237

Промяната

преди 1 година

Бойко, направи правителство с ДПС и ИТН и ни спаси от тая напаст ПП -некадърници драпащи за власт. Те не могат да управляват-нали го показаха, ще отидем на дъносто с тях...Спаси България

236

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са проблема на България и докато не ги изчегъртаме от властта, нещата няма да потръгнат

235

Анонимен

преди 1 година

Много им се ще на ГЕРБ пак да крадат стотици милиарди

234

Анонимен

преди 1 година

За такова "обединение" не ви призоваха, а ви наредиха другарите от КоZяк, които дърпат конците на държавата и уредиха за пореден път изборите да спечелят техните марионетки.

233

мак

преди 1 година

Пак едно и също, бе. Пак тая весела гербава компания. Катурнаха правителство на пп, за да се намърдат пак във властта, а сега претенции. Колко време управлява герб, колко тези след него? Самият банкянски е популист, но не го споменава. За гербава гордост магистрали имаха пари, но бяха скапани, и това не го споменава. Смешниксмешен.

232

До 236

преди 1 година

Народ, който избира корумпирани самозванци, крадци и предатели не е жертва! Съучастник е! George Orwell. И допълнение от мен за такива като теб бленуващи по ГЕРП! Много неща не са ти ясни и колкото по бързо изчезнете всички, които така мислите, толкова по добре за България! Жалко, че нямам хуманно решение, все радикални решение ми идват наум! И не ви съжалявам, имам в предвид групата на така мислещите!

231

Аноним

преди 1 година

Драскачи като пишете тези лъжи по богати ли ставате или по мъже или какво се промени в безличният ви живот

230

до 237

преди 1 година

Лойко дето му викаш и той е комунист-член на БКП.Всико е комунист!Ама като казвам комунист,имам предвид партийците дето са техни всички бизнеси чрез други хора.Те реално нямат нищо на документ.И Бойко да го отръскаш,няма да намериш нищо за да докажеш каквото и да е.Всичко е покрито не се заблуждавай.

229

Аноним

преди 1 година

Борисов правителство не трябва на България НЕКА си управляват служебните Така е най добре

228

Анонимен

преди 1 година

До БГ Днес! Този индивид,цял ден ли ще го държите на 1 ва " страница"? Толкова нови новини има,та закъснявате да ни осВедомите!-:( Какво да му гледам на това бивше борче??? Да го гледат децата. Ние го помним!-:(((

227

До234

преди 1 година

С малката уговорка,че последните 10 години един дебел тарикат(лойко)ги рекетираше яко,е накрая му видяха сметката и дрането на раята си продължава по старому!

226

прав е

преди 1 година

Имам си своите резерви, към Борисов. Но в политиката в момента е най-адекватния. Харчове,кристали, любовни авантюри, некадърност, комисионни, лъжи за инвестиции, лъжи за гражданство- на много се нагледахме и жалко, че не отрезняхме дори когато ни удариха по джоба...Правителство трябва да има, и трябва ГЕРБ да участват...иначе пълен провал и на дъното и ние и България.......те дори не трябва да оставят ПП да управляват сами- трагично ще бъде.....пенсиите до 4 000 и дълга от нови 20 млрд?????

225

НЕ СА КОМУНИСТИ

преди 1 година

А КОЗАРЧЕТА, ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ 1944 Г. ТЕЗИ МЪРЗЕЛИВИ БЕДНИ СЕЛЯНЧЕТА СА ИМАЛИ САМО ПО 3-4 ДРЪГЛИВИ КОЗИЧКИ > ВИЖТЕ ИМ СЕГА ОГРОМНИТЕ ХОТЕЛИЩА И ВСИЧКИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ИГРАЯТ НА РУЛЕТКИТЕ В ЛАС ВЕГАС

224

Няма смяна през 1989

преди 1 година

Всичко е комунист,без значение ляв ли се пише или десен.Те са си на власт чрез всички партии и не са слизали.Закачени джобчета има във всички бизнеси от енергетика,през строителство,търговия и услуги.Каквото и да си купите или ползвате,отива в нечий комунистически джоб паричката.Все едно е коя партия е на власт,винаги е тяхна!

223

анализатор

преди 1 година

Чекмеджан е основни,голям,и нагноял проблем.Пътник си за затвора.Но бандидите около теб,които също крадоха,сега умипат от страх на заминат и те в затвора.КОГАТО ВЪРНЕТЕ 100 МЛРД.ЛВ.,откраднати от банкянската разбойническа група,тогава ще започнем да оправяме ситуацията.Още няколко дни ще танцувате.Окрадохте ни,съсипахте ни държавността и морала,и искате пак де сте в у-нието.Няма да стане.Последните дни марщирувате по всички телевизии,и лъжете нагло и безсрамно,НО ЗАТВОРА ИДВА!!!!

222

Главанак

преди 1 година

И аз да съм политик,никога няма да седна на една маса с Борисов! За да му простя всичко, което направи за страната? И отново да е целия в бяло! И да търси начин да унищожи и следващите по ред партии- не,благодаря! Още повече,че има партии,като бсп и дпс които го подкрепят безрезервно!

221

Анонимен

преди 1 година

Така ще я извадят заедно, че ще ни вкарат във войната. Нямат друга задача тези. Изпълняват поръчката на американеца.

220

Анонимен

преди 1 година

Пъъъълно герберюги тука!

219

Анонимен

преди 1 година

Време е за Промяна Бойко се завръща на власт.Чест и почитания Г-н Генерал

218

Анонимен

преди 1 година

Гане едно не разбира - абсолютно без значение е какво правителство ще има, защото при всички случаи ще бъде марионетно, на наколенки и изпълняващи чужди заповеди! И Банкянскио Винету, и Киро Канадата, и ококорения швecтeр, и Копейката, и ония, от Чуждата Партия, дето не се научи да говори български език, и врачанската крава, и Дългия и пионките му - до един са от едно тесто и няма никакво значение кой ще управлява.