраника ти Мутра Никога!!! Защо ли? Простичко езащото го Помня!!! Този индивид е Вълк Единак в Овча кожа!! Проблема си е твой,че " вярваш"!-:(((В какво точно,виждам че и Ти не Знаеш!!!

26

До 32

преди 1 година

Вие сте о л и г о ф р е н и !!!!Или живеете в паралелен свят след пици на кристали. Единствените изолирани сте вие от ПП.А платените ви медии , социолози и политолози няма да ви спасят от неизбежното, да изчезнете от политиката, защото най много до година и чугунените глави в София ще осъзнаят как чупите държавата и ограбвате бъдещето на децата ни

25

Анонимен

преди 1 година

Ще ставаме и лягаме със Слава Украине.. Не мерси

24

Анонимен

преди 1 година

Точен коментар! И това няма как да се Случи!!! Искат го Само Групировката ГЕРБ,защото Осъзнаха,Че пак са сами! Нищо че са " победители" в изминалите избори!! ГЕРБ нямат Никакъв шанс ,за Нищо!!!25 % Не са достатъчни Вече!!! Ългарина му писна да го " управляват" " спечелили малцинство"! И ще сме на избори,до тогава,докато Някой не спечели с 51% !

23

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са в изолация и там ще си останат, което е добре за България.

22

Анонимен

преди 1 година

В никакъв случай останалите партии не трябва да правят правителство с мутрите!!! Това ще е самоубийство. Трябва останалите партии без мутрите, да направят правителство!!! Ключът е във Възраждане, точно както преди беше в ИТН.

21

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!

20

Дрън дрън

преди 1 година

Откъде се навъдиха такива "мислители", Бе? Реабилитацията на Борисов се е извършена с първото място на изборите! Ясно е , че коалиция "Мадуровки" играят за Радев и за нови избори! Просто тепърва ще почне надлъгването, кой е причината за нови избори! Затова Борисов ги цака, като ги кара да кажат какво ще правят година напред, и с кого смятат да управляват? Но на Менкаджиите май не им е ясно! Избирателите са поставили Борисов като незаобиколим фактор, а не такива "анаЛлизатори", като Тоя!

19

Анонимен

преди 1 година

Сетих за изявлението на Костадинов от трибината в првия ден от сегашното 49 -то НС: "Има два варианта пред двете коалиции- или да направят коалиция и избирателите им да ги бият, или да не направят правителство, а тогава американското посолство ще ги бие, разбира се има и трети вариант....да подкрепят кабинет на Възраждане, но се страхувам ,че тогава и техните избиратели и американското посолство ще ги бият!" Муаххахахаа...залата в бурен смях.

18

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е някои хора да престанат да обожествяват един толкова елементарен и простоват човек,че станахме за резил пред целия ЕС.

17

Ибаси политолога!!!

преди 1 година

Защо тогава кияците са 240 броя, катоможело и с по-малко от 121 гласа?!

16

До 18

преди 1 година

Реабилитация с фалшификация.НЕ това е пожелал българският народ.

15

Анонимен

преди 1 година

Кой плаща на политолозите да дрънкат глупости всеки ден по всички медии?Омръзна ми да слушам едно и също нещо от различни хора,упражняващи се в елементарна реторика.Абе,ейййй,това което казвате,ние одавна го знаем.Айде,у лево,че ми писнахте.

14

Ти да видиш..

преди 1 година

Българския народ пожела реабилитация на ГЕРБ. Нещо лошо ли има ?Нали казват глас народен , глас Божий. Ама само когато ви изнася.

13

Анонимен

преди 1 година

Много ясно,че целта на герберите е реабилитация и унищожение на ПП.И много ясно,че това няма да се случи.Боко бил готов да се оттегли от премиерския пост.Стига,бе!Кой наивник би повярвал в това?Той винаги ще дърпа конците,независимо какво правителство ще предложи.Да сте чули някои от хората около него да изказва различно от неговото мнение?

12

истина е

преди 1 година

Ако това стане ,очаквам още милион млади да избягат от държавата ,която мафията е управлява !!

11

Анонимен

преди 1 година

Боко съвсем не беше корифей, но поне беше гъвкав и хлъзгав и всички го гледаха право в очите. Дори Путин. А Петко ще го гледа с умиление само баба Урсула.

10

Анонимен

преди 1 година

Кажете две разлики между пп и герб?! Не ме мрн-вайте, а ги напишете!

9

Анонимен

преди 1 година

До 3 та те ВЕЧЕ СЕ гушнаха бе, неграмотен!