59

Долу ЕС

преди 1 година

така става когато скапания ЕС се меси на държавите и прилага двойни тройни и всякакви стандарти! безмитен внос а???? оещ по хубаво щес атва ще ни накарат да се мразим помежду си тоя скапан ЕС

58

дедо Гошо

преди 1 година

Ето тези български производители са истинските патриоти, затова и цената на олиото падна с 50%. Не са като лакомите зърнари, които над 10 години са най-субсидираната гилдия. Цената на брашното и хляба кога ще падне?

57

Анонимен

преди 1 година

Евтин внос пък олиото не става по- евтино. Фалирвайте. Ще ядем печено само без мазнина. По здравословно

56

ох

преди 1 година

Не ме интересува какъв е слънчогледа Цената на олиото е брутално висока за нашия стандарт

55

преди 1 година

Кукуват украински и го препродават за Български, сега им секнаха кранчето и чистата печалба от препродажбата и започнаха да ***.С малко ред и дисциплина ще лъснат всички лъжи!

54

Еее

преди 1 година

Ами не виждам цената му да е паднала

53

Анонимен

преди 1 година

Не че ме интересува цената на олиото, не използваме вкъщи повече от 1 бутилка на 2-3 месеца, но сега точно тия, дето най-много ги вълнува, ще идат да си накупят със стекове. Същите още си използват тоалетната хартия от първия локдаун. Абе, така си е- най-бедните са си най-пpocтички и си вдигат сами цените.

52

Истина

преди 1 година

Как го продават по-евтино в другите страни отколкото в България. Ако не издържат да фалират, друг ще заеме мястото им!Искахме пазарна икономика, сега всеки разчита на държавата. Явно този строй и той не струва искаме нов ред

51

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДЛАГАМ КОПЕЙКИТЕ ДА ГИ БРАНДИРАМЕ КАТО НАВРЕМЕТО ЕВРЕИТЕ. В МАГАЗИНА ДА ИМ СЕ ПРОДАВА БГ ОЛИО ПО 7 ЛВ И БГ ХЛЯБ ПО 2 ЛВ, НАЛИ С А ПАТРЕОТИ!

50

До 50

преди 1 година

Няма как да стане. България е в ЕС и вече не може да се конкурира с държавите извън ЕС. Тук производството вече е скъпо. Ако искате българско ще трябва да плащате. Затова съм и против ограниченията за внос. Нашата продукция се реализира на по добри цени в чужбина.

49

51

преди 1 година

КОПУВАЙ ПО 7 ЛВ ОЛИО ОТ ОЛИГАРСИТЕ, РУЗКИ НЕГРРАМОТНИК!

48

Анонимен

преди 1 година

До карачанаков |"игурен ли си с какво пръскат нашите зърнари" - за нашите можеш да бъдеш напълно сигурен. В ЕС просто нямат от къде да купят забранените препарати защото... ТаДа те са забранени! Украинците факт че произвеждат едни най-евтините зърно и слънчоглед в целия свят? Запитайте се защо и си сметнете 2+2 за вас си в главата.

47

Анонимен

преди 1 година

Поне пишете на етикета че е от украйнски слънчоглед, че да Не го копувам.

46

Потребителка

преди 1 година

Искам олио от български слънчоглед на неспекулативна цена!

45

карачанаков

преди 1 година

До 47 и как разбра с какви пестициди е пръскан ,а и пък сигурен ли си с какво пръскат нашите зърнари или и ти като Лена четеш какво е написал някой в Гугъла

44

Анонимен

преди 1 година

Никойнне говори за качеството. До оня ден ЕС говореше само за това. Сега е мъгла.

43

Анонимен

преди 1 година

То не е проблм че слънчогледа от Украйна е евтин, но защо е евтин? Евтините и забранени от ЕС пестициди са проблем. Украинския слънчотлед е по-евтин защото Украйна не е член ЕС и фермерите там пръскакт с евтини препарати които забранени в ЕС. ЕС е забранил евтините пестициди не защото са евтини, а защото са вредни за хората, особено в дългосрочен план където вредни вещества се трупат в човешкото тяло с години и водят до заболявания с възрастта.

42

Анонимен

преди 1 година

Значи с евтиният слънчоглед 4 лв олио а иначе 10 лева така ли бе Мутрите?

41

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 36 а ти като толкова години яде хляб и олио от ОТРОВНО зърно отрови ли се???? Как досега десетки години дори и след Чернобил никой не каза че зърното е отровно сега след като се подби пазара на руските и БГ зърнари то изведнъж стана некачествено.По тази логика производителите на мастика ще набедят узо- то че е отровно и не трябва да се внася

40

Анонимен

преди 1 година

Да питам, защо като досега са произвеждали с евтин украински слънчоглед цените на олиото отидоха до небесата. Нека се разберат с тяхната спекула.