19

Анонимен

преди 1 година

А такаааа - браво! Държавна компания = разходите за данъкоплатеца, приходите за директора и секретарката на министъра.

18

ESG

преди 1 година

Какво е това? Система, в която стойността на компаните се определя, според факторите "Среда" (околната), "Социален" и "Управленечески". Демек - Добре ли е тая компан за колната среда? Как се отразява на обществото? И добри хора ли са от управата. Само да кажа - Тесла не е влючена там,защото Мъск не е съгласен със глупавата им система, следователно е "лоша компания".

17

Върл Левскар

преди 1 година

Нова мафиотска зелена партия .

16

Анонимен

преди 1 година

На 12,000,000,000 годишен дефицит точно това ни трябва! Престъпници!

15

До Мършуля

преди 1 година

Мършуле..а чистият ти въздух ще го има ли от тия зелени енергии!Я прочети нещо за обща култура как се произвежда водород и излез от панелката малко сред хората че си на път да откачиш..невежа!

14

Анонимен

преди 1 година

Все повече и повече народ ми приказва, колко умни ин апредничаави били, че знаели що е то SVG, ехее ... Приятели - Това нещо, никой не го беше чувал преди 2022-а. В интерес на иситната, ако не сте из корпоративните части на някоя комапния, шансовете са, че тепърва четете за него.

13

циганин

преди 1 година

ако позволят на хората да си връщат излишната ел. енергия в ел. мрежата ,и да им я приспадат от сметките дори на 50%,няма да се налага държавата да влага средства,няма да има нужда от излишна администрация, освен ако не това ЦЕЛТА,ДА СЕ УСВОЯВА НАРОДНА ПАРА,от не кои да е наш 4овек

12

Анонимен

преди 1 година

До Знаещ - Това ако беше, нямаше да ме притеснвява. ПРоблемът е, че ще унищожат икономиката ни, малкото което имаме, само и само, даимат краткотрайни облаги.

11

Въпрос 2

преди 1 година

И по-вжното е, щяха ли да получат подобни регулации и помощи, ако някои хора не бяха основни иснвеститори! Какво по-яко от това, да имаш вече милион лева, да инвестираш ти (или семейстовот и приятелите ти), в такива компани, а с политическите си колеги, да направите такива зкаони, че да напомпате за 8-9 години цената 100 пъти? А после, да получиш почетно място в тази компания. Че даеж и синовете и дъщерите ти, на по 20 и нещо, да са с позиции за по стотина хиляди евра на година!

10

Марсел Попов

преди 1 година

Цъpвyлю си иска мизepиятa, мpъcния въздух и сметището

9

Знаещ

преди 1 година

Знаем ги тия!Ще назначат 10 директора свои хора на яки заплати..още 10 заместник директора и 20 секретарки да си чешат оназ работа...и това ще им е компанията!За paята в таз държава е бдност,мизерия и див капитализъм а за тарикатите щастлив и безгрижен комунизъм и социализъм!

8

Въпрос 1

преди 1 година

Вестас - Датска компани за вятърни електрогенератори - 2012/13-, компанията струва около 260-300 млн. долара. Тогава и започна яко да се говори за ... "зелена енергия". 2016/17-а компанията стрвуа почти 10 птъи повече. Започва ЯКО натискане по всички нива, за нова и зелена енергетика и колминациятя е, че някдъе 2020/21-а, за полвоин гоидна, компания от 2-3 млрд, отива на 44 мрлд долара.Други "зелени" компании следва подобен ръст. Но се пита - щяха ли да са тук, без "регулации"

7

Анонимен

преди 1 година

Някой разбра ли нещо от целия буламач

6

Анонимен

преди 1 година

"Според експерта е необходима трансформация на енергийната система и масова електрификация на всички сектори." - Ок бе батка! Нащмаш зор- дай ни БЕЗПЛАТНО всичките нововъедения, като преди това ни изгради за своя сметка вички нужни системи, а не като сега - да ни глобяваш, че съществуваме и да ни предлагаш схеми, от които печелиш САМО ТИ!

5

Анонимен

преди 1 година

И застанал един оратор, платен от американска фондация и ни дудне за некви измислени зелени енергии. Как да станем още по-щастливи?

4

Анонимен

преди 1 година

"Европейската комисия се позовава на водорода като главна цел на декаборнизацията, но истината е в енергийния микс и оптимизация на енергийните разходи, като целта за големите производства е да покриват собствените си нужди" - Няма проблеми! Ще си купувам от рудник авъглища и ще и направим малък ТЕЦ. Ааа, не може? Ок ... АЕЦ? Ааа не може? Може ли да добивам газ и да горя? Дизел? Не може. Може ... тяръни мелнички ...

3

Анонимен

преди 1 година

"Модата позеленява брандовете в световен мащаб обръщат внимание на ESG темата" - ESG e най-оизвратената глупост, която успяха да родят тея хиени в новото десетилетие ....

2

Анонимен

преди 1 година

oще една хранилка за наши и ваши, на гърба на обикновенния 4овек,

1

Заплатаджии

преди 1 година

Както вървят нещата, енергията на бъдещето ще бъде огънят на входа на пещерата.